Wedstrijden WVF 1

10-12 WVF - Nunspeet
           aanvang: 20.00 uur
14-12 Den Ham - WVF
           aanvang: 14.30 uur

Vacatures

Vrijwilligers gezocht
voor keuken en bar

Klik hier voor meer informatie.
Stuur een e-mail naar
vrijwilligerscommissie@wvf.nl.

Mensen gezocht voor
commissie rookbeleid

Klik hier voor meer informatie.

Stukje schrijven over 
wedstrijden van WVF 1

Klik hier voor meer informatie.

Trainer JO15-4
Contact opnemen via e-mail
coordinator_jo15@wvf.nl

Vrijwilliger innen contributie
Klik hier voor meer informatie.

Vrijwiliger controle entree
Klik hier voor meer informatie.

Varia

Algemene Ledenvergadering
12 december 2019.
Klik hier voor meer informatie.

Scheidsrechters gevraagd
Klik hier voor meer informatie.

Inloggen op www.voetbal.nl
Klik hier voor meer informatie.

WVF Webshop

wvf voetbal westenholte Flyer-WVF-clubkleding

Twitter

Bekerwinst voor JO11-1


Geplaatst op: 3 juni 2019

Zaterdag 1 juni, de dag waar sinds het winnen van de halve finale door de jongens van WVF JO11-1 enorm naar werd uitgekeken. Dat er tussendoor nog een aantal wedstrijden in de competitie gespeeld moesten worden, was van ondergeschikt belang. Zaterdag 1 juni, om 11 uur in Den Ham met de jongens van DESZ JO11-1 als tegenstander. De finale van de beker van district oost. Hoe gaaf is dat!

De dag begon om 9.15 uur bij WVF. Vanuit de club was een bus geregeld en samen met de spelers van JO12-6 en alle supporters vertrok de bus richting Den Ham. Namens WVF kregen alle spelers nog wat leuks aangeboden en door de ouders was er een t-shirt geregeld met daarop de tekst: “WVF JO11-1 bekerfinalist 2019”. Tel daarbij op een leuke attentie van Jumbo Westenholte en je snapt dat de dag al geslaagd was voordat die goed en wel was begonnen.

wvf voetbal westenholte JO11-1 1

Tegen 10 uur kwam de bus aan bij Voetbalvereniging Den Ham. Snel de kleedkamer opzoeken en omkleden. Daarna op naar veld 2 waar het zou gaan gebeuren. Na een warming-up, een motivatiespeech van de coach en de gebruikelijke yell: “WVF Let's Go!” begon de wedstrijd. WVF begon scherp en een van de eerste goede aanvallen resulteerde in een 1-0 voorsprong. Er werd voluit druk gezet, hard gewerkt en geknokt en niet veel later viel al de 2-0. Deze stand bleef tot de rust staan.

De tweede helft was waanzinnig spannend. Beide teams gaven vol gas en kregen de nodige kansen, waarbij de keepers van beide teams zich van hun beste kant lieten zien. Omdat er ook nog eens erg goed werd verdedigd en beide teams meerdere malen paal en lat raakten, bleef het lang 2-0 en dus ook erg spannend. Vlak voor de laatste time-out scoorde WVF via een droge knal de 3-0. Eén minuut bijkomen, de jongens nog een laatste maal oppeppen en het geloof en de wil om dit niet meer weg te geven. Vrij snel schoot DESZ echter de 3-1 binnen, waardoor de spanning weer toenam. DESZ ging vol op de aanval spelen waardoor er meer ruimte kwam voor WVF. Ondanks een paar grote kansen aan beide kanten en een heuse scrimmage voor de goal van WVF werd er niet meer gescoord. Na het laatste fluitsignaal viel een aantal spelers doodmoe op de grasmat, ze hadden zich helemaal leeg geknokt. Maar de beloning kwam direct na de wedstrijd in de kantine bij de prijsuitreiking. Een reusachtige beker werd uitgereikt en het was feest!

wvf voetbal westenholte JO11-1 2

Snel werd de kleedkamer opgezocht waar de coach met kleren en al onder de douche werd gezet (belofte maakt schuld). Na de nodige hapjes en drankjes werd de bus opgezocht en al zingend reden we terug naar Zwolle. Een fantastisch toetje van een geslaagd en erg gezellig seizoen.

WVF, hartelijk dank voor het regelen van de bus en Voetbalvereniging Den Ham voor de goede organisatie van deze dag. En natuurlijk alle supporters die bij deze wedstrijd in groten getale aanwezig waren en het team luidkeels en positief hebben aangemoedigd.


Contactgegevens

Sportpark De Weide Steen
Stinsweg 15
8042 AZ Zwolle
telefoon 038 - 4211708
email info@wvf.nl
routebeschrijving

Wegwijzer vv WVF

Klik hier voor de wegwijzer.

hoofdsponsor jeugd

123inkt

Goud sponsors


Zilver sponsors


Brons sponsors

wvf voetbal westenholte sponsoren

wvf voetbal westenholte rtv

wvf voetbal westenholte kits
wvf voetbal westenholte vriendenloterij

webdesigner in Zwolle