pijl
  1. Je bent nu hier:
  2. Home
  3. /
  4. HangBelly BBQ uit Zeewolde nieuwe BRONS sponsor

HangBelly BBQ uit Zeewolde nieuwe BRONS sponsor

wvf__HBBQ.jpg

Geplaatst op: 18 februari 2024

Wij heten een nieuwe BRONS sponsor van harte welkom. Eigenaar van dit fulltime catering BBQ-bedrijf is René de Regt. Wij hebben met René een sponsorovereenkomst gemaakt.

HangBelly BBQ stelt zich hieronder nader aan u voor:
Mijn naam is René de Regt en ik ben de eigenaar van HangBelly BBQ, een fulltime BBQ-catering bedrijf. Wij verzorgen Real American BBQ Catering met een van onze 6 unieke BBQ-trailers (de grootste heet The Beast, is 7 meter lang en weegt 2.800 kilo!!!)
Al onze trailers werken op hout, briketten en/of houtskool en wij verzorgen BBQ-caterings voor groepen tussen de 40 en 4.000 personen (grootste catering tot op heden was voor Scouting Nederland met 4.500 personen)
HangBelly BBQ is gevestigd in Zeewolde, centraal in Nederland (wat ons werkgebied is) en wij zitten vaak in "het Zwolse" dankzij ons netwerk!

Ik ben in 2014 fulltime doorgegaan met HangBelly BBQ (daarvoor deed ik de caterings naast mijn werk) dus dit jaar is ons 10-jarig jubileum

Waarom WVF sponsoren:
Ten eerste omdat Quido Lubbers dat aan mij vroeg maar ik sponsor veel sportverenigingen omdat ik graag wat voor de maatschappij terug doe!

HangBelly BBQ begint als brons-sponsor met een bord op het veld en daarna gaan we kijken wat de mogelijkheden en ervaringen zijn, dus wie weet....

Wij hopen op een fijne samenwerking

PS: Het reclamebord en entreebord sticker zijn besteld.


Aanbevolen artikelen