Wedstrijden WVF 1

28-04 Blauw Wit '66 - WVF
           aanvang: 14.30 uur
12-05 WVF - De Esch
           aanvang: 15.00 uur

Vacatures

Trainer JO19-1
Klik hier voor meer informatie.

Trainer JO13-6
Klik hier voor meer informatie.

Omroepers m/v bij WVF 1
Klik hier voor meer informatie.

Vrijwilliger innen contributie
Klik hier voor meer informatie.

Vrijwiliger controle entree
Klik hier voor meer informatie.

Varia

Concept indeling
jeugd 2017-2018

Klik hier voor JO19
Klik hier voor JO17
Klik hier voor JO15
Klik hier voor JO13
Klik hier voor JO11
Klik hier voor JO9 en JO8
Klik hier voor MO-teams

Scheidsrechters gevraagd
Klik hier voor meer informatie.

Inloggen op www.voetbal.nl
Klik hier voor meer informatie.

WVF Webshop

wvf voetbal westenholte Flyer-WVF-clubkleding

Twitter

wvf voetbal westenholte 123inkt
123inkt.nl is sponsor van onze jeugd, klik voor 10% vriendenkorting!

Renovatie van kantine WVF


Geplaatst op: 23 april 2018

WVF is in voorbereiding om de kantine grondig te renoveren. De doelstelling is een kantine die huiselijkheid, warmte en voetbal uitstraalt. Het ontwerp is gemaakt door Erna Gerritsma van onze sponsor State of Design Interieurvormgeving. Een impressie is te zien via deze link: www.state-design.nl/kantinewvf.

Samen met de sponsorcommissie en de vrijwilligerscommissie werkt Johan van Leijen hard aan het plannen van de werkzaamheden. “Het is een omvangrijke klus. Daarom worden de werkzaamheden uitgesmeerd over het seizoen 2018-2019”, aldus Johan. ... lees verder


Strijdend WVF verliest van DOS Kampen


Geplaatst op: 22 april 2018

wvf voetbal westenholte 28 55

Op een verhit kunstgrasveld in Kampen trad WVF aan tegen gastheer DOS. De Kampenaren staan hoog genoteerd op de ranglijst en maken nog kans om kampioen te worden. Aan WVF zijde ontbrak Kristian Bril wegens een schorsing. Zijn vervanger was Jamiro Oortwijn.

De eerste 20 minuten van de wedstrijd had WVF het betere van het spel. Een aantal acties van Hessel Berends en Willem Bel zorgden voor dreiging maar helaas geen doelpunten. In de 25ste minuut was het Hessel die Willem in de 16 vrijspeelde en Willem met een bekeken schuiver de 0-1 ... lees verder


Hardwerkend WVF boekt belangrijke overwinning


Geplaatst op: 15 april 2018

wvf voetbal westenholte 25 60

Na een roerig weekje met vele praatsessies, waarin het de spelers duidelijk werd gemaakt dat er punten gepakt moeten worden om uit de gevarenzone te komen, pakte de ploeg van het nieuwe trainersduo Jeroen van Leeuwen en Dennis Riksman een belangrijke en verdiende overwinning tegen het sterke IJVV uit IJsselmuiden. Deze zege kreeg extra glans omdat bij iedereen vandaag het teambelang voorop stond en daar 90 minuten voor werd gestreden. Een mooie beloning en het verschaft de ploeg lucht in de strijd om de onderste ... lees verder


Gezellige sponsoravond bij WVF


Geplaatst op: 12 april 2018

wvf voetbal westenholte 26 55

Met maar liefst 175 bezoekers was de jaarlijkse sponsoravond van voetbalvereniging WVF de best bezochte ooit. Daar werd bekendgemaakt dat de club er een kunstgrasveld bij krijgt en de kantine grondig wordt gerenoveerd.  

wvf voetbal westenholte 12 73De voetbalvereniging groeit hard, schetste Pascal Borst, voorzitter van de Business Club. WVF heeft 1.250 leden, waarvan ruim 800 in de jeugd. “Omdat er bijgebouwd wordt in Stadshagen, aan de kant van Westenholte, verwachten we dat die groei zich doorzet. De komende jaren komen er nog zo'n 200 leden bij, zo schatten we ... lees verder


14 april dag van het fruit


Geplaatst op: 12 april 2018

wvf voetbal westenholte dagvanhetfruit2018

Zaterdag 14 april 2018 bieden onze MVO partners Novon schoonmaak en Postuma AGF de Jeugd van voetbalvereniging WVF verschillende soorten lekker fruit aan. Zo willen we de jeugd te prikkelen eens te kiezen voor het eten van fruit na een wedstrijd in plaats van een zakje chips of snoep.
We hopen veel pupillen en jeugdspelers bij onze "fruitkraam" te mogen begroeten.


Resultaat Worstenactie 2018


Geplaatst op: 12 april 2018

wvf voetbal westenholte worstenactie 1

De jaarlijkse worstenactie heeft een bedrag van 3.700,- euro opgebracht.
De organisatie en het bestuur bedanken alle deelnemers, sponsoren en slagerij van Guilik voor dit mooie resultaat. Zaterdag 14 januari hebben de winnaars hun prijs in ontvangst genomen, ter beschikking gesteld door Urbana en zwembad de Vrolijkheid.
WVF-1, 4 kannen bier met bittergarnituur;
JO13-1, bowlen met het team;
MO11-2 en MO15-1 zwemmen met team.

Namens de worstencommissie


Herben Visscher geen hoofdtrainer meer


Geplaatst op: 11 april 2018

Herben Visscher is niet langer hoofdtrainer van WVF. De samenwerking tussen WVF en de oefenmeester, die bezig was aan zijn tweede seizoen bij de zaterdagtweedeklasser, is in goed onderling overleg stopgezet. De Zwolse club stelt dat er onvoldoende vertrouwen was in een goede afloop van het seizoen. 
WVF verwacht de ontstane situatie intern op te lossen.


