Wedstrijden WVF 1

10-12 WVF - Nunspeet
           aanvang: 20.00 uur
14-12 Den Ham - WVF
           aanvang: 14.30 uur

Vacatures

Vrijwilligers gezocht
voor keuken en bar

Klik hier voor meer informatie.
Stuur een e-mail naar
vrijwilligerscommissie@wvf.nl.

Stukje schrijven over 
wedstrijden van WVF 1
Klik hier voor meer informatie.

Trainer JO15-4
Contact opnemen via e-mail
coordinator_jo15@wvf.nl

Vrijwilliger innen contributie
Klik hier voor meer informatie.

Vrijwiliger controle entree
Klik hier voor meer informatie.

Varia

Algemene Ledenvergadering
12 december 2019.
Klik hier voor meer informatie.

Scheidsrechters gevraagd
Klik hier voor meer informatie.

Inloggen op www.voetbal.nl
Klik hier voor meer informatie.

WVF Webshop

wvf voetbal westenholte Flyer-WVF-clubkleding

Twitter

Aanpassingen Sportpark


Geplaatst op: 16 juni 2017

WVF groeit en bloeit. Dat is natuurlijk mooi maar gelijktijdig brengt dat ook de nodige consequenties met zich mee. Met name het ruimtegebrek is een heet hangijzer. Het bestuur is al sinds langere tijd op zoek naar oplossingen om zowel op trainingsdagen als op wedstrijddagen de groei van de vereniging in goede banen te leiden. Daarbij zijn alle mogelijke oplossingen bespreekbaar gemaakt; van ledenstop tot verhuizen. Omdat het bestuur absoluut geen conservatieve oplossing wilde (ledenstop) alsmede de cultuur van de vereniging niet wilde aantasten (verhuizen), is ervoor gekozen om de groei creatief en uitdagend in goede banen te leiden. Daarbij mocht er gerust van geplaveide banen afgeweken worden. Om die reden is bijvoorbeeld enige jaren geleden de Head Kidsleague ontstaan op de vrijdagavond.
Het kan echter niet bij één oplossing blijven. Voor wat betreft de trainingen proberen we om de jeugd zoveel mogelijk weer op de middag te laten trainen en op wedstrijddagen worden er tegenwoordig ook wedstrijden om half vijf gespeeld. Er zullen vanaf komend seizoen ongetwijfeld wedstrijddagen voorkomen waarop we helemaal vol zitten. Op die dagen zullen we elders velden gaan huren.

Ons sportpark kan niet meer groeien in de vorm van extra velden. Een optie die dan voor de hand ligt is om een grasveld om te turnen naar kunstgras. Dit zou de capaciteitsproblemen voor de trainingen oplossen. Het bestuur is een kleine twee jaar geleden gestart met het onderzoek hiertoe. Vanwege het feit dat de gemeente in diezelfde periode aankondigde fors te gaan bezuinigen op sport is ook gekeken om de transformatie van het veld zelf te financieren. Gesprekken met de gemeente hebben er uiteindelijk toe geleid dat de gemeente bereid is om te investeren in het sportpark en de aanleg van een extra kunstgrasveld voor haar rekening neemt. Daar zijn wij uiteraard enorm content mee. Doordat deze investering formeel nog door de gemeenteraad dient te worden goedgekeurd zullen de werkzaamheden pas in 2018 plaatsvinden.
Intussen is de gemeente ook overgegaan met een vervangingscyclus van bestaande kunstgrasvelden in de stad. In ons geval betekent dit dat deze zomer veld 3 vervangen gaat worden. Wij verwachten dat de vervanging van veld 2 op redelijke termijn ook zal plaatsvinden.
Zoals al zichtbaar worden het hoofdveld en de oefenhoek gerenoveerd. De oefenhoek zal gebruikt gaan worden voor de wedstrijden van de jongste jeugd (JO9). Vanaf het seizoen 2018/2019 zullen ook de JO10 op een kleiner veld gaan spelen waardoor dit veld op zaterdagen de gehele dag gebruikt gaat worden.

Kortom; over een jaar ligt er een heel mooi sportpark. Tot die tijd zullen we helaas nog één jaar op de blaren moeten zitten met betrekking tot de trainingen. Wij vragen een ieders begrip hiervoor en hopen dat de positieve vooruitzichten overheersen ten opzichte van de frustratie voor de huidige trainingsmogelijkheden.

Namens het bestuur
Anton Westenberg


Contactgegevens

Sportpark De Weide Steen
Stinsweg 15
8042 AZ Zwolle
telefoon 038 - 4211708
email info@wvf.nl
routebeschrijving

Wegwijzer vv WVF

Klik hier voor de wegwijzer.

hoofdsponsor jeugd

123inkt

Goud sponsors


Zilver sponsors


Brons sponsors

wvf voetbal westenholte sponsoren

wvf voetbal westenholte rtv

wvf voetbal westenholte kits
wvf voetbal westenholte vriendenloterij

webdesigner in Zwolle