Wedstrijden WVF 1

10-12 WVF - Nunspeet
           aanvang: 20.00 uur
14-12 Den Ham - WVF
           aanvang: 14.30 uur

Vacatures

Vrijwilligers gezocht
voor keuken en bar

Klik hier voor meer informatie.
Stuur een e-mail naar
vrijwilligerscommissie@wvf.nl.

Stukje schrijven over 
wedstrijden van WVF 1
Klik hier voor meer informatie.

Trainer JO15-4
Contact opnemen via e-mail
coordinator_jo15@wvf.nl

Vrijwilliger innen contributie
Klik hier voor meer informatie.

Vrijwiliger controle entree
Klik hier voor meer informatie.

Varia

Algemene Ledenvergadering
12 december 2019.
Klik hier voor meer informatie.

Scheidsrechters gevraagd
Klik hier voor meer informatie.

Inloggen op www.voetbal.nl
Klik hier voor meer informatie.

WVF Webshop

wvf voetbal westenholte Flyer-WVF-clubkleding

Twitter

Het doek valt voor WVF in Zutphen


Geplaatst op: 1 mei 2016

wvf voetbal westenholte 20 15

Dat WVF zou degraderen, voor de tweede keer op rij, was voor niemand meer een verrassing. Immers het zijden draadje werd met de week dunner en dat het definitief zou knappen was een kwestie van tijd. Dat gebeurde vanmiddag en voorafgaand aan de wedstrijd was zelfs de chauffeur de weg kwijt. Hij wilde ons afzetten bij SC Eefde, uitkomend in de vierde klasse, maar gelukkig kun je niet zo snel afdalen! Toch was er lichtelijke paniek en was er een leider die ons stuurde naar een andere ploeg uit Zutphen, Be Quick, uitkomend in de vijfde klasse. Uiteindelijk heeft ondergetekende het heft maar in handen genomen zodat we alsnog op tijd op het gezellige sportpark aan het Meijerinkpad zijn aangekomen. Hier wist een van de bestuursleden van FC Zutphen, na een warme ontvangst, ons te vertellen dat Rob Meijerink in de openingswedstrijd het eerste doelpunt scoorde op dit nieuwe sportpark aan het Meijerinkpad. Helaas wist Rob vandaag niet te scoren, maar het lag zeker niet aan Rob dat WVF vanmiddag degradeerde naar de Tweede Klasse.

WVF begon goed en hoopvol aan de wedstrijd. Het kreeg in de eerste minuten gelijk al een tweetal corners, waar helaas niet uit gescoord werd. Achterin stond het goed met het centrale duo Jorben Nieuwenhuis en Jesse Betaze. Kansen kreeg WVF ook om de score te openen. Zo verdween een vrije trap van “specialist” Rob Meijerink over de muur en over het doel van WVF. Martijn Ruijsch werd met een prima pass alleen op doelman Rotman, werd vervolgens getorpedeerd door deze doelman maar in plaats van naar de stip te wijzen floot scheidsrechter Meilink, die verder prima floot en de wedstrijd afsloot zonder gele kaarten, voor buitenspel. Bas Bouwhuis kreeg nog een goede kans om zijn ploeg op voorsprong te zetten, maar diens schot was te slap en verdween naast het doel van FC Zutphen. Vlak voor rust werd de thuisclub dreigender, het dwong ook een aantal corners af maar WVF gaf geen krimp en zo gingen beide ploegen met een 0-0 stand de rust in.

Na de rust kwam Richard Bouwmeester in de ploeg voor Kristian Bril. WVF probeerde de aanval te blijven zoeken en kreeg ook wel kansjes maar zoals wel vaker dit seizoen ontbrak het aan de afronding en soms ook het nodige geluk. En als jezelf niet scoort gebeurt dit meestal aan de andere kant wel. Zo ook vandaag. Invaller Bijl mocht vanaf rechts alleen doorgaan, raakte eerst de paal en was vervolgens in de rebound wel trefzeker 1-0. Hierna knakte er, ook niet voor het eerst dit seizoen, het nodige bij WVF. Want vier minuten later verdubbelde FC Zutphen de voorsprong naar 2-0. Ondanks protest aan WVF kant na een overtreding liet scheidsrechter Meilink het spel doorgaan en soleerde Jose Coelho door de defensie en waar Mike te Wiele in eerste instantie nog wist te redden met de voet, was hij in de rebound kansloos 2-0. Hiermee was de wedstrijd gespeeld, al kreeg WVF nog een paar mogelijkheden op de aansluitingstreffer, maar het net werd niet gevonden.

