Wedstrijden WVF 1

25-01 WVF - ZAC
           aanvang: 14.30 uur
01-02 Vroomsh. Boys - WVF
           aanvang: 14.30 uur

Vacatures

Vrijwilligers gezocht
voor keuken en bar

Klik hier voor meer informatie.
Stuur een e-mail naar
vrijwilligerscommissie@wvf.nl.

Stukje schrijven over 
wedstrijden van WVF 1
Klik hier voor meer informatie.

Trainer JO15-4
Contact opnemen via e-mail
coordinator_jo15@wvf.nl

Vrijwilliger innen contributie
Klik hier voor meer informatie.

Vrijwiliger controle entree
Klik hier voor meer informatie.

Varia

Toernooien overzicht 2020
Klik hier voor meer informatie.

Scheidsrechters gevraagd
Klik hier voor meer informatie.

Inloggen op www.voetbal.nl
Klik hier voor meer informatie.

WVF Webshop

wvf voetbal westenholte Flyer-WVF-clubkleding

Twitter

Groots Westenholtefestival met tal van artiesten


Geplaatst op: 9 mei 2016

wvf voetbal westenholte 2016 westenholte toernooiVoetbalvereniging WVF houdt op zaterdag 28 mei weer het Auto Siero WVF-toernooi. Na afloop kunnen inwoners van Westenholte, Stadshagen en Spoolde meedoen aan een barbecue en vervolgens barst voor hen het Rikels Slaapexperts Westenholtefeest los.  

Het toernooi vangt aan op 10.00 uur op Sportpark De Weide Steen. Dat is ook de plaats van handeling voor de ongetwijfeld smakelijke barbecue na afloop van het toernooi. Die barbecue start om 16.30 uur. Om 20.00 uur barst het Westenholtefeest los. “De barbecue en het Westenholtefeest zijn voor voetballers en niet-voetballers”, benadrukt Jeroen van Ettekoven van WVF. Kaarten voor de barbecue en het feest zijn te krijgen via voorverkoopadressen. Dat zijn de kantine van voetbalvereniging WVF (Stinsweg 15), Cafe 't Plein (Petunieplein 11) en Hairqueen (Westenholterweg 43). Wie alleen wil barbecueën betaalt 10 euro. Wie zowel de barbecue als het feest wil meemaken, moet rekening houden met 12,50 euro. Losse kaarten voor alleen het Westenholtefeest kosten 5 euro.

Vakkundig entertainment
Er treden tal van artiesten op. Powerforce zorgt voor de muzikale omlijsting tijdens de hele dag. De in Zwolle geboren zanger Mannes laat gevoelige Nederlandstalige nummers maar ook meezingers horen. Patrick van Eijk neemt tijdens de barbecue en tijdens het Westenholtefeest de microfoon ter hand. Van Ettekoven: “Menig horeca-etablissement is door zijn vakkundige entertainment al uit zijn voegen gebarsten.” Kers op de taart is het optreden van coverband De Bijtels. Zij pakken grote en kleinere hits op. “Het enthousiasme spat er bij hen vanaf”, stelt Van Ettekoven. “Meezingen, meespringen of gewoon genieten... Laat je meevoeren in een muzikale reis door de tijd.” Het optreden van De Bijtels staat vanaf 20.30 uur in de feesttent op het programma.    

De organisatoren vragen belangstellenden zich uiterlijk voor 23 mei op te geven voor de barbecue. Dat kan via de voorverkoopadressen en via bbqwvf@hotmail.com. Kaarten voor het Rikels Slaapexperts Westenholtefeest zijn ook nog op de dag zelf bij de ingang van het feesttent te koop. “Het belooft een geweldige dag te worden”, zegt Van Ettekoven tot slot. “Dit feest is echt voor iedereen in Westenholte, Stadshagen en Spoolde. Dit mag je niet missen. We heten je van harte welkom.” 


Contactgegevens

Sportpark De Weide Steen
Stinsweg 15
8042 AZ Zwolle
telefoon 038 - 4211708
email info@wvf.nl
routebeschrijving

Wegwijzer vv WVF

Klik hier voor de wegwijzer.

hoofdsponsor jeugd

123inkt

Goud sponsors


Zilver sponsors


Brons sponsors

wvf voetbal westenholte sponsoren

wvf voetbal westenholte rtv

wvf voetbal westenholte kits
wvf voetbal westenholte vriendenloterij

webdesigner in Zwolle