Wedstrijden WVF 1

10-12 WVF - Nunspeet
           aanvang: 20.00 uur
14-12 Den Ham - WVF
           aanvang: 14.30 uur

Vacatures

Vrijwilligers gezocht
voor keuken en bar

Klik hier voor meer informatie.
Stuur een e-mail naar
vrijwilligerscommissie@wvf.nl.

Mensen gezocht voor
commissie rookbeleid

Klik hier voor meer informatie.

Stukje schrijven over 
wedstrijden van WVF 1

Klik hier voor meer informatie.

Trainer JO15-4
Contact opnemen via e-mail
coordinator_jo15@wvf.nl

Vrijwilliger innen contributie
Klik hier voor meer informatie.

Vrijwiliger controle entree
Klik hier voor meer informatie.

Varia

Algemene Ledenvergadering
12 december 2019.
Klik hier voor meer informatie.

Scheidsrechters gevraagd
Klik hier voor meer informatie.

Inloggen op www.voetbal.nl
Klik hier voor meer informatie.

WVF Webshop

wvf voetbal westenholte Flyer-WVF-clubkleding

Twitter

Daar is hij eindelijk.....WVF 6 Kampioen!


Geplaatst op: 9 mei 2016

wvf voetbal westenholte wvf 6

WVF 8, WVF 7, WVF 9, maar de laatste jaren als WVF 6. Een gezellige groep senioren in verschillende leeftijdscategorieën. Een team dat zich de afgelopen jaren heeft gevormd met een eigen manier van voetballen en daarmee soms ver is gekomen.

Soms is eigenlijk net niet. Afgelopen jaren hebben wij als team 2x de bekerfinale bereikt maar helaas allebei verloren. De afgelopen 4 jaar in de competitie iedere keer 2e geworden.

Dit jaar was anders.......al vrij snel in begin van de competitie pakte WVF 6 de koppositie maar echt uitlopen gedurende de competitie lukte niet echt, daar WVF 6 soms op een "domme" manier punten liet liggen. Tot op 3 wedstrijden voor het eind heeft WVF 6 een gat van 3 punten weten te behouden. De uitwedstrijd tegen de nummer 2, SVI 8, ging verloren waardoor WVF 6 in punten gelijk stond met SVI 8. Op papier nog wel de nummer 1, daar wij een veel beter doelsaldo (+22) hadden dan SVI 8. Op 6e klasniveau geld doelsaldo niet en als dus na de laatste wedstrijd de punten nog steeds gelijk waren zou er een beslissingswedstrijd moeten worden gespeeld.

Nu afgelopen zaterdag......SVI 8 moest uit naar Edon 3, de nummer 4 van de competitie en dit al om 11.00 uur. En waar niemand gedacht had maar wel op gehoopt had, verloor SVI 8 van Edon 3..............

Jemig.....die zaterdag zou ff wat anders kunnen aflopen.....winnen = kampioen! Maar we moesten dan wel winnen van ASC 8. Koppies waren gespannen natuurlijk maar na 90 minuten voetballen konden we iets binnenhalen waar we al jaren tegenaan hikte......Kampioen!

Na 45 minuten voetballen stond er nog steeds een 0-0 op scorebord, maar gelijkspel kon niet genoeg zijn, omdat de nummer 3, 2 punten achter ons stond en daarmee een eventuele beslissingswedstrijd kon afdwingen. Het spelbeeld was wel duidelijk. WVF 6 maakte het spel en ASC hield tegen en probeerde met lange ballen onder de druk uit te komen. Na 10 minuten in de 2e helft dan eindelijk de verlossing…….0-1 voor WVF 6 en daarmee was het verzet van ASC ook gebroken. Al snel viel de 0-2 en de 0-3 en kregen zelfs nog meer kansen om de uitslag nog groter te maken, maar 3 punten en kampioenschap kon niet meer ontgaan!

Het laatste fluitsignaal, de ontlading, de blijdschap……..het besef dat we jaren hierom voetballen en eindelijk was het binnen……het kampioenschap 2015-2016! Het mooie van dit kampioenschap is dat we dit als teamprestatie hebben gedaan, vallen……opstaan en weer als team verder te gaan. Trots!

Nu 5e klasse volgend jaar waar we weer als team gaan proberen te presteren en te laten zien dat we kunnen standhouden! Kampioen zullen we waarschijnlijk niet worden, maar dit kampioenschap nemen ze nooit meer af……nooit meer!!

Raymond van den Bosch


Contactgegevens

Sportpark De Weide Steen
Stinsweg 15
8042 AZ Zwolle
telefoon 038 - 4211708
email info@wvf.nl
routebeschrijving

Wegwijzer vv WVF

Klik hier voor de wegwijzer.

hoofdsponsor jeugd

123inkt

Goud sponsors


Zilver sponsors


Brons sponsors

wvf voetbal westenholte sponsoren

wvf voetbal westenholte rtv

wvf voetbal westenholte kits
wvf voetbal westenholte vriendenloterij

webdesigner in Zwolle