pijl
  1. Je bent nu hier:
  2. Home
  3. /
  4. Cordupack als Zilver sponsor weer drie jaar betrokken bij WVF

Cordupack als Zilver sponsor weer drie jaar betrokken bij WVF

wvf__cordupack.jpg

Geplaatst op: 1 november 2022

Cordupack heeft zich wederom voor 3 jaar verbonden aan WVF en wil met hun sponsorbijdrage meer betekenen voor het meisjesvoetbal binnen WVF. Cordupack is vanaf dit seizoen weer wekelijke zichtbaar als shirtsponsor bij alle meisjesteams binnen WVF.  Algemeen Directeur Sander Beijer ontving uit handen van Martijn Hendriksen (sectie sponsoring) het nieuwe shirt als dank voor de betrokkenheid van Cordupack bij WVF.

Wie is Cordupack:
Cordupack b.v. is een fabrikant van duurzame golfkartonnen verpakkingen op maat. Wij hebben 25 medewerkers in dienst en hebben een eigen productie. In 2022 vieren wij ons 30-jarige bestaan.
Voor verpakkingsvraagstukken hebben wij specialisten in dienst die de beste oplossingen voor de klant gaan realiseren. Golfkarton staat bekend om zijn duurzame en sterke kwaliteit. Door de samenstelling van het materiaal zijn gefabriceerde golfkartonnen dozen sterk en kunnen ze flink belast worden. Zo krijgt u de kartonnen verpakking die aan al uw wensen en eisen voldoet. Scherp geprijsd op maat en vliegensvlug geleverd!
Cordupack is gevestigd in Stoutenburg-Noord nabij Hoevelaken.  

Voor meer informatie zie onze website: www.cordupack.nl