Wedstrijden WVF 1

10-12 WVF - Nunspeet
           aanvang: 20.00 uur
14-12 Den Ham - WVF
           aanvang: 14.30 uur

Vacatures

Vrijwilligers gezocht
voor keuken en bar

Klik hier voor meer informatie.
Stuur een e-mail naar
vrijwilligerscommissie@wvf.nl.

Stukje schrijven over 
wedstrijden van WVF 1
Klik hier voor meer informatie.

Trainer JO15-4
Contact opnemen via e-mail
coordinator_jo15@wvf.nl

Vrijwilliger innen contributie
Klik hier voor meer informatie.

Vrijwiliger controle entree
Klik hier voor meer informatie.

Varia

Algemene Ledenvergadering
12 december 2019.
Klik hier voor meer informatie.

Scheidsrechters gevraagd
Klik hier voor meer informatie.

Inloggen op www.voetbal.nl
Klik hier voor meer informatie.

WVF Webshop

wvf voetbal westenholte Flyer-WVF-clubkleding

Twitter

IJsselcup in WRZV-hallen tussen kerst en oud/nieuw


Geplaatst op: 22 december 2018

wvf voetbal westenholte ijsselcup2018

De WRZV-zaalvoetbalvereniging organiseert op donderdag 27 en vrijdag 28 december de strijd om de IJssel in de WRZV-hallen te Zwolle. Het prestigieuze toernooi om de nostalgische cup met de ‘grote’ oren geniet een grote en lange traditie en is sinds twee jaren het uitje tussen kerst en oud/nieuw voor de voetballiefhebbers uit stad en regio.

Deze keer is het deelnemersveld boven verwachting met de inschrijving van de Zwolse debutanten SVI, Be Quick’28 en jubilaris Zwolsche Boys.

Organisator en voorzitter van de WRZV-zaalvoetbalvereniging is blij met de grote animo voor de IJsselcup. “Ja, natuurlijk ben ik blij dat er een grote animo is voor de IJsselcup. Helemaal wanneer ook meer Zwolse teams aan het toernooi deelnemen. Met de deelname van de Zwolse ploegen wordt het ons kent ons gehalte tussen kerst en oud/ nieuw alleen maar groter en dat komt de sfeer natuurlijk helemaal ten goede. Ik begrijp dat het niet doorgaan van het Jo van Marle toernooi hier medeoorzaak aan is, maar hoe mooi zou het zijn wanneer het volgende JVM-toernooi voor de laatste keer in 2019 georganiseerd gaat worden in de WRZV-hallen? Dat willen wij graag voor onze rekening nemen, zodat vanaf 2020 dit geweldige Zwolse evenement in de nieuwe en ultramoderne WRZV-hallen op een nieuwe locatie georganiseerd kan worden”.

Dit betekent dan natuurlijk niet het einde van de IJsselcup, sterker dit is een kans om met de halvefinalisten van het Jo van Marletoernooi een week later in de winterstop samen met de regionale teams een nog sterker deelnemersveld neer te zetten, wat de amusementswaarde alleen maar ten goede komt. Wat mij betreft gaan we het volgend jaar zo doen en hoop ik op bijval van de Zwolse veldvoetbalverenigingen, aldus Eikelboom. 

De poulewedstrijden staan geprogrammeerd op donderdag 27 december. Op vrijdag 28 december gaan we verder met de laatste poulewedstrijden en vervolgens de finales. Er hebben zich 17 verenigingen ingeschreven voor deelname aan de IJsselcup.

De indeling is als volgt:

Poule 1: vv WVF, vv Wijthmen, Hatto Heim, Hattem, SVI en Zwolsche Boys

Poule 2: KHC Kampen, ‘s-Heerenbroek, VSCO’61, DOSK en DESZ Zwartsluis

Poule 3: Oud- PEC Zwolle, vv Dieze West, vv Heino, SEH, Be Quick’28 en vv Heerde

De nummer 1 & 2 uit de poule kwalificeren zich net als de twee beste nummers 3 voor de kwartfinales die net als de laatste poulewedstrijden gespeeld worden op vrijdag 28 december.

Klik hier voor het programma IJsselcup 2018.

Voor de nummers 1 tot en met 3 zijn er geldprijzen. De winnaar van het toernooi ontvangt de wisselbeker en ligt er een cheque klaar van €1000.

Zowel op donderdag 27 als vrijdag 28 december is er een gezellige afsluiting van de voetbalavond met muziek. De Zwolse zanger Jordy van Vilsteren zal op de afsluitavond ervoor zorgen dat het voetbaljaar net als vorige editie op een geweldige en gezellige wijze zal worden afgesloten.

Iedereen is van harte welkom om de wedstrijden te bezoeken. De wedstrijden starten vanaf 18.30 uur en de toegangsprijs per speelavond is €2,50 per persoon. Jeugd tot en met 15 jaar kan gratis naar binnen.


Contactgegevens

Sportpark De Weide Steen
Stinsweg 15
8042 AZ Zwolle
telefoon 038 - 4211708
email info@wvf.nl
routebeschrijving

Wegwijzer vv WVF

Klik hier voor de wegwijzer.

hoofdsponsor jeugd

123inkt

Goud sponsors


Zilver sponsors


Brons sponsors

wvf voetbal westenholte sponsoren

wvf voetbal westenholte rtv

wvf voetbal westenholte kits
wvf voetbal westenholte vriendenloterij

webdesigner in Zwolle