Wedstrijden WVF 1

10-12 WVF - Nunspeet
           aanvang: 20.00 uur
14-12 Den Ham - WVF
           aanvang: 14.30 uur

Vacatures

Vrijwilligers gezocht
voor keuken en bar

Klik hier voor meer informatie.
Stuur een e-mail naar
vrijwilligerscommissie@wvf.nl.

Stukje schrijven over 
wedstrijden van WVF 1
Klik hier voor meer informatie.

Trainer JO15-4
Contact opnemen via e-mail
coordinator_jo15@wvf.nl

Vrijwilliger innen contributie
Klik hier voor meer informatie.

Vrijwiliger controle entree
Klik hier voor meer informatie.

Varia

Algemene Ledenvergadering
12 december 2019.
Klik hier voor meer informatie.

Scheidsrechters gevraagd
Klik hier voor meer informatie.

Inloggen op www.voetbal.nl
Klik hier voor meer informatie.

WVF Webshop

wvf voetbal westenholte Flyer-WVF-clubkleding

Twitter

Overtuigende zege van WVF tegen stadsgenoot Be Quick '28


Geplaatst op: 6 november 2016

wvf voetbal westenholte 13 27

Het Gemeentelijk sportpark aan het Stadionplein was zaterdagmiddag het decor voor wederom een stadsderby. Een week geleden was ZAC de opponent van Be Quick '28, en dat werd ook direct de eerste winstpartij voor de roodhemden. WVF was vooraf dus gewaarschuwd.

Voorafgaand aan de wedstrijd van de eerste selectie was het goed om te zien dat de mannen van Freek Goeree, Jong WVF, de eerste driepunter van de middag binnen hadden gesleept in het Zwolse onderonsje. Het 2e team van Be Quick '28 werd met 1-2 verslagen, en het spreekwoord "goed voorbeeld doet volgen" werd uiteraard door menig WVF-er in de mond genomen.

Het elftal van WVF was voor de stadsderby op twee plekken gewijzigd ten opzichte van de wedstrijd tegen Enter Vooruit. Aanvoerder Dion Reijnen was niet fit door een buikspierblessure, waardoor Robbert-Jan Stals naar het centrum van de verdediging verhuisde, en Kristian Bril weer de rechtsback-positie innam.

Be Quick '28 begon gedisciplineerd aan de wedstrijd. Alles leek erop dat het vertrouwen had getankt na de winstpartij op ZAC, maar niets bleek minder waar. De start was voortvarend, maar na een fel begin van Be Quick '28 had WVF al snel de volledige grip over de wedstrijd. De eerste grote kans werd genoteerd in de 9e minuut. Een goed steekballetje van Marc van der Vegte zette Brend Mellema oog in oog met keeper, en oud WVF-er, Wibo van Dijk. Mellema leek te schrikken van dit 'dotje' en schoof de bal in het zijnet. Enkele ogenblikken later was het wel raak. De derde corner van de wedstrijd werd goed voor geslingerd door Hessel Berends en het was good-old captain Martijn Ruijsch die de bal via de grond inkopte. De vreugde-uitbarsting was groot aan WVF-zijde, en WVF voelde dat er meer te halen viel vanmiddag.

Be Quick '28 was kwalitatief niet bij machte een passend antwoord te vinden op het aanvalsspel van WVF. WVF tikte vrolijk door en zocht voortdurend de ruimte die Be Quick '28 liet. Dit resulteerde vlak na de eerste goal in een mooie schietkans voor Hessel Berends. Berends deed alles goed, maar ook Be Quick-keeper Van Dijk deed alles goed. Met een prachtige gestrekte actie tikte hij de bal naast het doel. WVF bleef gevaarlijk, en vlak na zijn eerste kans, was het nu wel raak voor Berends, 0-2. De blauw-witten hielden volledige controle over het spel. Wanneer Be Quick '28 enigszins het idee had dat er wat te halen viel, stokte iedere aanval zo'n 25-30 meter voor het doel van Mike te Wiele. WVF speelde volwassen en hield de ruimtes klein.

De 0-3 was uiteindelijk de mooiste van de middag. De goed spelende Michel Koning stuurde Marc van der Vegte op het goede moment de diepte in. Van der Vegte nam de bal mee, keek op, en legde de bal panklaar neer voor Hessel Berends. Berends bleef koel, kapte in de zestien nog een keertje terug op zijn goede been, en schoot zijn tweede van de middag binnen. Een weelde voor WVF, in een stadsderby aan de thee gaan met een 0-3 voorsprong.