Door deze nederlaag is WVF, voor de tweede keer op rij gedegradeerd. En zal het volgend jaar uitkomen in de Tweede Klasse. Toch raakt er binnen de vereniging niemand in paniek. Aan de doelstelling verandert niets, een stabiele Eerste Klasser zijn waarbij rekening wordt gehouden met een uitschieter naar boven (Hoofdklasse) en een uitschieter naar beneden (Tweede Klasse).Dat dit alleen zo snel zou gebeuren nadat het plan werd gepresenteerd, had niemand rekening gehouden. Maar toch staat de club er goed op. Het heeft niet alleen meer dan voldoende jeugdspelers, ook is het niveau waarop de jeugdelftallen actief zijn omhoog gegaan. Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst. Wat dat betreft is er alle optimisme naar een snelle terugkeer in de Eerste Klasse en wel als stabiele Eerste Klasse en wie weet, een uitschieter naar boven (Hoofdklasse). Het kan immers snel gaan in voetbal, dat heeft WVF de afgelopen drie seizoenen ervaren.

FC Zutphen-WVF 2-0 (rust 0-0)

68. Bijl 1-0, 72. Jose Coelho 2-0

Scheidsrechter: Meilink

Toeschouwers: 200

FC Zutphen: Rotman, Mulder, Banwari, Ezafzafi, Bakkerweerd, Bloemendaal (87. Pietersz), Joaquim (84. Tom de Haan), Wouter de Haan (63. Bijl), van Laar, Egbers, Jose Coelho

WVF: Mike te Wiele, Dion Reijnen, Jesse Betaze, Jorben Nieuwenhuis, Romano Luhukay, Sander Bolt, Rob Meijerink, Bas Bouwhuis (76. Jon Lieben), Kristian Bril (46. Richard Bouwmeester), Martijn Ruijsch, Ricardo Kuijer

Dick Noordman


Fotoverslag van FC Zutphen - WVF

wvf voetbal westenholte 1 24

wvf voetbal westenholte 2 25

wvf voetbal westenholte 3 24

wvf voetbal westenholte 4 23

wvf voetbal westenholte 5 23

wvf voetbal westenholte 6 23

wvf voetbal westenholte 7 20

wvf voetbal westenholte 8 19

wvf voetbal westenholte 9 19

wvf voetbal westenholte 10 18

wvf voetbal westenholte 11 17

wvf voetbal westenholte 12 15

wvf voetbal westenholte 13 15

wvf voetbal westenholte 14 15

wvf voetbal westenholte 15 15

wvf voetbal westenholte 16 15

wvf voetbal westenholte 17 15

wvf voetbal westenholte 18 16

wvf voetbal westenholte 19 14

wvf voetbal westenholte 21 15

wvf voetbal westenholte 22 15

wvf voetbal westenholte 23 13

wvf voetbal westenholte 24 12

wvf voetbal westenholte 25 12

wvf voetbal westenholte 26 10

wvf voetbal westenholte 27 10

wvf voetbal westenholte 28 10

wvf voetbal westenholte 29 10

wvf voetbal westenholte 30 9

wvf voetbal westenholte 31 8

wvf voetbal westenholte 32 8

wvf voetbal westenholte 33 8

wvf voetbal westenholte 34 6

wvf voetbal westenholte 35 6


Contactgegevens

Sportpark De Weide Steen
Stinsweg 15
8042 AZ Zwolle
telefoon 038 - 4211708
email info@wvf.nl
routebeschrijving

Wegwijzer vv WVF

Klik hier voor de wegwijzer.

hoofdsponsor jeugd

123inkt

Goud sponsors


Zilver sponsors


Brons sponsors

wvf voetbal westenholte sponsoren

wvf voetbal westenholte rtv

wvf voetbal westenholte kits
wvf voetbal westenholte vriendenloterij

webdesigner in Zwolle