Wedstrijden WVF 1

15-08 WVF - VSCO '61
            aanvang: 14.30 uur
18-08 WVF - Zwolsche Boys
            aanvang: 20.00 uur
22-08 asv Dronten - WVF
            aanvang: 14.30 uur

Vacatures

Vrijwilligers gezocht
voor keuken en bar
Klik hier voor meer informatie.
Stuur een e-mail naar
vrijwilligerscommissie@wvf.nl.

Stukje schrijven over 
wedstrijden van WVF 1
Klik hier voor meer informatie.

Varia

Veld- en kleedkamerindeling
15 augustus. Klik hier.

Scheidsrechters gevraagd
Klik hier voor meer informatie.

Inloggen op www.voetbal.nl
Klik hier voor meer informatie.

WVF Webshop

wvf voetbal westenholte Flyer-WVF-clubkleding

Twitter

JO12-1 najaarskampioen 2019-2020


Geplaatst op: 19 januari 2020

wvf voetbal westenholte WVF JO12-1 najaarskampioen 2019-2020 JPG

Met veel vertrouwde gezichten en twee "nieuwe" oude bekenden (Ramon en Luuk) en twee nieuwe trainers (Ian en Brend) begon wvf JO12-1 vol vertrouwen aan het nieuwe seizoen in de eerste klasse. De eerste drie bekerwedstrijden voorspelden al veel goeds. Alledrie werden namelijk redelijk eenvoudig gewonnen. Ook in de competitie ging het vrij makkelijk, eigenlijk iets te makkelijk. Na 10 wedstrijden waren er 30 punten gehaald. Bijna had CSV JO12-3 als enige team in de laatste competitiewedstrijd nog punten van ons afgesnoept, maar in een spannende pot, trok ook in deze wedstrijd wvf aan het langste eind. Een fantastisch resultaat en uiteraard een feestje in de kantine om het kampioenschap te vieren. Op naar de hoofdklasse!

Dat de hoofdklasse andere koek is, bleek al direct in twee oefenwedstrijden. Voetballend waren we beide potjes aan de tegenstander gewaagd, maar beide keren werd er wel verloren. Duidelijk was wel dat er van deze wedstrijden meer geleerd kan worden dan van de te eenvoudige overwinningen.

Zaterdag 18 januari stond in de knock-out fase van het bekertoenooi de wedstrijd tegen HTC JO12-1 op het programma. Dit team was kampioen geworden in de hoofdklasse en had ons aan het begin van het seizoen nog voetballes gegeven in een oefenwedstrijd. Dat betekende vanaf de eerste minuut de mouwen opstropen en volle bak er op. De wedstrijd ging gelijk op en was van een hoog niveau. Na een 2-1 achterstand in de rust, knokte wvf zich terug in de wedstrijd en liep uit naar een 3-2 voorsprong. Vervolgens werd er om en om gescoord tot een 4-4 gelijke stand. Toch was het wvf die aan het laatste eind trok. Na een mooie aanval werd de 5-4 gescoord. Toen Xander nog een goede redding verrichte op een vrije trap was de buit binnen. Keihard als team geknopt en op naar de kwartfinale.

Xander, Simen, Ramon, Rojeannio (Neno), Mathijs, Luuk, Kas, Bjorn, Ayoub en Alex, succes in de hoofdklasse en in het bekertoernooi!


Contactgegevens

Sportpark De Weide Steen
Stinsweg 15
8042 AZ Zwolle
telefoon 038 - 4211708
email info@wvf.nl
routebeschrijving

Wegwijzer vv WVF

Klik hier voor de wegwijzer.

hoofdsponsor jeugd

123inkt

Goud sponsors


Zilver sponsors


Brons sponsors

wvf voetbal westenholte sponsoren

wvf voetbal westenholte rtv

wvf voetbal westenholte vriendenloterij

webdesigner in Zwolle