Vacatures

Leider(s) 2e elftal
Klik hier voor meer informatie.

Pupillentrainer JO9-1
Klik hier voor meer informatie.

Interieur- en licht adviseurs
Klik hier voor meer informatie.

Vrijwilliger innen contributie
Klik hier voor meer informatie.

Coördinatoren VTON
Klik hier voor meer informatie.

Vrijwiliger controle entree
Klik hier voor meer informatie.

Varia

Concept indeling
jeugd 2017-2018

Klik hier voor JO19
Klik hier voor JO17
Klik hier voor JO15
Klik hier voor JO13
Klik hier voor JO11
Klik hier voor JO9 en JO8
Klik hier voor MO-teams

Scheidsrechters gevraagd
Klik hier voor meer informatie.

Inloggen op www.voetbal.nl
Klik hier voor meer informatie.

WVF Webshop

wvf voetbal westenholte Flyer-WVF-clubkleding

Twitter

HulstFlier Zwolle is Goud-Sponsor + van WVF geworden!


Geplaatst op: 13 juni 2017

wvf voetbal westenholte hulstflier goudsponsor

Daarom stellen wij ons graag nog eens aan je voor. Mijn naam is Rob Winkelaar en bij HulstFlier ben ik verantwoordelijk voor de vestiging van HulstFlier installateurs in Zwolle. Vanuit onze locatie aan de Gasthuisdijk 13 te Zwolle, bedienen we  de particuliere en zakelijke markt in de regio.  Als totaalinstallateur bieden we een breed pakket aan diensten. Zo hebben we onlangs de technische  installaties verzorgd bij de nieuwe centrale Zwolse bibliotheek “de Stadkamer", realiseren we de installaties bij nieuwbouwwoningen op het Kraanbolwerk en voeren we installatietechnische service werkzaamheden uit voor diverse (zorg)instellingen, zoals bijvoorbeeld Frion.

Omdat  mijn oudste zoon (Tom) bij WVF gevoetbald heeft en mijn jongste zoon (Jesse) nu bij WVF Jo17-1 voetbalt, ben ik geregeld als toeschouwer of als vlagger bij WVF te vinden. Op het moment dat HulstFlier Zwolle drie jaar geleden een club zocht om te sponsoren, was de link met WVF hierdoor al snel gelegd. Bovendien is WVF een leuke club met een positieve en herkenbare uitstraling, een goede amateurclub waar jong en oud zich sportief uit kan leven en kan ontwikkelen. Daar willen wij als sponsor graag ons steentje aan bijdragen. Omdat HulstFlier Zwolle groeit, willen we ook ons sponsoraandeel bij WVF mee laten groeien en hebben we onze sponsoring uitgebreid naar Goud-Sponsor+.

Wil je meer weten over HulstFlier installateurs of ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Kijk dan op de website: www.hulstflier.nl


webdesigner in Zwolle