Na de thee probeerde Be Quick '28 zich te herpakken. Ze startten de tweede helft met iets meer overtuiging, maar WVF gaf geen krimp. Net als in de eerste helft controleerde WVF de wedstrijd, en was Be Quick niet bij machte om het hechte collectief te slechten. WVF was geduldig en wachtte wederom op de ruimtes die Be Quick '28 liet. Het eerste kwartier leverde aan beide kanten nauwelijks wat op. In de 66e minuut was er weer enige opwinding op het Gemeentelijk Sportpark. Be Quick '28 treuzelde achterin, en de geslepen Van der Vegte wist hier wel raad mee. Als een duveltje uit een doosje snelde Van der Vegte richting keeper Van Dijk. Keeper Van Dijk verslikte zich met de bal aan de voet, verloor de bal en trok Van der Vegte naar de grond. Penalty! Niek Mulder liet dit buitenkansje niet onbenut, en schoot de penalty overtuigend binnen (0-4).

Mulder werd vervolgens direct gewisseld voor Patrick Koning. De wedstrijd was gespeeld, WVF kreeg nog twee kansjes, maar deze werden uiteindelijk niet verzilverd. Mooi moment in de 75ste minuut was nog wel de wissel van Jari Bezembinder voor Brend Mellema. Bezembinder maakte zijn rentree na 9 maanden blessureleed.

Een prachtig resultaat voor de mannen van Herben Visscher. Een dikverdiende overwinning met bij vlagen goed voetbal. Volgende week komt Hellendoorn op bezoek op de Weide Steen. Een mooie opponent om de ongeslagen status uit te breiden naar een serie van zeven wedstrijden.

Scoreverloop: 17. Ruijsch, 26. Berends, 40. Berends, 66. Mulder (p)

Opstelling: Te Wiele, Bril, Stals, Heukels, Luhukay, Ruijsch (81. Van den Belt), Mulder (65. P. Koning), M. Koning, Mellema (75. Bezembinder), Van der Vegte, Berends.


Fotoverslag van Be Quick '28 - WVF

wvf voetbal westenholte 1 44

wvf voetbal westenholte 2 45

wvf voetbal westenholte 3 44

wvf voetbal westenholte 4 42

wvf voetbal westenholte 5 41

wvf voetbal westenholte 6 40

wvf voetbal westenholte 7 33

wvf voetbal westenholte 8 31

wvf voetbal westenholte 9 31

wvf voetbal westenholte 10 30

wvf voetbal westenholte 11 29

wvf voetbal westenholte 12 27

wvf voetbal westenholte 14 27

wvf voetbal westenholte 15 26

wvf voetbal westenholte 16 26

wvf voetbal westenholte 17 26

wvf voetbal westenholte 18 27

wvf voetbal westenholte 19 25

wvf voetbal westenholte 20 26

wvf voetbal westenholte 21 24

wvf voetbal westenholte 22 24

wvf voetbal westenholte 23 22

wvf voetbal westenholte 24 21

wvf voetbal westenholte 25 21

wvf voetbal westenholte 26 19

wvf voetbal westenholte 27 19

wvf voetbal westenholte 28 18

wvf voetbal westenholte 29 18

wvf voetbal westenholte 30 17

wvf voetbal westenholte 31 15

wvf voetbal westenholte 32 14

wvf voetbal westenholte 33 13

wvf voetbal westenholte 34 10

wvf voetbal westenholte 35 10

wvf voetbal westenholte 36 10

wvf voetbal westenholte 37 8

wvf voetbal westenholte 38 7

wvf voetbal westenholte 39 4

wvf voetbal westenholte 40 4

wvf voetbal westenholte 41 3


Contactgegevens

Sportpark De Weide Steen
Stinsweg 15
8042 AZ Zwolle
telefoon 038 - 4211708
email info@wvf.nl
routebeschrijving

Wegwijzer vv WVF

Klik hier voor de wegwijzer.

hoofdsponsor jeugd

123inkt

Goud sponsors


Zilver sponsors


Brons sponsors

wvf voetbal westenholte sponsoren

wvf voetbal westenholte rtv

wvf voetbal westenholte kits
wvf voetbal westenholte vriendenloterij

webdesigner in Zwolle