Protocol Corona

*Aanpassingen protocol
  i.v.m. Corona. Klik hier.
*Klik hier voor het protocol.

WVF-magazine
2020-2021 online

wvf voetbal westenholte WVF-magazine 2020 2021
Klik hier voor het online
WVF-magazine 2020-2021.

Vacatures

WVF 1 zoekt
assistent-scheidsrechter

Klik hier voor meer informatie.

Coördinatoren gezocht voor
JO14 - JO15 - JO17 - JO19

Klik hier voor meer informatie.

Stukje schrijven over 
wedstrijden van WVF 1
Klik hier voor meer informatie.

Vrijwilligers gezocht
voor keuken en bar
Klik hier voor meer informatie.
Stuur een e-mail naar
vrijwilligerscommissie@wvf.nl.

Varia

Scheidsrechters gevraagd
Klik hier voor meer informatie.

Inloggen op www.voetbal.nl
Klik hier voor meer informatie.

WVF Webshop

wvf voetbal westenholte Flyer-WVF-clubkleding

Twitter

Handhaving corona-maatregelen bij WVF


Geplaatst op: 25 september 2020

Het seizoen is een aantal weken onderweg. De balt rolt weer en ergens lijkt het als vanouds. Ware het niet dat we dit seizoen met corona te maken hebben. Het opstellen van richtlijnen, het (her)inrichten van het sportpark en het evalueren en bijstellen van de coronamaatregelen is een behoorlijke uitdaging voor een vrijwilligersorganisatie. Het is goed om te merken dat gebleken is dat we hiervoor klaar zijn. Met vrijwilligers uit alle geledingen van de club is een protocol vastgesteld.

Het evalueren en bijstellen van de maatregelen is iets dat onze constante aandacht verdient. Van tevoren zijn situaties niet volledig te voorspellen en je weet pas echt of iets werkt als het getest is. De afgelopen weken bleek de uitdaging met name op de zaterdagmiddag te liggen. De kantine heeft tegenwoordig een maximale bezetting wat fors minder is dan dat het was. Zij die na afloop van de wedstrijd bij elkaar wilden komen deden dat daardoor niet alleen in de kantine, maar ook op het terras. Met de huur van tafels en banken is daar ook extra ruimte voor gecreëerd. Echter blijkt dat de anderhalve meter in stand houden een uitdaging blijkt voor velen. We willen graag dat we elkaar hierop aan kunnen spreken en we hebben seniorenelftallen gevraagd om 'coronadiensten' te draaien. Hoewel veel mensen zelfverantwoordelijkheid nemen en ook goed aanspreekbaar zijn, blijkt het naleven van de coronamaatregelen toch ook vaak een uitdaging. 

Daarom nemen wij als vereniging onze verantwoordelijkheid en zullen wij per a.s. zaterdag medewerkers van Veneberg inzetten om e.e.a. in betere banen te leiden. Concreet betekent dit dat zij van 13.00-19.00 uur erop toe zullen zien dat de maximumcapaciteit van de kantine niet overschreden wordt en dat er op het terras en in de rookzone anderhalve meter afstand gehouden wordt. In de kantine gaan we naast de QR-code werken met kaarten. Deze ontvang je bij binnenkomst aan de voorzijde van de kantine en lever je in bij het weggaan aan de achterzijde. Ook ingeval je gaat roken dien je de kaart aan de achterzijde van de kantine in te leveren. Op deze wijze kan het aantal toegestane aantal bezoekers gemonitord worden.

Ook deze inzet is er een van testen, evalueren en indien nodig bijstellen. Mocht jij als lid verbetermogelijkheden zien, laat het ons dan gerust weten. Je kunt ons rechtstreeks benaderen, maar je kunt je vragen of opmerkingen ook kwijt bij jouw betreffende leider of trainer, de barman of barvrouw, de gastheer of gastvrouw, de coördinator, etc. We zijn immers samen de vereniging en alleen samen krijgen we corona onder controle. De nieuwste berichten hierover zijn helaas nog niet positief.

Bestuur van WVF


Contactgegevens

Sportpark De Weide Steen
Stinsweg 15
8042 AZ Zwolle
telefoon 038 - 4211708
email info@wvf.nl
routebeschrijving

Wegwijzer vv WVF

Klik hier voor de wegwijzer.

hoofdsponsor jeugd

123inkt

 

Goud sponsors


Zilver sponsors


Brons sponsors

wvf voetbal westenholte sponsoren

wvf voetbal westenholte rtv

wvf voetbal westenholte vriendenloterij

webdesigner in Zwolle