Wedstrijden WVF 1

10-12 WVF - Nunspeet
           aanvang: 20.00 uur
14-12 Den Ham - WVF
           aanvang: 14.30 uur

Vacatures

Vrijwilligers gezocht
voor keuken en bar

Klik hier voor meer informatie.
Stuur een e-mail naar
vrijwilligerscommissie@wvf.nl.

Stukje schrijven over 
wedstrijden van WVF 1
Klik hier voor meer informatie.

Trainer JO15-4
Contact opnemen via e-mail
coordinator_jo15@wvf.nl

Vrijwilliger innen contributie
Klik hier voor meer informatie.

Vrijwiliger controle entree
Klik hier voor meer informatie.

Varia

Algemene Ledenvergadering
12 december 2019.
Klik hier voor meer informatie.

Scheidsrechters gevraagd
Klik hier voor meer informatie.

Inloggen op www.voetbal.nl
Klik hier voor meer informatie.

WVF Webshop

wvf voetbal westenholte Flyer-WVF-clubkleding

Twitter

Het was een goed stel


Begin augustus 2014 stond er een bijna geheel herzien B2 aan de start van een nieuw seizoen. Een mix van spelers uit de oude B2, de B3, de C1 en de C2. Vanwege de zeer vroege start van het seizoen (en de overlap met de schoolvakantie) nog samen trainend met de verse B1 en wachtend op een eigen trainer, die er helaas niet kwam. Een start in het bekerseizoen dus zonder trainer. Maar gelukkig waren er wel twee vaders, die 'voorlopig' de honneurs zouden waarnemen. Met trainers Oscar Kuhlmann en Marc Schulte ging de B2 het seizoen in 2e klasse in.

Door dit gebrek aan voorbereiding ging de eerste bekerwedstrijd, uit tegen 't Harde B1, helaas verloren. Te weinig samenspel en een gebrekkige afwerking (versus een tegenstander, die zijn kansen wel benutte) zorgden voor een 1-2 verlies. Dat de beide andere wedstrijden eenvoudig werden gewonnen, mocht helaas niet meer baten. Het werden een paar goede oefenwedstrijden. En dat was ook wel nodig. Peter bleek toch te stoppen met voetbal, Sander's knieschijf schoot van zijn plek (wat resulteerde in 5 maanden revalidatie) en ook de keepers B1 raakten opvolgend langdurig geblesseerd, waardoor Bram, de keeper B4, uiteindelijk onze vaste kracht werd. De tekorten in het veld werden keer op keer door B1, B3, B4 en C1 ingevuld. Geen ideale start van het seizoen, waardoor de teller na 7 wedstrijden op 11 punten bleef steken. Tegen de zwakkere broeders werd wel gewonnen, maar de uitwedstrijden leverden slechts twee gelijke spelen en een nederlaag op. Met de topper tegen Dieze-West B1 in het vooruitzicht werd eerst Mourad getransfereerd uit de B3 naar de B2 (om wat minder vaak spelers te hoeven lenen). In eerste instantie leverde dat wel een doelpunt, maar geen winst op (1-1 uit tegen Berkum) en ook de topper tegen Dieze-West ging thuis met 4-0 verloren. Maar het spel werd langzamerhand steeds verzorgder. Geen punten tegen Dieze, maar wel de complimenten: we waren de best spelende ploeg die zij tot dat moment waren tegen gekomen. In de uitwedstrijd tegen CSV B2 werd dit beeld bevestigd. Probleempje was nog het benutten van kansen. 6-0 winst waar dubbele cijfers met gemak mogelijk waren geweest.

En dat veranderde de wedstrijd na de herfst. Thuis tegen Heerde B1 stond Arthur voor het eerst in de spits. 3 doelpunten van hem later was een 4-2 zege een feit. Meer zou volgen! En wat ook nog meer volgde waren de blessures. Waar Arthur wist te scoren tegen Heerde, daar brak Yannick bij een ongelukkige val zijn sleutelbeen: 6 wedstrijden weg (en dat met dank aan de winterstop). Toch had de B2 de juiste weg gevonden. Nog voor de winterstop werden OWIOS B1 uit (7-0 op het verfoeide echte gras!), DOSK B2 en de toenmalige koploper VEVO B1 geklopt. Een gedeelde eerste plaats was ons deel! Geen billen knijpen meer. De middenvelders Rob, Max en Thomas en de flanken Mourad, Nils en Mark wisten de centrumspits Arthur (en ook het vijandige doel) eindelijk te vinden en de verdediging wist door snelheid (Bart en Jordy) en inzicht (Lars en Julian) de tegenstanders de weg naar het WVF doel meestal te ontnemen.

