Afgelastingen

CSV '28 JO11-3 - WVF JO11-2
CSV '28 JO11-6 - WVF JO11-6

Wedstrijden WVF 1

14-12 Den Ham - WVF
           aanvang: 14.30 uur
21-12 WVF - DFS
           aanvang: 15.00 uur

Vacatures

Vrijwilligers gezocht
voor keuken en bar

Klik hier voor meer informatie.
Stuur een e-mail naar
vrijwilligerscommissie@wvf.nl.

Stukje schrijven over 
wedstrijden van WVF 1
Klik hier voor meer informatie.

Trainer JO15-4
Contact opnemen via e-mail
coordinator_jo15@wvf.nl

Vrijwilliger innen contributie
Klik hier voor meer informatie.

Vrijwiliger controle entree
Klik hier voor meer informatie.

Varia

Veld- en kleedkamerindeling
14 december. Klik hier.

Toernooien overzicht 2020
Klik hier voor meer informatie.

Scheidsrechters gevraagd
Klik hier voor meer informatie.

Inloggen op www.voetbal.nl
Klik hier voor meer informatie.

WVF Webshop

wvf voetbal westenholte Flyer-WVF-clubkleding

Twitter

Boeiende stadsderby prooi voor WVF: 3-2 (2-2)


Geplaatst op: 4 november 2018

wvf voetbal westenholte 17 81

Het affiche belooft vooraf al spektakel. Ga maar na: de thuisclub uit Westenholte die al sinds de eerste speeldag niet meer verloren heeft en vorige week koploper DOS Kampen met 2-4 te kijk zette, tegen de buren uit Zwolle-zuid die de laatste twee wedstrijden met zes punten en een doelsaldo van zes goals voor en nul tegen afsloten.

WVF speelt vanmiddag met dezelfde elf spelers als vorige week in Kampen, trainer Marcel van der Steege heeft geen reden om te wisselen. Begon WVF vorige week in Kampen met veel druk naar voren, vanmiddag start de ploeg iets voorzichtiger. Ook SVI start voorzichtig. Al na zes minuten komen de gasten uit zuid op 0-1 door een goal van Caleb Rahajaan. Eigenlijk is er niets aan de hand, WVF komt in balbezit en de al weken sterk spelende Paul van Dijk denkt rustig terug te kunnen spelen op zijn keeper, maar hij rekent buiten de lepe Rahajaan, die de situatie juist inschat en tussen de linies het gat insprint, de bal onderschept, keeper Mike te Wiele omspeelt en de 0-1 binnenschuift. Een domper voor de thuisclub, al raakt men niet echt van de wijs. Wat volgt is een gevecht dat zich vooral op het middenveld afspeelt, met af en toe pittige duels, passend bij een derby. Af en toe een scherpe combinatie vooral over de rechter flank van WVF waar Mazouz en revelatie op de rechtsbackpositie Jari Bezembinder elkaar gemakkelijk weten te vinden. De goed spelende Bezembinder schakelt daarnaast de gevaarlijke, snelle Nico Veldman van de Ittersummers volledig uit. Het voetbal in de eerste helft is niet al te best, waardoor het publiek in het najaarszonnetje in slaap wordt gesust. Pal voor rust komt WVF al even onverwacht als de goal van SVI in de beginfase op een gelijke stand, weer door een foute inschatting, deze keer dus aan de andere kant van het veld. Een diepe bal van Paul van Dijk, valt net buiten de zestien over de diepgaande Jabir Mazouz heen, keeper Alex Grafhorst twijfelt net te lang en schiet de bal tegen de doorlopende Mazouz aan, voor Jabir is het vervolgens een koud kunstje de gelijkmaker binnen te schieten: 1-1, net voor rust. Een paar minuten later is het alweer 1-2, als Youp Kok attent binnenkopt nadat keeper Te Wiele onder de bal doorgaat vanuit een hoekschop van Rahajaan. Nog is de koek niet op want, voordat beide ploegen aan de thee kunnen, loopt Hessel Berends, tot dan nog niet echt zichtbaar aanwezig, zijn tegenstander voorbij en geeft een meesterlijke voorzet, die door good-old Martijn Ruijsch bij de tweede paal knap wordt binnengekopt. 2-2 bij rust.

