Wedstrijden WVF 1

10-12 WVF - Nunspeet
           aanvang: 20.00 uur
14-12 Den Ham - WVF
           aanvang: 14.30 uur

Vacatures

Vrijwilligers gezocht
voor keuken en bar

Klik hier voor meer informatie.
Stuur een e-mail naar
vrijwilligerscommissie@wvf.nl.

Mensen gezocht voor
commissie rookbeleid

Klik hier voor meer informatie.

Stukje schrijven over 
wedstrijden van WVF 1

Klik hier voor meer informatie.

Trainer JO15-4
Contact opnemen via e-mail
coordinator_jo15@wvf.nl

Vrijwilliger innen contributie
Klik hier voor meer informatie.

Vrijwiliger controle entree
Klik hier voor meer informatie.

Varia

Algemene Ledenvergadering
12 december 2019.
Klik hier voor meer informatie.

Scheidsrechters gevraagd
Klik hier voor meer informatie.

Inloggen op www.voetbal.nl
Klik hier voor meer informatie.

WVF Webshop

wvf voetbal westenholte Flyer-WVF-clubkleding

Twitter

JO12-6 wint toernooi bij Be Quick 28


Geplaatst op: 9 juni 2019

wvf voetbal westenholte JO12-6 1 1

Zaterdagochtend 8 juni ging de wekker al vroeg voor de jongens van JO12-6. Hoewel het seizoen al voorbij is en de meesten nog nagenoten van de bekerwinst van vorige week, moest er vanochtend gespeeld worden op het toernooi bij Be Quick '28.
Nadat het eerste fluitsignaal geklonken had begon de wedstrijd tegen Dalfsen, een ploeg die we nog kenden uit de competitie. Het was snel duidelijk dat er nog een tegenstander invloed uitoefende op de voetbalkwaliteiten van de spelers in het veld, dit was de enorme wind.
WVF had de wind mee maar kon er nog niet optimaal van profiteren. De score werd geopend door Thijs nadat de keeper van de tegenpartij de bal niet goed wegwerkte.
Niet veel later scoorde Chris nadat hij indrbbelde vanuit een corner en vervolgens de bal met een afstandschot door de benen van de keeper schoot. Dalfsen kreeg nog wat kleine kansjes maar door stevig optreden van de verdedigers kwamen ze niet tot scoren. De 2-0 was ook de eindstand van deze wedstrijd.
Na iets minder dan een uur rolde de bal weer een begon de strijd tegen 't Harde.
In tegenstelling tot de voorgaande wedstrijd begon WVF iets verzorgder te spelen. Verdedogers vonden wat makkelijker de middenvelders, die op hun beurt de aanvallers in stelling brachten. Na enkele reddingen van de keeper en een paar ballen die maar net langs gingen,  was het opnieuw Chris die goed bediend werd door het middenveld.
Met een wat rommelig doelpunt werd het 1-0. Later in de wedstrijd was het Lucas die goed doorging vanaf de zijlijn en met een vlammend schot de 2-0 aantekende.
De verdedigers van WVF en keeper Valenthijn, die vandaag te gast was, waren scherp en alert waardoor voor de tweede maal de nul werd gehouden.
Wat reste was de laatste wedstrijd tegen Almelo. Een wedstrijd die redelijk op en neer ging. Maar bovenal een wedstrijd waarin de keeper van Almelo een aantal flinke reddingen heeft uitgevoerd op aanvallen van WVF.
Vlak voor het einde van de wedstrijd ontstond er nog even wat discussie met de scheids die onterecht een doelpunt van gastspeler Ibo afkeurde.
Het maakte voor de eindstand geen verschil meer uit. Opnieuw mocht het team, net als vorige week, op verzoek van de omroeper, naar voren komen en de beker voor de eerste plaats in ontvangst nemen!! Spelers, ouders en trainers zien uit naar volgende week. Dan zal WVF JO12-6 proberen het kunststukje te herhalen op een toernooi in Harderwijk!!


Contactgegevens

Sportpark De Weide Steen
Stinsweg 15
8042 AZ Zwolle
telefoon 038 - 4211708
email info@wvf.nl
routebeschrijving

Wegwijzer vv WVF

Klik hier voor de wegwijzer.

hoofdsponsor jeugd

123inkt

Goud sponsors


Zilver sponsors


Brons sponsors

wvf voetbal westenholte sponsoren

wvf voetbal westenholte rtv

wvf voetbal westenholte kits
wvf voetbal westenholte vriendenloterij

webdesigner in Zwolle