Wedstrijden WVF 1

10-12 WVF - Nunspeet
           aanvang: 20.00 uur
14-12 Den Ham - WVF
           aanvang: 14.30 uur

Vacatures

Vrijwilligers gezocht
voor keuken en bar

Klik hier voor meer informatie.
Stuur een e-mail naar
vrijwilligerscommissie@wvf.nl.

Mensen gezocht voor
commissie rookbeleid

Klik hier voor meer informatie.

Stukje schrijven over 
wedstrijden van WVF 1

Klik hier voor meer informatie.

Trainer JO15-4
Contact opnemen via e-mail
coordinator_jo15@wvf.nl

Vrijwilliger innen contributie
Klik hier voor meer informatie.

Vrijwiliger controle entree
Klik hier voor meer informatie.

Varia

Algemene Ledenvergadering
12 december 2019.
Klik hier voor meer informatie.

Scheidsrechters gevraagd
Klik hier voor meer informatie.

Inloggen op www.voetbal.nl
Klik hier voor meer informatie.

WVF Webshop

wvf voetbal westenholte Flyer-WVF-clubkleding

Twitter

Mellema bezorgt WVF driepunter


Geplaatst op: 9 oktober 2016

wvf voetbal westenholte 12 24

'Wat goed is, komt snel' luidt het spreekwoord en vanmiddag werd dat volledig waargemaakt door 1e jaars senior Brend Mellema. Liefkozend nog vaak 'Brendje' genoemd door zijn medespelers, maar in zijn spel en in zijn spelopvatting al een voorbeeld voor menig ervaren senior. Brend Mellema bezorgde WVF met zijn twee doelpunten de verdiende overwinning, al ging het allemaal niet gemakkelijk.

WVF begon vanmiddag aan de thuiswedstrijd tegen laagvlieger Quick '20 in een weer op twee plaatsen gewijzigde samenstelling. De vorige week zieke Kristian Bril begon als rechtsback, waardoor Jon Lieben op de bank begon. En voorin pakte de keuze voor Brend Mellema als tweede spits naast Hessel Berends achteraf heel goed uit. Door de basisplaats van Mellema begon Peter van de Streek deze keer als reserve.

Quick '20 dus, een onbekende (in ieder geval voor het publiek) tegenstander, waarvan bekend is dat de zondagtak een topploeg in het amateurvoetbal is. De Oldenzalers hadden tot vanmiddag uit vijf wedstrijden twee puntjes gepeurd, en staan daarmee in de onderste regionen van de ranglijst van de tweede klasse H. Een uitgelezen kans voor WVF om middels een overwinning aansluiting met de middenmoot te bewerkstelligen en een gaatje te slaan met de onderste plaatsen. Al na een paar minuten moest Mike te Wiele al zijn niet geringe capaciteiten aanspreken om de bal uit de bovenhoek te ranselen. WVF was in de eerste minuten even op zoek naar de juiste afstemming op het veld. Onder leiding van de weer uitstekend spelende aanvoerder Dion Reijen, kreeg WVF na de onrustige openingsfase de controle over de wedstrijd en begon langzamerhand kansjes af te dwingen. Kansjes voor de ijverige Marc van der Vegte, voor Brend Mellema en voor Hessel Berends werden gecreëerd, al moet gezegd dat WVF, evenals het matige Quick, nog niet groots speelde. Toch was het voor het publiek aan de kant duidelijk dat als er één ploeg zou gaan scoren, dat het dan WVF zou zijn. In de 41ste minuut gebeurde wat de wedstrijd nodig had, WVF scoorde in de persoon van Brend Mellema de verdiende 1-0. Uit een afgeslagen corner van de linkerkant, bracht Reijnen de bal met iets dat het midden had tussen een voorzet en een schot op doel, de bal terug in de doelmond en daar dook Mellema gretig op om de bal overtuigend in het net te koppen. Een mooie opsteker zo vlak voor rust en een fantastisch moment voor de jonge spits die zijn eerste officiële goal voor WVF 1 maakte.

