Vrijwilligersavond

Klik hier voor het aanmelden.

Wedstrijden WVF 1

24-03 Sparta Enschede - WVF
           aanvang: 15.00 uur
31-03 WVF - Be Quick '28
           aanvang: 15.00 uur

Vacatures

Trainer JO13-6
Klik hier voor meer informatie.

Omroepers m/v bij WVF 1
Klik hier voor meer informatie.

Vrijwilliger innen contributie
Klik hier voor meer informatie.

Vrijwiliger controle entree
Klik hier voor meer informatie.

Varia

Veld- en kleedkamerindeling
24 maart. Klik hier.

Concept indeling
jeugd 2017-2018

Klik hier voor JO19
Klik hier voor JO17
Klik hier voor JO15
Klik hier voor JO13
Klik hier voor JO11
Klik hier voor JO9 en JO8
Klik hier voor MO-teams

Scheidsrechters gevraagd
Klik hier voor meer informatie.

Inloggen op www.voetbal.nl
Klik hier voor meer informatie.

WVF Webshop

wvf voetbal westenholte Flyer-WVF-clubkleding

Twitter

Aan de slag met het mobiele digitale wedstrijdformulier (mDWF)


Geplaatst op: 22 augustus 2017

Nog even en het seizoen start met de eerste officiële wedstrijden. En dat betekent dat alle wedstrijdformulieren straks “mobiel” ingevuld gaan worden met de Wedstrijdzaken app en we afscheid nemen van de plastic spelerspassen.
Voor onze vereniging betekent dit een verandering van werkwijze voor de vrijwilligers op het wedstrijdsecretariaat, de leiders en spelers/aanvoerders van de teams en uiteraard ook de scheidsrechters.

Daarom hierbij de tip om onderstaande verhaal goed door te lezen, de instructie op de links van de KNVB te volgen en de app te downloaden / installeren op je mobiele apparaat.

Vervolgens kun je de koppeling zoeken met je team en kijken of het werkt.

  • Het mobiele wedstrijdformulier (mDWF) wordt gebruikt voor alle competitie- en bekerwedstrijden vanaf de JO13 en MO13. Het “oude” DWF in sportlink is niet meer beschikbaar. Ook het senioren 7 tegen 7 voetbal geeft de uitslag door via de Wedstrijdzaken app. Voor Onder 8 t/m Onder 11 is er geen verandering. Geen gebruik mDWF, maar de uitslag invoeren via Sportlink Club.
  • De gebruikers van de Wedstrijdzaken app kunnen alleen registreren en inloggen met het e-mailadres dat vastligt in de ledenadministratie van WVF.
  • De teamindeling is al verwerkt in de Bondsteams-administratie in Sportlink Club. Dat is de basis voor het invullen van het formulier. Voor zover mogelijk / bekend is per team de trainer-coach en de teammanager in het bondsteam gezet en gekoppeld.
  • De teammanager heeft in de Wedstrijdzaken app de extra mogelijkheid om de fotootjes voor de digitale spelerspassen van zijn teamleden aan te passen. Bewaak en zorg ervoor dat alle spelende leden tijdig een goede foto hebben. Bestaande foto’s kunnen vervangen worden tot 1 november.
  • De KNVB en Sportlink helpen je graag. Ga naar http://www.knvb.nl/mdwf om alle veel gestelde vragen, handleidingen en instructievideo’s te raadplegen.  Op KNVB Assist vind je ook de contactmogelijkheden mocht je er toch niet uitkomen.
  • Als vereniging zijn we zelf verantwoordelijk voor het invoeren van de juiste e-mailadressen in de ledenadministratie. We moeten er daarom voor zorgen dat de juiste e-mailadressen geregistreerd staan zodat de leden geen problemen ondervinden bij het inloggen in de app.

In de eerste weken zal iedereen in zijn/haar eigen tempo moeten wennen aan het werken met het mDWF. Het kan zijn dat iemand geen (geschikte) mobiele telefoon bezit of de app (nog) niet heeft geïnstalleerd. Officieel is de ontvangende vereniging verantwoordelijk voor het faciliteren van de app. We roepen iedereen op elkaar te helpen bij het invullen van het mDWF, dus ook de tegenstander en de scheidsrechter.

Mocht het allemaal niet werken, dan vragen we jullie (leiders, trainers, scheidsrechters en andere belangstellenden) om op donderdag 31 augustus tussen 19 en 20 uur aanwezig te zijn bij een vraag- en uitleg bijeenkomst in de kantine van WVF. Over enkele weken, voorafgaand aan de start van de competitie, zullen we nog een keer een dergelijke bijeenkomst organiseren.

Aanmelden voor het bijwonen van de bijeenkomst op 31 augustus via een mailtje naar [email protected]

 


Contactgegevens

Sportpark De Weide Steen
Stinsweg 15
8042 AZ Zwolle
telefoon 038 - 4211708
email [email protected]
routebeschrijving

 

hoofdsponsor jeugd

123inkt

Goud sponsors


Zilver sponsors


Brons sponsors

wvf voetbal westenholte sponsoren
wvf voetbal westenholte sponsoren

wvf voetbal westenholte rtv

wvf voetbal westenholte kits
wvf voetbal westenholte vriendenloterij

webdesigner in Zwolle