Man of the match

wvf voetbal westenholte jeffrynijs motm 071219
Jeffry Nijs

Wedstrijden WVF 1

10-12 WVF - Nunspeet
           aanvang: 20.00 uur
14-12 Den Ham - WVF
           aanvang: 14.30 uur

Vacatures

Vrijwilligers gezocht
voor keuken en bar

Klik hier voor meer informatie.
Stuur een e-mail naar
vrijwilligerscommissie@wvf.nl.

Mensen gezocht voor
commissie rookbeleid

Klik hier voor meer informatie.

Stukje schrijven over 
wedstrijden van WVF 1

Klik hier voor meer informatie.

Trainer JO15-4
Contact opnemen via e-mail
coordinator_jo15@wvf.nl

Vrijwilliger innen contributie
Klik hier voor meer informatie.

Vrijwiliger controle entree
Klik hier voor meer informatie.

Varia

Algemene Ledenvergadering
12 december 2019.
Klik hier voor meer informatie.

Scheidsrechters gevraagd
Klik hier voor meer informatie.

Inloggen op www.voetbal.nl
Klik hier voor meer informatie.

WVF Webshop

wvf voetbal westenholte Flyer-WVF-clubkleding

Twitter

Bert van der Beek benoemd tot Lid van Verdienste


Geplaatst op: 13 juli 2016

wvf voetbal westenholte bertvanderbeekHet bestuur van WVF heeft Bert van der Beek benoemd tot Lid van Verdienste. De bedoeling was om dit op de afgelopen ledenvergadering bekend te maken maar helaas kon Bert daar niet bij aanwezig zijn vanwege zijn zoveelste operatie.

Dus toog een delegatie van het bestuur naar Staphorst, waar Bert momenteel door zijn huidige partner Jennie wordt verzorgd, om hem dit heuglijke nieuws mede te delen.

Bert is op en top een clubman en WVF heeft al decenia lang een zeer belangrijke plek in zijn leven. Vele functies heeft Bert dan ook al bekleed bij WVF, zoals voorzitter jeugd, bestuurslid en nu  verantwoordelijk voor de materialen. Maar daar bleef het niet bij. Hij heeft zich ook bezig gehouden met vele aanpassingen en verbouwingen aan het clubgebouw. Zo is de vitrinekast daar nog een mooi bewijs van. De dochter van Bert, Shanika, zegt daarover; “Met mooie verhalen kwam hij dan thuis en natuurlijk trots dat ze weer iets moois hadden gebouwd.”
De meesten kennen Bert natuurlijk als degene die de materialen en de kleding binnen WVF beheert. Als een streng maar rechtvaardig beheerder weet iedereen ook dat je op die spullen zuinig moet zijn.  Wie ballen kwijtraakt tijdens bijvoorbeeld de trainingen heeft wel een probleempje.  Veel mensen hebben dan ook geen flauw idee hoeveel tijd Bert steekt om de voorraden picobello in orde te houden. Om maar te zwijgen wat er allemaal komt kijken aan het einde en het begin van het seizoen als alle materialen en kleding weer ingenomen en uitgegeven moeten worden. Gelukkig hoeft Bert dit tegenwoordig allemaal niet meer alleen te doen. Dick Jalink was al lang zijn rechterhand en inmiddels zijn daar ook Klaas Breeuwsma en Hans Neijensteijn bijgekomen.

De gezondheid laat Bert de afgelopen jaren nog wel eens in de steek maar zodra het na een operatie maar even kan is hij alweer op het sportpark te vinden. Ook al klaagden zijn dochter en partner hier wel eens over. Maar ook Shanika weet dat zij dat niet tegen kan houden; “Ikzelf ben als kind opgegroeid op het complex van WVF.  Vele zaterdagen was ik daar te vinden samen met mijn vader. Ik weet eigenlijk niet anders dan dat WVF vele malen het onderwerp van gesprek was, mede omdat mijn moeder toen deel uitmaakte van de activiteitencommissie. Tot haar overlijden in 2002 deed zij dit ondanks haar ziekte met volle overgave. Wens van mijn moeder was ook altijd doorgaan met alles wat je doet en wilt doen. Mijn vader heeft zich vanaf die periode nog meer bezig gehouden bij de vereniging.”

Dat laatste weet het bestuur inmiddels ook. Bij het bezoek lag een map naast Bert met als opschrift; W.V.F. mat.cie. ………………….

Het bestuur is blij dat men Bert heeft mogen benoemen en daarmee heeft de vereniging nu drie leden van verdienste, te weten; Jan van Erven, Cok Riksman en Bert.

Bert zal ongetwijfeld binnenkort weer op de vereniging verschijnen en u heeft dus alle gelegenheid om hem met deze benoeming te feliciteren.

Namens het bestuur
Anton Westenberg
Voorzitter


Contactgegevens

Sportpark De Weide Steen
Stinsweg 15
8042 AZ Zwolle
telefoon 038 - 4211708
email info@wvf.nl
routebeschrijving

Wegwijzer vv WVF

Klik hier voor de wegwijzer.

hoofdsponsor jeugd

123inkt

Goud sponsors


Zilver sponsors


Brons sponsors

wvf voetbal westenholte sponsoren

wvf voetbal westenholte rtv

wvf voetbal westenholte kits
wvf voetbal westenholte vriendenloterij

webdesigner in Zwolle