Het spelbeeld in de tweede helft bleef ongeveer hetzelfde als voor de pauze. WVF dicteerde het spel. De verdediging, bestaande uit Bril, Reijnen, Heukels en Luhukay, voor keeper Te Wiele, bleef eenvoudig overeind en WVF had het middenveld stevig in handen. Voorin bleven de ijverige Mellema en de ervaren vos Berends, de gaten trekken waardoor om beurten met name de middenvelders Van der Vegte, Niek Mulder en Michel Koning de opengevallen ruimtes in konden duiken. Dit resulteerde in schotkansen voor Koning en Mulder terwijl van der Vegte met name middels zijn solo's geregeld voor gevaar kon zorgen. Diep in de tweede helft; een diepe bal in de ruimte waar Brend Mellema mogelijkheden in ziet en er achteraan sprint. Hij bedenkt zich niet en haalt uit richting de rechterbenedenhoek. De keeper van de Oldenzalers kan de bal alleen maar tegenhouden en moet een rebound weggeven en dan is Brendje er vervolgens als de kippen bij om de bal over de keeper in het verlaten doel te stiften. Een geweldig doelpunt en een heerlijke ontlading als team in de hoek van het veld, waar WVF 1 laat zien dat iedereen blij is voor Brend, voor het team en voor de club. WVF heeft nog steeds geen wonderteam, maar wordt wel steeds meer een team, werkt hard voor elkaar en dan blijkt dat dit team, met veel 'eigen jongens' ook resultaten kan gaan halen. Mooi om te zien!

Het laatste kwartier wordt de wedstrijd professioneel uitgespeeld en de voorsprong resulterend in drie verdiende punten, gekoesterd. Inmiddels is Hessel Berends vervangen door Jon Lieben, en krijgt ook de teruggekeerde Robbert-Jan Stals nog de kans om wedstrijdritme op te doen, waarmee de mogelijkheden voor trainer Herben Visscher binnen zijn selectie verder verruimd worden. Als laatste wissel wordt de moegestreden Michel Koning gewisseld voor Nick Donker, ook vorig jaar nog spelend in de A's van WVF. 

Opstelling: Te Wiele; Bril, Reijnen, Heukels, Luhukay; Mulder (75. Stals), Ruijsch, Koning (82. Donker), Van der Vegte; Berends (61. Lieben) en Mellema

Scoreverloop: 41. 1-0 Mellema; 58. 2-0 Mellema

Man van de wedstrijd: Brend Mellema

Fotoverslag van WVF - Quick '20

wvf voetbal westenholte 1 40

wvf voetbal westenholte 2 41

wvf voetbal westenholte 3 40

wvf voetbal westenholte 4 39

wvf voetbal westenholte 5 38

wvf voetbal westenholte 6 37

wvf voetbal westenholte 7 30

wvf voetbal westenholte 8 28

wvf voetbal westenholte 9 28

wvf voetbal westenholte 10 27

wvf voetbal westenholte 11 26

wvf voetbal westenholte 13 24

wvf voetbal westenholte 14 24

wvf voetbal westenholte 15 23

wvf voetbal westenholte 17 23

wvf voetbal westenholte 18 24

wvf voetbal westenholte 19 22

wvf voetbal westenholte 20 23

wvf voetbal westenholte 21 22

wvf voetbal westenholte 22 22

wvf voetbal westenholte 23 20

wvf voetbal westenholte 24 19

wvf voetbal westenholte 25 19

wvf voetbal westenholte 26 17

wvf voetbal westenholte 27 17

wvf voetbal westenholte 28 16

wvf voetbal westenholte 29 16

wvf voetbal westenholte 30 15

wvf voetbal westenholte 31 14


Contactgegevens

Sportpark De Weide Steen
Stinsweg 15
8042 AZ Zwolle
telefoon 038 - 4211708
email info@wvf.nl
routebeschrijving

Wegwijzer vv WVF

Klik hier voor de wegwijzer.

hoofdsponsor jeugd

123inkt

Goud sponsors


Zilver sponsors


Brons sponsors

wvf voetbal westenholte sponsoren

wvf voetbal westenholte rtv

wvf voetbal westenholte kits
wvf voetbal westenholte vriendenloterij

webdesigner in Zwolle