De winterstop werd benut om te herstellen (Sander, Yannick en keeper Marnix) en om versterking op te doen. Mathijs (eerder al gastspeler) kwam definitief over uit de B3 waardoor we in principe met een vast team konden spelen. Ook speelden we een oefenpotje namens onze B1 tegen Heino B1 (1e klasse). Kou en een potig optredende tegenstander bleken helaas geen goede match voor de B2. Wat wel bleek was dat de wil om te voetballen inmiddels diep gesetteld was bij de spelers van de B2.

Na de winterstop werd dan ook vrolijk verder gegaan waar we waren gebleven. Nog eens 4 winstpartijen op rij, waardoor we de topper tegen Dieze-West ingingen als de nummer 1 van de competitie. 9 wedstrijden winst achter elkaar!

Toch sloeg ook nu het blessurespook weer toe. In de uitwedstrijd op de kleigronden van  GAK B2 schoot de knieschijf van Sander weer van zijn plek. Dat was einde seizoen en misschien zelfs einde voetbal!

En toen kwam de topper tegen Dieze-West uit. En daar kunnen we helaas kort over zijn. Tegen een zeer fysiek spelende tegenstander moet je je kansen benutten. Doe je dat niet, maar laat je je soms overrompelen, dan is het wachten op de tegengoal. En die (ene!) goal kwam er ook: 0-1 verlies en Dieze stond weer naast ons op de ranglijst. Met VEVO nog steeds op de loer.

Na de Pasen verdronken onze titelaspiraties in de regen van Heerde (2-2). Maar na een opkikker tegen favoriete tegenstander OWIOS (10-2 winst) was promotie zeker gesteld (ZAC B2 en DOSK B2 konden ons niet meer inhalen en VEVO en Dieze-West waren dispensatie teams). Niet dat we daarmee genoegen namen: de B2 wilde meer. En dat kregen we in de uitwedstrijd tegen VEVO B1. Een rechtstreeks duel voor plek nummer 2 in de competitie. En dat wilden we weten: 3-0 voor na een kwartier! En met 3-3 de rust in: weer lieten we ons door een fysieke tegenstanders de kaas van het brood eten. In de tweede helft ging het scoren vrolijk verder, maar een 7-5 nederlaag ontnam ons de tweede plek. De 7-0 tegen sv Zwolle in de laatste wedstrijd was een pleistertje op de wonde, want promoveren is leuk, maar kampioen worden nog leuker.

wvf voetbal westenholte one4design 012

En dat tekent dan weer de spelers van de B2: op 31 mei sloten we het seizoen af met een toernooi bij ESA in Arnhem en een BBQ. Iedereen aanwezig (m.u.v. de zieke Mark) en alleen maar lachende gezichten. Hoewel de tegenstanders 3e en 4e klasse bleken te spelen, werden er geen gevangenen genomen: 15 doelpunten later (met 1 doelpuntje tegen, waarbij de eigen grensrechter ten onrechte niet vlagde voor buitenspel!) was de beker voor de B2 en het seizoen 2014/2015 succesvol afgerond.

wvf voetbal westenholte one4design 013

We danken alle spelers, die de B2 in de loop van het seizoen hebben ondersteund, maar vooral de spelers van de B2 zelf: Bram, Marnix, Jordy, Bart, Lars, Julian, Mathijs, Mark, Max, Rob, Thomas, Mourad, Yannick, Arthur, Nils en niet te vergeten Sander. Jullie zijn een goed stel!

Ruud Veldman, Marc Schulte en Oscar Kuhlmann.


Contactgegevens

Sportpark De Weide Steen
Stinsweg 15
8042 AZ Zwolle
telefoon 038 - 4211708
email info@wvf.nl
routebeschrijving

Wegwijzer vv WVF

Klik hier voor de wegwijzer.

hoofdsponsor jeugd

123inkt

Goud sponsors


Zilver sponsors


Brons sponsors

wvf voetbal westenholte sponsoren

wvf voetbal westenholte rtv

wvf voetbal westenholte kits
wvf voetbal westenholte vriendenloterij

webdesigner in Zwolle