Wedstrijden WVF 1

10-12 WVF - Nunspeet
           aanvang: 20.00 uur
14-12 Den Ham - WVF
           aanvang: 14.30 uur

Vacatures

Vrijwilligers gezocht
voor keuken en bar

Klik hier voor meer informatie.
Stuur een e-mail naar
vrijwilligerscommissie@wvf.nl.

Stukje schrijven over 
wedstrijden van WVF 1
Klik hier voor meer informatie.

Trainer JO15-4
Contact opnemen via e-mail
coordinator_jo15@wvf.nl

Vrijwilliger innen contributie
Klik hier voor meer informatie.

Vrijwiliger controle entree
Klik hier voor meer informatie.

Varia

Algemene Ledenvergadering
12 december 2019.
Klik hier voor meer informatie.

Scheidsrechters gevraagd
Klik hier voor meer informatie.

Inloggen op www.voetbal.nl
Klik hier voor meer informatie.

WVF Webshop

wvf voetbal westenholte Flyer-WVF-clubkleding

Twitter

Nacompetitie voor WVF B1


Geplaatst op: 9 mei 2016

wvf voetbal westenholte 1 26
Vlnr: Rik Ngimbi, Jesse Winkelaar (C1), Julian Reuvekamp, Maxim Reijnen, Joel Carrot, Jordy Sommer, Bas Koenen, Max Goudbeek, Twan Klaseboer, Nathan Bernadina, Tom Edelijn, Jorick Holterman. Onder: Quinten Binda (K), Lucas Velner, Christian de Vries en Thomas Smit, en de altijd enthousiaste trainer Alex de Graaf.

In augustus hebben wij jullie geïnformeerd over de start van het seizoen van WVF B1 middels verslag van het geslaagde teambuilding event: “Teamdag WVF B1”.

Nu is het inmiddels mei en wilden wij jullie informeren over hoe het seizoen verlopen is. Wat blijkt: het seizoen is nog niet afgelopen voor WVF B1: we hebben ons geplaats voor de nacompetitie voor een plek in de 4e Divisie!

We hebben hiervoor tot op de laatste seconde, van de allerlaatste wedstrijd van de gehele competitie, tegen SVI B1, alles moeten geven: 3-4 winst! Als gevolg zijn we op de 4e plaats geëindigd, die dit keer recht geeft op nacompetitie. Eerste wedstrijd is op 21 mei uit tegen een team uit het KNVB District West 1. De terugwedstrijd is op woensdagavond 25 mei bij WVF.

Als inleiding tot de karakteristieken van het seizoen van WVF B1: nummers 2 en 3 op de eindranglijst hebben in de 2 wedstrijden tegen ons, ieder slechts 1 punt van ons weten af te pakken, en de nummer 5 zelfs geen enkel punt: m.a.w. onze verliespartijen waren, op een na tegen de kampioen, tegen teams waar we, op papier, niet van hoeven te verliezen. Dat, dat toch gebeurd kan vele oorzaken hebben, maar elke keer weer hebben we hiervan geleerd, wat ons verder vormt als team en voetballer.

Alhoewel we in de eerste wedstrijd met een onverwacht verlies werden geconfronteerd, mede door een rode kaart van onze keeper, stonden we na 7 wedstrijden “gewoon” gedeeld aan kop! Toen kwamen er “enkele wedstrijden van de waarheid” bij welke wij niet konden voldoen aan het verwachtingspatroon dat zou moeten leiden tot het winnen van de eerste periode (12 wedstrijden). Op de laatste speeldag glipte deze periode ons door de vingers in een verloren wedstrijd waarin alles tegen zat. Toen bleek ook dat deze Hoofdklasse B een competitie is waarbij “iedereen van iedereen” kan winnen, en dus verliezen. We begonnen 2016 redelijk goed, maar zakten in de periode maart / april , na het behalen van 1 punt in  4 wedstrijden, ver weg op de ranglijst. De “eindsprint” van 10 punten in de laatste 4 wedstrijden heeft ons toch op de positie terug gebracht waar alle tegenstanders ons ook minimaal hadden verwacht. Dit is mede gelukt door de ondersteuning van de B2 en C1 selectie: dank daarvoor!

