Wedstrijden WVF 1

10-12 WVF - Nunspeet
           aanvang: 20.00 uur
14-12 Den Ham - WVF
           aanvang: 14.30 uur

Vacatures

Vrijwilligers gezocht
voor keuken en bar

Klik hier voor meer informatie.
Stuur een e-mail naar
vrijwilligerscommissie@wvf.nl.

Stukje schrijven over 
wedstrijden van WVF 1
Klik hier voor meer informatie.

Trainer JO15-4
Contact opnemen via e-mail
coordinator_jo15@wvf.nl

Vrijwilliger innen contributie
Klik hier voor meer informatie.

Vrijwiliger controle entree
Klik hier voor meer informatie.

Varia

Algemene Ledenvergadering
12 december 2019.
Klik hier voor meer informatie.

Scheidsrechters gevraagd
Klik hier voor meer informatie.

Inloggen op www.voetbal.nl
Klik hier voor meer informatie.

WVF Webshop

wvf voetbal westenholte Flyer-WVF-clubkleding

Twitter

Marc van der Vegte keert terug bij WVF


Geplaatst op: 19 april 2016

wvf voetbal westenholte Marc van der VegteHet komende seizoen is Marc van der Vegte terug in Westenholte bij WVF waar hij eerder al vijf jaar had gespeeld in de jeugd en ook in het eerste elftal. Het afgelopen seizoen kwam Van der Vegte uit voor WHC uit Wezep.

Met de komst van de technisch vaardige en aanvallend ingestelde middenvelder haalt WVF het nodige aan ervaring en  ook scorend vermogen in huis voor het volgende seizoen. Van der Vegte is als voetballer actief geweest op het hoogste amateurniveau en heeft onder meer gevoetbald in de topklasse bij CSV Apeldoorn, Sparta Nijkerk en enkele hoofdklassers.

Marc van der Vegte zal verder als trainer werkzaam worden in de jeugdafdeling van WVF. Hij gaat komend seizoen het talentvolle E1 team, wat uitkomt in de hoofdklasse onder zijn hoede nemen.

“Ik krijg een warm gevoel als ik denk aan WVF, aangezien ik er vijf jaren met heel veel plezier heb gevoetbald. De gesprekken met de TC en trainer bevestigden dat goede gevoel. De huidige sportieve situatie is misschien niet rooskleurig, maar de ambities en doelen zijn helder. Hier wil ik graag onderdeel van zijn. Ik hoop dat ik een goede bijdrage kan leveren aan een mooi jaar. Belangrijkste is dat er een hecht team staat, waar het plezier vanaf straalt en de supporters van WVF trots op zijn. Dan komt het resultaat vanzelf. Met veel enthousiasme en de combinatie van ervaren jongens en jong WVF talent gaan we er zeker leuk jaar van maken ”. vertelt Van der Vegte.

Van der Vegte zal ook het volgende seizoen in dienst treden van WVF als trainer/coach van de E-1 jeugd. Het E1 elftal komt op dit moment uit in de Hoofdklasse. “Als trainer ben ik iemand die veel vraagt, maar zeker ook teruggeeft. De winst zit hem in de persoonlijke ontwikkeling  van jonge voetballers en het teamproces. Niet zozeer in de drie punten. Belangrijkste is dat iedereen veel plezier beleeft aan het voetballen”.

De technische commissie is blij met de komst van Marc van der Vegte. “We zijn enorm blij met de komst van Marc. Het is een jongen met veel ervaring en hij kent de klappen van de zweep op het hoogste amateurniveau, daarbij is hij een echte winnaar. We verwachten van hem, dat hij samen met de andere oudgedienden meehelpt om volgend seizoen een mooi fundament neer te leggen waar WVF nog jaren mee vooruit kan”, aldus Freddy Eikelboom.

Vanuit het tweede elftal zullen verder de ervaren Hessel Berends, Martijn Ruijsch, Kevin Peters en Peter van der Streek onderdeel gaan uitmaken van de eerste selectie. Verder krijgen de talentvolle spelers uit eigen jeugd Niek Mulder, Jon Lieben, Michel en Patrick Koning de kans om een plekje in de selectie te bemachtigen.

“De selectie is nog niet helemaal rond en we verwachten komende weken nog een aantal versterkingen te kunnen presenteren. En ja, zeker ook uit eigen jeugd”, besluit Eikelboom.


Contactgegevens

Sportpark De Weide Steen
Stinsweg 15
8042 AZ Zwolle
telefoon 038 - 4211708
email info@wvf.nl
routebeschrijving

Wegwijzer vv WVF

Klik hier voor de wegwijzer.

hoofdsponsor jeugd

123inkt

Goud sponsors


Zilver sponsors


Brons sponsors

wvf voetbal westenholte sponsoren

wvf voetbal westenholte rtv

wvf voetbal westenholte kits
wvf voetbal westenholte vriendenloterij

webdesigner in Zwolle