Wedstrijden WVF 1

21-12 WVF - DFS
           aanvang: 15.00 uur
11-01 Wijhe '92 - WVF
           aanvang: 14.00 uur
18-01 WVF - sv Dalfsen
           aanvang: 14.00 uur

Vacatures

Vrijwilligers gezocht
voor keuken en bar

Klik hier voor meer informatie.
Stuur een e-mail naar
vrijwilligerscommissie@wvf.nl.

Stukje schrijven over 
wedstrijden van WVF 1
Klik hier voor meer informatie.

Trainer JO15-4
Contact opnemen via e-mail
coordinator_jo15@wvf.nl

Vrijwilliger innen contributie
Klik hier voor meer informatie.

Vrijwiliger controle entree
Klik hier voor meer informatie.

Varia

Toernooien overzicht 2020
Klik hier voor meer informatie.

Scheidsrechters gevraagd
Klik hier voor meer informatie.

Inloggen op www.voetbal.nl
Klik hier voor meer informatie.

WVF Webshop

wvf voetbal westenholte Flyer-WVF-clubkleding

Twitter

Jong WVF oefent tegen Jong HHC Hardenberg


Geplaatst op: 30 oktober 2015

Voetbalvereniging WVF start dit voetbalseizoen met een Onder 23-elftal. Hierin komen alleen spelers uit van 23 jaar en jonger. Het elftal maakt onderdeel uit van onze selectieteams en de A1. Het wordt gecoördineerd vanuit de Technische Commissie (TC).

Het elftal staat onder leiding van trainers Roy Dusink en Freek Goeree. De wedstrijdbespreking en -benadering zijn hetzelfde als bij het eerste elftal. Deze wedstrijden vormen een goede ervaring voor de talenten uit het tweede elftal en de A-junioren. Zij kunnen een aantal wedstrijden op niveau spelen, samen met een aantal meer ervaren jonge eerste elftalspelers. Ook geven de duels de TC  een goed beeld van de ontwikkeling van de jeugdspelers. Dat is belangrijk voor een goed selectiebeleid.

Dit jaar worden ongeveer vijf wedstrijden gespeeld tegen aansprekende tegenstanders. De eerste wedstrijd staat dinsdag 3 november op het programma: thuis tegen Jong HHC uit Hardenberg.

De selectie voor deze wedstrijd bestaat uit de volgende spelers: Stan Peppelenbos (2e),  Ersan Dag (A1), Jens Raspe (A1), Nick Donker (A1),  Mike Burgers (A1), Jeroen Kinket (2e), Jorben Nieuwenhuis (1e), Tommy van der Sluis (1e), Brend Mellema (A1), Mehmet Can Cobanoclu (2), Merijn Moes (2e), Niek Mulder (2e), Muhittin Yükselen (1e), Romano Luhukay (1e), Ricardo Kuijer (1e) en Bart Sluiter (2e).

"Het nieuw leven inblazen van dit team is een volgende stap in onze doorontwikkeling. Net als het realiseren van het technisch beleidsplan’, vertelt TC-voorzitter Freddy Eikelboom. In dat plan wordt aangegeven dat WVF de ambitie heeft om zoveel mogelijk talentvolle jongens uit eigen jeugd te laten doorstromen naar haar vlaggenschip. “De eerste stap daarin was het kwalitatief en kwantitatief versterken van de A-selectie met zoveel mogelijk zelf opgeleide jeugdspelers."

"Hiervan hebben afgelopen seizoen Jeroen Kinket, Jari Bezembinder, Muhittin Yukselen, Stan Peppelenbos en Mehmet Can Cobanoclu de stap gemaakt naar de selectie”, vult hoofd opleidingen Dick Bremmer aan. Een volgende stap is volgens hem het nog verder verbeteren van de overgang van de talentvolle jeugdspelers naar de senioren. En dan vooral de A-selectie. “Het laten meetrainen van talentvolle junioren met de A-selectie is hiervan ook een onderdeel, net als het Onder de 23 jaar.”

De wedstrijd wordt gespeeld op sportpark De Weide Steen en staat onder leiding van scheidsrechter Ivor Knol. Aanvang van de wedstrijd is 20 uur en de toegang is gratis.


Contactgegevens

Sportpark De Weide Steen
Stinsweg 15
8042 AZ Zwolle
telefoon 038 - 4211708
email info@wvf.nl
routebeschrijving

Wegwijzer vv WVF

Klik hier voor de wegwijzer.

hoofdsponsor jeugd

123inkt

Goud sponsors


Zilver sponsors


Brons sponsors

wvf voetbal westenholte sponsoren

wvf voetbal westenholte rtv

wvf voetbal westenholte kits
wvf voetbal westenholte vriendenloterij

webdesigner in Zwolle