Protocol Corona

Klik hier voor het protocol.

Wedstrijden WVF 1

03-10 Be Quick '28 - WVF
            aanvang: 17.00 uur
10-10 WVF - Enter Vooruit
            aanvang: 15.00 uur

Vacatures

Coördinatoren gezocht voor
JO14 - JO15 - JO17 - JO19

Klik hier voor meer informatie.

TC-lid jeugd
Klik hier voor meer informatie.

Stukje schrijven over 
wedstrijden van WVF 1
Klik hier voor meer informatie.

Vrijwilligers gezocht
voor keuken en bar
Klik hier voor meer informatie.
Stuur een e-mail naar
vrijwilligerscommissie@wvf.nl.

Varia

Scheidsrechters gevraagd
Klik hier voor meer informatie.

Inloggen op www.voetbal.nl
Klik hier voor meer informatie.

WVF Webshop

wvf voetbal westenholte Flyer-WVF-clubkleding

Twitter

Nieuws vanuit de TC


Geplaatst op: 10 juni 2020

We zijn doordeweeks weer druk, zij het met beperkingen, met ons favoriete spelletje. Voor het spelen van wedstrijden moeten we voorlopig nog 'even' wachten tot 1 september. De technische commissie heeft de afgelopen periode niet stil gezeten. Het technisch kader voor al onze selectie-elftallen zijn voor het nieuwe seizoen weer ingevuld.

Het 1e elftal staat volgend seizoen wederom onder begeleiding van de trainers Marcel van der Steege, Martijn Ruijsch en Niek Karrenbelt. Gerjo Vijge, afgelopen seizoen O17-1, gaat de TCII cursus volgen en stage lopen bij het 1e.
Jeroen Kloekke gaat zijn 2e seizoen in als trainer van het 2e elftal.
O19-1 wordt net als afgelopen seizoen getraind door Timo Goudbeek.
Jim Rense gaat Gerjo Vijge opvolgen als trainer van de O17-1. Jim is vorig jaar op stage naar Zuid Afrika geweest en in februari teruggekomen.
Huib Ebbers gaat O17-2 trainen.
O15-1 wordt volgend seizoen getraind door Peter Kuiper. Peter is nieuw bij WVF, is 32 jaar en woonachtig in Zwolle en heeft een verleden bij Be Quick '28 en WVF, zowel als speler en als trainer.
Jeffrey Eshuis schuift van O14-2 door naar O14-1. En datzelfde geldt voor alle trainers van de onderbouw. Ian Dusink wordt trainer van O13-1 (vorig seizoen O12-1), Jorden Sok van O12-1 (O11-1), Maxim Reijnen en Rob Schulte van O11-1 (O10-1), Julian Reuvekamp van O10-1 (O9-1) en Jan Schingenga van O9-1 (O8-1).

De trainers worden volgend seizoen begeleid en ondersteund door de hoofden opleidingen Brugt Bergsma (bovenbouw) en Dion Reijnen (onderbouw). Alex de Graaf wordt hoofd scouting en gaat samen met Rutger Gersen de scouting verder opzetten. Tevens gaat Alex de selectietrainers ondersteunen in en met het gebruik van video-analyse.

Jason van der Meulen gaat net als vorig seizoen de circuittraining bij de pupillen coördineren en de jeugdteams ondersteunen bij het gebruik van de VTON app.

De jeugdkeepers staan volgend seizoen weer onder leiding van Niek Karrenbelt, Gert Schaafsma, Raphy Spin en Stan Peppelenbos.

De verzorging staat volgend seizoen weer uit Gary Burgers (1e) en Arjan aan het Rot (2e en jeugd). Zij worden ondersteund door Dominique Vos van Westenholte Fysiotherapie en Fitness. We zijn ook verheugd dat de samenwerking met Dominique weer wordt gecontinueerd.

De TC is content met de invulling van het technische kader voor volgend seizoen. We hopen weer mooie stappen te maken met de uitvoering van ons technisch beleid en onze elftallen en spelers naar een hoger niveau te kunnen brengen. 


Contactgegevens

Sportpark De Weide Steen
Stinsweg 15
8042 AZ Zwolle
telefoon 038 - 4211708
email info@wvf.nl
routebeschrijving

Wegwijzer vv WVF

Klik hier voor de wegwijzer.

hoofdsponsor jeugd

123inkt

Goud sponsors


Zilver sponsors


Brons sponsors

wvf voetbal westenholte sponsoren

wvf voetbal westenholte rtv

wvf voetbal westenholte vriendenloterij

webdesigner in Zwolle