Trainingsschema
jeugd in coronatijd

Klik hier voor het schema.

Vacatures

Vrijwilligers gezocht
voor keuken en bar
Klik hier voor meer informatie.
Stuur een e-mail naar
vrijwilligerscommissie@wvf.nl.

Stukje schrijven over 
wedstrijden van WVF 1
Klik hier voor meer informatie.

Varia

Scheidsrechters gevraagd
Klik hier voor meer informatie.

Inloggen op www.voetbal.nl
Klik hier voor meer informatie.

WVF Webshop

wvf voetbal westenholte Flyer-WVF-clubkleding

Twitter

Gezamenlijke training jongste jeugd!


Geplaatst op: 30 augustus 2019

Afgelopen week zijn de trainingen bij de MOOISTE CLUB van Zwolle weer begonnen. De jeugd, oftewel, onze toekomst is weer volop bezig om de basisvaardigheden van het voetbal te leren.

Afgelopen jaren hebben wij als club veel nagedacht over onze visie rondom het opleiden van onze jeugd. VTON is een mooi voorbeeld waar wij een aantal jaar geleden mee zijn begonnen. Deze voetbalapplicatie geeft (onervaren) trainers/ouders/begeleiders de mogelijkheid om een goed verzorgde training te geven zodat spelers zich optimaal kunnen ontwikkelen en met plezier naar onze club toe komen. Natuurlijk wil je als club dat elke team een deskundige trainer voor de groep heeft staan. Dit is helaas niet de realiteit en moeten wij het doen met de inzet van een goedwillige ouder. Ook dit heeft uiteraard zo zijn charmes.

Om onze opleiding door te ontwikkelen zijn wij deze week begonnen met de pilot ‘Gezamenlijke training jongste jeugd’. Het doel van deze pilot is om spelers in de breedte op te leiden. Iedere speler/speelster verdient namelijk een goed verzorgde training. Daarnaast is het voor de club interessant dat alle spelers van een bepaalde leeftijdscategorie op één veld trainen. Hierdoor is de ontwikkeling van de spelers goed zichtbaar. Ook is het een voordeel dat trainers veel contact met elkaar hebben en kennis/ervaringen kunnen delen.

De gezamenlijke training wordt begeleid en ondersteunt door een hoofdcoördinator, Jason van der Meulen. Tijdens de training wordt uiteraard gebruik gemaakt van de applicatie VTON. 
Wij zijn deze pilot gestart met de jo8-1, jo9-1t/m 3 en jo10-1t/m3. In de winterstop zullen wij met de trainers en technische commissie goed evalueren om te kijken hoe wij dit binnen de club voort gaan zetten. 

Mocht je vragen hebben over deze pilot of dat je misschien mee wilt denken over onze visie met betrekking tot jeugd? Stuur dan een e-mail naar dion_reijnen@hotmail.com.

Met sportieve groet,
Dion Reijnen
HO-onderbouw WVF


Contactgegevens

Sportpark De Weide Steen
Stinsweg 15
8042 AZ Zwolle
telefoon 038 - 4211708
email info@wvf.nl
routebeschrijving

Wegwijzer vv WVF

Klik hier voor de wegwijzer.

hoofdsponsor jeugd

123inkt

Goud sponsors


Zilver sponsors


Brons sponsors

wvf voetbal westenholte sponsoren

wvf voetbal westenholte rtv

wvf voetbal westenholte vriendenloterij

webdesigner in Zwolle