Protocol NOC-NSF
verantwoord sporten

Klik hier voor het protocol.

Wedstrijden WVF 1

oefenwedstrijden
11-12 WVF - VSCO '61
           aanvang: 12.30 uur
15-01 WVF - Hierden
           aanvang: 14.30 uur

22-01 WVF - Quick '20
           aanvang: 14.30 uur
29-01 ASC '62 - WVF
           aanvang: 14.30 uur

WVF-magazine
2020-2021 online

wvf voetbal westenholte WVF-magazine 2020 2021
Klik hier voor het online
WVF-magazine 2020-2021.

Vacatures

Coördinatoren gezocht voor
JO14 - JO15 - JO17 - JO19

Klik hier voor meer informatie.

Stukje schrijven over 
wedstrijden van WVF 1
Klik hier voor meer informatie.

Vrijwilligers gezocht
voor keuken en bar
Klik hier voor meer informatie.
Stuur een e-mail naar
vrijwilligerscommissie@wvf.nl.

Varia

Veld- en kleedkamerindeling
4 december. Klik hier.

Scheidsrechters gevraagd
Klik hier voor meer informatie.

Inloggen op www.voetbal.nl
Klik hier voor meer informatie.

WVF Webshop

wvf voetbal westenholte Flyer-WVF-clubkleding

Twitter

Jaarprogramma Trainersacademie vv WVF 2021-2022


Oktober 2021
Het sportseizoen is weer van start. Mooi om te zien dat de velden weer optimaal benut kunnen worden. Ook dit jaar willen wij onze trainers/ vrijwilligers weer een kans bieden om zich te ontwikkelen op verschillende vlakken. Daarmee wil WVF werken aan steeds beter, steeds hoger en steeds verder. Uiteindelijk moet dit beleid resulteren in de beste jeugdopleiding van Zwolle. WVF biedt haar trainers via de VTON-app wekelijks nieuwe oefenstof, wil onderscheidend zijn en biedt daarom haar trainers een leeromgeving middels de trainersacademie. De verschillende bijeenkomsten organiseren wij in samenwerling met SportService Zwolle en PEC Zwolle.

Voor het seizoen 2021 – 2022 heeft WVF een jaarprogramma gebouwd bestaande uit vier momenten / avonden:

VTON – September
Zoals ieder jaar houden we bij de start van het nieuwe seizoen een VTON-informatie-avond. Deze avond stond in teken om VTON beter te leren kennen; wat is het? Hoe werkt het? Hoe kan ik de app gebruiken? Daarnaast gaan we in op vragen zoals: ik gebruik de app al langere tijd, hoe kan ik er meer uit halen?

Mocht jij toch meer informatie willen of je aanmelden als trainer voor de applicatie? Stuur dan een email naar Jason van der Meulen: jason.vdmeulen73@gmail.com

Loopscholing – Oktober
Door loopscholing toe te passen zullen de spelers bewuster gaan bewegen en hun bewegingsapparaat efficiënter in gaan zetten. Met een goede coördinatie krijgen de spelers hun lichaam beter onder controle met als gevolg een betere balans, gecontroleerd voetenwerk, flexibiliteit en balcontrole.

In deze workshop nemen wij de trainers mee in de verschillende mogelijkheden romdom loopscholing.

Blessure preventie – Januari
Deze workshop is bestemd voor trainers, coaches, leiders en/of ouders die van alles willen weten over blessures en het voorkomen daarvan. Welke onderwerpen worden o.a. behandeld?
– Blessure preventie
– Blessure behandeling
– Core-stability
– Veel voorkomende blessures bij het voetbal zoals: knie, lies, hamstring, enkel, enz.

Ontdekkend leren voetballen – Februari

Voor veel kinderen is leren voetballen een grote passie. Het begint vaak al op straat, op veldjes en op pleintjes. Juist daar wordt volgens velen het fundament gelegd voor hun ontwikkeling. Jonge spelers ontdekken dan zelf hoe het spel in elkaar zit. 'Ontdekkend leren voetballen' beschrijft hoe de kracht van zelf ontdekken ook in de training een rol kan spelen. Het breekt een lans voor leren in het spel met een trainer die nauwkeurig de leerrijke omgeving ontwerpt. Het boek combineert de praktijkkennis uit het voetbal met actuele wetenschappelijke inzichten op het gebied van motorisch leren en spel. Aan de hand van voorbeelden van praktijkgerichte spelvormen, leren kinderen het voetbal te ontdekken.

In deze workshop nemen we trainers mee in de werkwijze ‘ontdekkend leren voetballen’ en gaan we ook in op de praktijk. ‘Hoe breng je dit principe in de praktijk? En wat kun je ermee bereiken’ zijn vragen die aan de orde komen. Maar er is ook ruimte om je eigen vragen te stellen.

Externe scholingen

Daarnaast zijn er nog een aantal externe evenementen/avonden die interessant zijn om bij te wonen.

Cursus Pupillentrainer – Startdatum nog onbekend.
Met deze opleiding wordt bijgebracht hoe de trainer-coach kinderen met plezier beter leert voetballen. Klik hier voor meer info. WVF stelt jaarlijks een aantal plekken voor trainers beschikbaar om hier aan deel te nemen. Mocht je dit interessant vinden? Stuur dan een email naar: dion_reijnen@hotmail.com. LET OP: beperkt aantal deelnemers
PEPTALK – november

Dit is een (digitaal) evenement georgansieerd door SportService Zwolle. Dit evenement is erg interessant voor trainers die te maken hebben met het coachen van jeugd en jongeren binnen de sport. Dit jaar is het thema van PEPTALK; De verschillen en overeenkomsten tussen prestatie en recreatiesport.

Thema-avond PEC Zwolle XXL – Datum nog niet bekend
De thema-avond XXL is een exclusief event voor de dertig amateurverenigingen waarmee PEC Zwolle samenwerkt. Insteek van de avond is een inspirerend (inhoudelijk) programma met presentaties en workshops, waarbij de club de vertaalslag maakt naar de convenantverenigingen.

 


Contactgegevens

Sportpark De Weide Steen
Stinsweg 15
8042 AZ Zwolle
telefoon 038 - 4211708
email info@wvf.nl
routebeschrijving

Wegwijzer vv WVF

Klik hier voor de wegwijzer.

hoofdsponsor jeugd

123inkt

 

Goud sponsors


Zilver sponsors


Brons sponsorsOverige Links

wvf voetbal westenholte sponsoren

wvf voetbal westenholte rtv

wvf voetbal westenholte vriendenloterij

webdesigner in Zwolle