Wedstrijden WVF 1

10-12 WVF - Nunspeet
           aanvang: 20.00 uur
14-12 Den Ham - WVF
           aanvang: 14.30 uur

Vacatures

Vrijwilligers gezocht
voor keuken en bar

Klik hier voor meer informatie.
Stuur een e-mail naar
vrijwilligerscommissie@wvf.nl.

Mensen gezocht voor
commissie rookbeleid

Klik hier voor meer informatie.

Stukje schrijven over 
wedstrijden van WVF 1

Klik hier voor meer informatie.

Trainer JO15-4
Contact opnemen via e-mail
coordinator_jo15@wvf.nl

Vrijwilliger innen contributie
Klik hier voor meer informatie.

Vrijwiliger controle entree
Klik hier voor meer informatie.

Varia

Algemene Ledenvergadering
12 december 2019.
Klik hier voor meer informatie.

Scheidsrechters gevraagd
Klik hier voor meer informatie.

Inloggen op www.voetbal.nl
Klik hier voor meer informatie.

WVF Webshop

wvf voetbal westenholte Flyer-WVF-clubkleding

Twitter

Herben Visscher nieuwe hoofdtrainer van vv WVF


Geplaatst op: 14 januari 2016

wvf voetbal westenholte Herben Visscher

De Technische Commissie (TC) is er deze week in geslaagd een nieuwe hoofdtrainer voor het seizoen 2016-2017 vast te leggen. Herben Visscher, op dit moment de cursus TC1 volgend, wordt de nieuwe oefenmeester van het vlaggenschip van vv WVF.

Herben Visscher (34) is woonachtig in Zwolle en was tijdens zijn spelerscarrière tot 2000 actief bij FC Zwolle en daarvoor in de jeugd van OZC uit Ommen. Hij heeft als trainer succesvol gewerkt bij onder andere IJVV en Hulzense Boys.

“We zijn blij met de aanstelling van Herben Visscher, met Visscher halen we een enthousiaste en ambitieuze trainer in huis, die prima past bij de ambities en cultuur van onze club”, zegt Freddy Eikelboom, voorzitter van de technische commissie van WVF.

Als jeugdvoetballer speelde Visscher bij voetbalvereniging OZC uit Ommen, waarna hij als talentvolle voetballer de overstap maakte naar FC Zwolle. Hij begon zijn trainersloopbaan bij ROHDA Raalte en werd op zijn 28ste jaar al hoofdtrainer bij Hulzense Boys. Na een succesvolle periode van drie jaar in Hulsen vertrok hij naar IJVV. In IJsselmuiden was hij tot en met 2015 werkzaam en promoveerde hij naar de 2e klasse. In het laatste seizoen stond hij met IJVV op de drempel van de eerste klasse, maar was FC Zutphen nipt te sterk in de nacompetitie.  

“Ik ben enorm blij met mijn aanstelling als hoofdtrainer van WVF. Na een jaar waarin ik de cursus TC1 volg, ben ik gericht op zoek gegaan naar een club die past bij mijn ambities. Daarin hebben WVF en ik elkaar gevonden. Samen met de jonge en relatief nieuwe groep wil ik bouwen aan een team dat zich structureel kan meten in het linker rijtje van de eerste klasse. Dat dit in mijn woonplaats Zwolle is, is een welkome bijkomstigheid. Ik ken WVF als een hechte vereniging met een goede structuur, waarbij de randvoorwaarden goed in orde zijn. Ik verwacht me er te kunnen ontwikkelen als trainer en mij er snel thuis te voelen. We zijn een contract voor een jaar overeen gekomen, maar net als bij mijn vorige clubs, heb ik de intentie tot een langere samenwerking”, vertelt Visscher.

Eikelboom tot slot: “Herben is een communicatief sterke en  vaardige trainer, die ook een duidelijke visie heeft over een attractieve en realistische speelwijze. Ook heeft hij bewezen in staat te zijn talentvolle jeugdspelers verder te ontwikkelen. We zijn een contract voor een jaar overeengekomen, maar hebben de intentie voor een langdurige samenwerking.”


Contactgegevens

Sportpark De Weide Steen
Stinsweg 15
8042 AZ Zwolle
telefoon 038 - 4211708
email info@wvf.nl
routebeschrijving

Wegwijzer vv WVF

Klik hier voor de wegwijzer.

hoofdsponsor jeugd

123inkt

Goud sponsors


Zilver sponsors


Brons sponsors

wvf voetbal westenholte sponsoren

wvf voetbal westenholte rtv

wvf voetbal westenholte kits
wvf voetbal westenholte vriendenloterij

webdesigner in Zwolle