Man of the match

wvf voetbal westenholte marcpeppelenbos motm 25012020
Marc Peppelenbos

Wedstrijden WVF 1

01-02 Vroomsh. Boys - WVF
           aanvang: 14.30 uur
08-02 WVF - Enter Vooruit
           aanvang: 15.00 uur

Vacatures

Vrijwilligers gezocht
voor keuken en bar

Klik hier voor meer informatie.
Stuur een e-mail naar
vrijwilligerscommissie@wvf.nl.

Stukje schrijven over 
wedstrijden van WVF 1
Klik hier voor meer informatie.

Trainer JO15-4
Contact opnemen via e-mail
coordinator_jo15@wvf.nl

Vrijwilliger innen contributie
Klik hier voor meer informatie.

Vrijwiliger controle entree
Klik hier voor meer informatie.

Varia

Toernooien overzicht 2020
Klik hier voor meer informatie.

Scheidsrechters gevraagd
Klik hier voor meer informatie.

Inloggen op www.voetbal.nl
Klik hier voor meer informatie.

WVF Webshop

wvf voetbal westenholte Flyer-WVF-clubkleding

Twitter

JO11-14 Kampioen word je samen!


Geplaatst op: 14 mei 2017

wvf voetbal westenholte JO11-14

Wekenlang zie je het dichterbij komen. In de eerste wedstrijd van het seizoen nog een gelijkspel, maar dan week in week uit worden de overwinningen aaneengeregen. En dan komt dat moment. De voorlaatste wedstrijd, tegen de directe concurrent. Een gelijkspel is genoeg voor de titel. Dan zeg je vooraf nog, we doen gewoon net als anders. Lekker voetballen, samen spelen en dan zien we wel waar het op uit komt. Maar toch… Als ‘de spanning er op komt’ gaan de harten toch sneller kloppen en staan de koppies strak.

Steun uit onverwachte hoek
En, toegegeven, het is toch ook echt anders dan gewoon. Zeker als we de wedstrijdbespreking beginnen met steun uit onverwachte hoek. Eerst een videoboodschap van PEC-Zwolle keeper Kevin Begois en dan ook nog de succeswensen van Zwolle-spits Stef Nijland via een filmpje. De boodschap is duidelijk: ‘Onwijs veel succes en plezier. Winnen is het mooiste dat er is, daar moet je met z’n allen nog één keer keihard voor gaan!’

Schouders er onder
En dan begint de wedstrijd. Zoals zo vaak bij kampioenswedstrijden, lijkt de spanning het te winnen van het onbevangen spelplezier. Het hele seizoen mochten we al niet klagen over aandacht van publiek, maar nu is het toch wel erg druk. Ouders, opa’s, oma’s, neefjes, vriendinnetjes en veel andere leden van de vereniging staan langs de kant en dat maakt het extra spannend. En dan valt na een kwartier de 0-1, het zal toch niet…. Nee het zal niet. Zoals wel vaker dit seizoen worden de ruggen gerecht, gaat er ‘een tandje bij’ en wordt het al snel 1-1.

Overdonderd
De gasten uit Hasselt lijken overdonderd als ook de 2-1 en 3-1 vallen. Langs de lijn worden de voorbereidingen al getroffen voor het kampioensfeest maar de jongens gaan ondertussen onverstoorbaar verder. De spanning is weg en de tegenstander weet, hier valt niks meer te halen. Als de man die dit seizoen al zoveel wedstrijden foutloos en sportief heeft geleid voor het laatst fluit staat de teller op 7-1. Het kampioenschap is binnen!

‘We zijn een team’
Na alle knuffels en felicitaties te hebben ontvangen van het trouwe publiek, trekken we ons nog even - in de nieuwe kampioensshirts - terug in de kleedkamer om terug te kijken op dit mooie seizoen. Het mooiste compliment komt van de jongens zelf, na de vraag hoe het kan dat we kampioen zijn geworden: ‘We hebben goed samengespeeld’. En zo is het. Kampioen word je samen! Op naar volgend seizoen!

Jaap Otten


Contactgegevens

Sportpark De Weide Steen
Stinsweg 15
8042 AZ Zwolle
telefoon 038 - 4211708
email info@wvf.nl
routebeschrijving

Wegwijzer vv WVF

Klik hier voor de wegwijzer.

hoofdsponsor jeugd

123inkt

Goud sponsors


Zilver sponsors


Brons sponsors

wvf voetbal westenholte sponsoren

wvf voetbal westenholte rtv

wvf voetbal westenholte kits
wvf voetbal westenholte vriendenloterij

webdesigner in Zwolle