Wedstrijden WVF 1

Berend Elzerman toernooi
in Oosterwolde

24-08 SVI - WVF
           aanvang: 15.15 uur

bekerwedstrijden
31-08 WVF - DOS Kampen
           aanvang: 15.00 uur
07-09 DESZ - WVF
           aanvang: 14.30 uur
14-09 asv Dronten - WVF
           aanvang: 14.30 uur

Vacatures

Trainers JO14-2 en JO15-4
Contact opnemen via e-mail
coordinator_jo15@wvf.nl

Vrijwilliger innen contributie
Klik hier voor meer informatie.

Vrijwiliger controle entree
Klik hier voor meer informatie.

Varia

Scheidsrechters gevraagd
Klik hier voor meer informatie.

Inloggen op www.voetbal.nl
Klik hier voor meer informatie.

WVF Webshop

wvf voetbal westenholte Flyer-WVF-clubkleding

Twitter

JO12-3 wint 123inkt-toernooi Wasmeer


Geplaatst op: 9 juni 2019

wvf voetbal westenholte 3 141

Op een koude, winderige zaterdagochtend verzamelden we als JO12-3 om 8 uur op de parkeerplaats van WVF. Samen met JO12-1 en 2 reisden we vervolgens per bus naar Wasmeer voor het 123inkt-toernooi bij HSV. Dat bestond uit voetbalwedstrijden in een poule en diverse voetbalspelletjes, zoals snelheidschieten, gatenschieten en voetbaldarts.

Wij hadden als 12-3 de focus op het voetbal gelegd. Een laatste toernooi dat wij positief wilden afsluiten als team. De eerste wedstrijd was tegen LSC 1890 (12-4). We slaagden erin om ze aardig onder de druk te zetten, waarbij ze bij een spaarzame uitval een goal maakten. We lieten ons niet kisten, zetten nogmaals aan en vlot vielen er drie goals achter elkaar, waardoor wij de eerste wedstrijd dik verdiend wonnen met 3-1.

Geen vuiltje aan de lucht
De tweede wedstrijd was tegen Sporting ‘70 (12-1). Deze ploeg was een prima voetballend team en zette ons goed onder druk. We kwamen zelf echter steeds beter in ons spel, waardoor de kansen volgden. We kwamen door goed spel op 1-0, geen vuiltje aan de lucht. Maar zo wispelturig als het weer was ook ons spel.

We liepen terug en kregen snel de 1-1 om de oren. Nog geen paar minuten later hielpen we de tegenstander nog een handje met een eigen goal.  En zo leek de wedstrijd in het voordeel te eindigen voor Sporting ‘70. We probeerden er nog een laatste aanval uit te persen. Met vlot combineren bereikten we de achterlijn en na een mooie voorzet kopte onze spits de bal erin. De 2-2 was binnen en het eindsignaal klonk.

Bovenliggende partij
De laatste wedstrijd van de poule was tegen onze directe concurrent SVA (12-1). Dat team had alle wedstrijden gewonnen en wist dat het genoeg had aan een gelijkspel om de poule te winnen, waar voor ons winst nodig was. Bij het beginsignaal werd al duidelijk dat we de bovenliggende partij waren. Met veel balbezit en vlot kansen creërend, resulteerde dat door een mooie lob van onze spits in de 1-0.

Daarna was de tegenstander toch redelijk geprikkeld en was één ding zeker: die wilden koste wat kost gelijkmaken. De sportiviteitsprijs konden we beide wel vergeten. Veel frustraties werden op spelers afgereageerd, waarbij wij het vaak moesten ontgelden. Gelukkig was de scheids een jeugdspeler en een keurig leidsman. Hij heeft de wedstrijd goed gefloten. Maar omdat SVA moest scoren, kregen wij ruimte en konden wij vlak voor tijd de genadeklap uitdelen. De 2-0 viel na een snelle uitval. WVF JO12-3 kon de beker niet meer mislopen.

Patrick Stoute
Trainer/coach WVF JO12-3

wvf voetbal westenholte 2 143

wvf voetbal westenholte 1 141


Contactgegevens

Sportpark De Weide Steen
Stinsweg 15
8042 AZ Zwolle
telefoon 038 - 4211708
email info@wvf.nl
routebeschrijving

Wegwijzer vv WVF

Klik hier voor de wegwijzer.

hoofdsponsor jeugd

123inkt

Goud sponsors


Zilver sponsors


Brons sponsors

wvf voetbal westenholte sponsoren

wvf voetbal westenholte rtv

wvf voetbal westenholte kits
wvf voetbal westenholte vriendenloterij

webdesigner in Zwolle