In de tweede helft twee onveranderde teams. Beide trainers zien nog geen reden om te wisselen. WVF komt een stuk beter uit de kleedkamer en binnen tien minuten staat er voor de eerste keer vanmiddag een voor de thuisclub gunstige score op het bord: 3-2. Weer is het Martijn Ruijsch die deze keer attent reageert als de bal voor zijn voeten valt op ruim 10 meter van de goal iets links van de penaltystip. Ruijsch schiet de bal over de kansloze Grafhorst in het dak van het doel. Vervolgens kan WVF haar favoriete spel gaan spelen, leunend op de sterke verdediging, terug op de eigen helft, gokkend op de snelheid van vooral Berends en zijn compaan voorin Max Goudbeek. SVI komt, wisselt drie keer aanvallend en laat zien wat de intenties zijn. WVF verdedigt goed en rustig, gokt op de counter en krijgt de beste kansen. Met iets meer geluk en iets meer scherpte voor de goal had WVF de score nog verder kunnen opvoeren. Martijn Ruijsch had zijn totaal van de middag gemakkelijk kunnen verdubbelen en ook de hardwerkende Mazouz had met iets meer scherpte nog vaker succesvol kunnen zijn. Ook de scheidsrechter van dienst wenste niet mee te werken aan meer doelpunten, al had niemand raar opgekeken als er twee keer naar de stip was gewezen. Het slotakkoord vanmiddag wordt ingevuld door het talent Bas Koenen, die laat zien over een bovengemiddelde technische bagage te beschikken, maar in de afronding van zijn solo langs drie tegenstanders vindt hij doelman Grafhorst op zijn weg. Nadat scheidsrechter Tulen voor de laatste keer op zijn fluit blaast daalt een dankbaar applaus over de spelers van WVF neer; weer drie punten worden toegevoegd aan het totaal en een mooie derde plaats op de ranglijst is de voorlopige tussenstand. Benieuwd waar dit eindigt.

WVF – SVI  3-2 (2-2); 6. 0-1 Caleb Rahajaan; 40. 1-1 Jabir Mazouz; 44. 1-2 Youp Kok; 45. 2-2 Martijn Ruijsch; 54. 3-2 Martijn Ruijsch

Opstelling WVF: Te Wiele; van Dijk, Koning, Bezembinder, Zweers; Koenen, Meijer, Ruijsch (79. Mulder); Mazouz, Goudbeek en Berends (82. Velner)

Opstelling SVI: Grafhorst; Tupker (75. Kuhlmann), de Haan, de Lain, Cumert; Nap (72. Rennema), Van Rijn, el Attiaoui; Veldman (62. Dunnink), Kok en Rahajaan


Fotoverslag van WVF - SVI

wvf voetbal westenholte 1 111

wvf voetbal westenholte 2 112

wvf voetbal westenholte 3 110

wvf voetbal westenholte 4 107

wvf voetbal westenholte 5 105

wvf voetbal westenholte 6 104

wvf voetbal westenholte 7 96

wvf voetbal westenholte 8 90

wvf voetbal westenholte 9 90

wvf voetbal westenholte 10 89

wvf voetbal westenholte 11 88

wvf voetbal westenholte 12 86

wvf voetbal westenholte 13 86

wvf voetbal westenholte 14 85

wvf voetbal westenholte 15 83

wvf voetbal westenholte 16 83

wvf voetbal westenholte 18 82

wvf voetbal westenholte 19 80

wvf voetbal westenholte 20 81

wvf voetbal westenholte 21 76

wvf voetbal westenholte 22 76

wvf voetbal westenholte 23 74

wvf voetbal westenholte 24 73

wvf voetbal westenholte 25 72

wvf voetbal westenholte 26 68

wvf voetbal westenholte 27 67

wvf voetbal westenholte 28 66

wvf voetbal westenholte 29 63

wvf voetbal westenholte 30 59

wvf voetbal westenholte 31 53

wvf voetbal westenholte 32 53

wvf voetbal westenholte 33 48

wvf voetbal westenholte 34 43

wvf voetbal westenholte 35 39

wvf voetbal westenholte 36 36

wvf voetbal westenholte 37 32

wvf voetbal westenholte 38 29

wvf voetbal westenholte 39 24

wvf voetbal westenholte 40 24

wvf voetbal westenholte 41 17

wvf voetbal westenholte 42 14

wvf voetbal westenholte 43 12

wvf voetbal westenholte 44 11

wvf voetbal westenholte 45 10

wvf voetbal westenholte 46 9


Contactgegevens

Sportpark De Weide Steen
Stinsweg 15
8042 AZ Zwolle
telefoon 038 - 4211708
email info@wvf.nl
routebeschrijving

Wegwijzer vv WVF

Klik hier voor de wegwijzer.

hoofdsponsor jeugd

123inkt

Goud sponsors


Zilver sponsors


Brons sponsors

wvf voetbal westenholte sponsoren

wvf voetbal westenholte rtv

wvf voetbal westenholte kits
wvf voetbal westenholte vriendenloterij

webdesigner in Zwolle