WVF gaat ten onder in Dalfsen


Geplaatst op: 8 april 2018

wvf voetbal westenholte 14 70

Op een zonovergoten Sportpark Gerner trof WVF zaterdagmiddag ASC’62. De Dalfsense equipe stond voor aanvang van de wedstrijd 6 punten achter op WVF. Tevens bezet ASC’62 de gevaarlijke twaalfde plek op de ranglijst waarbij aan het eind van het seizoen nacompetitie moet worden gespeeld.

Het hoofdveld van ASC’62 was niet geschikt voor positiespel en opbouw van achteruit. Het was dan ook ASC’62 wat feller aan de wedstrijd begon. Met lange ballen en duelkracht werd WVF terugdrongen op eigen helft. Toch was het Hessel Berends die in het eerste ... lees verder


PEC Zwolle Street League


Geplaatst op: 5 april 2018

Mijn naam is Erik Schonewille van de PEC Zwolle Street League. Wij zijn nog op zoek naar voetballers/talenten die graag mee willen doen aan onze straatvoetbalcompetitie.

Wat is PEC Zwolle Street League?
De PEC Zwolle Street League is de straatvoetbalcompetitie voor jongeren van 11 t/m 16 jaar in Zwolle. Iedereen, uit wvf voetbal westenholte pec streetleagueelke wijk in Zwolle kan meedoen en speelt de thuiswedstrijden op een veld of plein in de eigen wijk. Dit veld mag het team zelf kiezen en wordt het eigen stadion! Bij uitwedstrijden gaat het team op bezoek bij een team uit een andere ... lees verder


WVF pakt dubbel bij 123inkt.nl toernooi Assendelft


Geplaatst op: 2 april 2018

 ‘Moeten we nu ook invoerrechten betalen als we Zwolle weer binnenrijden?’, zo grapte één van de ouders nadat zowel WVF JO11-1 als JO11-9 de hoofdprijs hadden veroverd op het 123.inkt.nl toernooi in Assendelft. Die prijs bestond niet alleen uit een enorme beker voor beide ploegen, maar ook uit medailles voor alle winnaars en voor elk team een krat met 123inkt.nl bidons. Het resultaat van een mooie voetbaldag waarbij de jongens uit Westenholte zich weer eens van hun beste kant lieten zien.

Assendelft

De zaterdag begon al ... lees verder


WVF verliest stadsderby tegen Be Quick 28


Geplaatst op: 31 maart 2018

wvf voetbal westenholte 4 90

Vandaag stond de 4e en laatste stadsderby voor WVF tegen Be Quick’28 op het programma op sportpark de Weide Steen. In de drie eerdere edities, tegen SVI 2 keer en Be Quick’28, stapte WVF als winnaar van het veld. Vandaag stond het met lege handen en moest het toezien dat Be Quick volkomen verdiend met de volle buit huiswaarts keerde. Door deze nederlaag moet de ploeg van trainer Herbert Visscher naar beneden kijken op de ranglijst en moet het nog de nodige punten vergaren om zich veilig te spelen.

Toch leek er voor de thuisclub ... lees verder


Ballen altijd op de juiste druk dankzij de eiergooicommissie


Geplaatst op: 26 maart 2018

Tweede paasdag staat weer het traditionele eierengooien op het programma. Van de opbrengst heeft de Eiergoorcommissie al vele projecten mogelijk gemaakt binnen WVF. Dit jaar schenken zij de vereniging een ballenpomp met luchtdrukmeter.

Een te harde en een te zachte bal zorgen doorgaans voor veel onvrede. Met deze ballenpomp kan iedere bal met evenveel atmosfeer worden opgepompt. Nooit meer een te harde of te zachte in de ballenzak mee naar een wedstrijd of training.
De ballenpomp is aanwezig in het ballenhok. ... lees verder


Incident op sportpark De Weide Steen


Geplaatst op: 25 maart 2018

Op zaterdagmiddag 24 maart heeft een vervelend incident plaatsgevonden op sportpark De Weide Steen. Het bestuur betreurt dit ten zeerste en neemt afstand van deze gebeurtenis. De tuchtcommissie van WVF zal zich over deze zaak buigen en wij vertrouwen erop dat zij tot een gepaste beslissing komen.


Vacature trainer/coach van WVF JO19-1


Geplaatst op: 23 maart 2018

WVF zoekt voor haar hoogste jeugdteam JO19-1 een trainer/coach voor het seizoen 2018/2019. Dit team, uitkomend in de hoofdklasse, bestaat uit spelers die de ambitie hebben om door te stromen naar het eerste selectieteam van WVF.
Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde voetbaltrainer die samen met de talenten van O-19 werkt aan ontwikkeling, ambitie en plezier.

De nieuwe trainer/coach van WVF JO19-1:

  • Is in bezit van TC3/UEFA C (TC2/UEFA B is een pré).
  • Heeft passie voor voetbal
  • Kan goed samenwerken
  • Is in staat om een ... lees verder


lees de oudere nieuwsitems

Contactgegevens

Sportpark De Weide Steen
Stinsweg 15
8042 AZ Zwolle
telefoon 038 - 4211708
email [email protected]
routebeschrijving

 

hoofdsponsor jeugd

123inkt

Goud sponsors


Zilver sponsors


Brons sponsors

wvf voetbal westenholte sponsoren

wvf voetbal westenholte rtv

wvf voetbal westenholte kits
wvf voetbal westenholte vriendenloterij

webdesigner in Zwolle