Wedstrijden WVF 1

25-01 WVF - ZAC
           aanvang: 14.30 uur
01-02 Vroomsh. Boys - WVF
           aanvang: 14.30 uur

Vacatures

Vrijwilligers gezocht
voor keuken en bar

Klik hier voor meer informatie.
Stuur een e-mail naar
vrijwilligerscommissie@wvf.nl.

Stukje schrijven over 
wedstrijden van WVF 1
Klik hier voor meer informatie.

Trainer JO15-4
Contact opnemen via e-mail
coordinator_jo15@wvf.nl

Vrijwilliger innen contributie
Klik hier voor meer informatie.

Vrijwiliger controle entree
Klik hier voor meer informatie.

Varia

Toernooien overzicht 2020
Klik hier voor meer informatie.

Scheidsrechters gevraagd
Klik hier voor meer informatie.

Inloggen op www.voetbal.nl
Klik hier voor meer informatie.

WVF Webshop

wvf voetbal westenholte Flyer-WVF-clubkleding

Twitter

Aftrap WVF trainersacademie


Geplaatst op: 28 november 2017

Beste leden van WVF,

Op woensdag 6 december om 20:00 uur vindt de AFTRAP van de WVF trainersacademie plaats. De eerste bijeenkomst zal in het teken zijn van de voetbalmethode VTON.

Trainersacademie WVF
Na het succes van de trainersacademie van afgelopen seizoen heeft WVF gekozen voor een verdere doorontwikkeling van het succesvolle model. In samenwerking met SportService Zwolle is WVF in seizoen 2015-2016 gestart met de trainersacademie. Een nieuw en uniek concept waarbinnen trainers van alle jeugdteams bij WVF de gelegenheid krijgen meer kennis op te doen over onderwerpen als: "hoe bied ik mijn training aan, zodat de spelers snappen wat ik wil?" en "hoe ga ik om met dat ene spelertje dat niet doet wat ik graag wil dat hij doet, waardoor de hele groep er last van heeft?". WVF kiest er voor om, in samenwerking met SportService Zwolle te werken aan de ontwikkeling van haar trainers, met als doel om alle trainers beter toe te rusten en daarmee tegelijk een veilig klimaat te creëren waarbinnen het prettig is om je favoriete bezigheid te kunnen uitoefenen; voetballen!

Programma eerste bijeenkomst
Tijdens de eerste bijeenkomst gaan wij het eerst hebben over de voetbalmethode VTON. Dit is een theorie en een praktijkgedeelte (op het veld). Ook voor trainers die al gebruik maken van de applicatie is de avond zeer nuttig. Zo zijn er namelijk verschillende ontwikkelingen binnen de applicatie die je kunt toepassen op jouw elftal. Tevens wordt er tijdens de startavond bekend gemaakt hoe het programma er voor de komende tijd uitziet, wat er wanneer aangeboden wordt en waarom het voor jou als trainer belangrijk is om er bij te zijn. Na afloop is er natuurlijk de gelegenheid om af te sluiten met een borrel.

Wat is VTON?
De voetbalmethode biedt een doorlopende leerlijn van 5 tot en met 19 jaar. Trainers werken met vaste jaarplanningen aan concrete doelen voor elke leeftijd. Ze trainen hun spelers gedurende het jaar gericht naar deze doelen toe. Zo werken ze stap-voor-stap aan hun ontwikkeling. Alles komt aan bod: technische, tactische, fysieke en mentale ontwikkeling. Gedurende het jaar werken trainer en spelers gericht aan deze doelen met meer dan 700 kant-en-klare trainingen. De methode ondersteunt met coach tips, animaties van de organisatie op het veld en filmpjes van voetbalhandelingen. De trainer heeft het materiaal digitaal op zijn tablet of telefoon.

Voor wie? 
De avond wordt georganiseerd voor alle jeugdtrainers van WVF, leiders en coördinatoren. Ben je geen trainer, maar op een andere manier betrokken bij een jeugdteam, maar vind je het interessant om hierbij te zijn, dan ben je op de startavond welkom om aan te sluiten. 


Contactgegevens

Sportpark De Weide Steen
Stinsweg 15
8042 AZ Zwolle
telefoon 038 - 4211708
email info@wvf.nl
routebeschrijving

Wegwijzer vv WVF

Klik hier voor de wegwijzer.

hoofdsponsor jeugd

123inkt

Goud sponsors


Zilver sponsors


Brons sponsors

wvf voetbal westenholte sponsoren

wvf voetbal westenholte rtv

wvf voetbal westenholte kits
wvf voetbal westenholte vriendenloterij

webdesigner in Zwolle