Als afsluiting van de reguliere competitie hebben we een gezellige BBQ gehouden waarbij de seizoen prijzen voor de beste spelers, de meest talentvolle speler en topscorer zijn verdeeld. De vakjury bestond uit de spelers zelf en de staf van WVF B1. Bepaling van de topscorer was een eenvoudige optelsom. Dat is met afstand geworden: Nathan Bernadina, die sinds zijn komst in september, 24 doelpunten heeft gemaakt in competitie en oefenwedstrijden. Nathan is eerste jaar B: hij voetbalde een jaar geleden nog op Curaçao en heeft zich bij WVF ontwikkeld tot de revelatie van het seizoen op de midvoor positie. Naast doelpuntenmaker heeft Nathan zich ook verder ontwikkeld als een echte teamspeler die heel er goed in de groep ligt. Het is dan ook niet verwonderlijk dat Nathan door de vakjury verkozen is tot de beste speler van WVF B1. Doelpunten maken heeft Nathan niet in zijn eentje gedaan, hij is hierbij terzijde gestaan door en voorzien van mooie passes van o.a. Lucas, Max, Jorick, Bas en Maxim, onze meest aanvallende spelers, die zelf ook hun doelpuntje(s) hebben gemaakt.

wvf voetbal westenholte 6 25
Nathan Bernadina: Beste speler WVF B1 seizoen 2015-2016

Tot nummer 2  is verkozen: Rik Ngimbi. Rik is een uitstekende verdediger die als 1e jaars de aanvallers van de tegenstanders vaak kansloos liet. Hierin werd hij ondersteund door de andere verdedigers Jordy, Joel, Tom, Julian en Twan, en daar waar nodig door de keeper Quinten, die allen ook “hun mannetje stonden”..

wvf voetbal westenholte 5 25
Rik Ngimbi: een na beste speler WVF B1 seizoen 2015 -2016

De derde prijs is een ex aequootje geworden: Julian Reuvekamp en Maxim Reijnen. Julian heeft zich naast verdedigen ook nadrukkelijk bezig gehouden met “de opbouw van achteruit”, wat hem heel goed afgaat. Maxim heeft zich als aanvoerder overal mee bezig gehouden: van het motiveren van het team tot en met het uitdelen van de eindeseizoen kadootjes aan de staf B1: dank daarvoor! Als speler heeft Maxim heel wat afgelopen en geduelleerd op het middenveld en doelpunten gemaakt. Aan zijn zijde op het middenveld waren vaak Christian, Thomas, Bas en Jorick als medestrijders te vinden.

wvf voetbal westenholte 4 25

wvf voetbal westenholte image-2016-05-09 kopie  wvf voetbal westenholte image-2016-05-09 (1) kopie
Nathan Bernadina: Topscorer    Christian de Vries

Dat de naam van Bas Koenen niet voorkomt in deze ere galerij van de B1, is omdat hij zich in februari bij het keurcorps van de A1 heeft gemeld en zodoende net te weinig wedstrijden met de B1 heeft meegespeeld om in aanmerking te komen voor deze prestigieuze prijzen. Neemt u van mij aan dat Bas toch een heel grote rol heeft gespeeld bij het behalen van deze periode titel, en een nog grotere rol gaat spelen voor het B1 team in de nacompetitie.

Wordt vervolgd op zaterdag 21 en woensdag 25 mei (bij WVF) in een eerste twee luik in de nacompetitie!

Groet, Staf WVF B1


Contactgegevens

Sportpark De Weide Steen
Stinsweg 15
8042 AZ Zwolle
telefoon 038 - 4211708
email info@wvf.nl
routebeschrijving

Wegwijzer vv WVF

Klik hier voor de wegwijzer.

hoofdsponsor jeugd

123inkt

Goud sponsors


Zilver sponsors


Brons sponsors

wvf voetbal westenholte sponsoren

wvf voetbal westenholte rtv

wvf voetbal westenholte kits
wvf voetbal westenholte vriendenloterij

webdesigner in Zwolle