Vacatures

Vrijwilligers gezocht
voor keuken en bar

Klik hier voor meer informatie.
Stuur een e-mail naar
vrijwilligerscommissie@wvf.nl.

Stukje schrijven over 
wedstrijden van WVF 1
Klik hier voor meer informatie.

Varia

Toernooien overzicht 2020
Klik hier voor meer informatie.

Scheidsrechters gevraagd
Klik hier voor meer informatie.

Inloggen op www.voetbal.nl
Klik hier voor meer informatie.

WVF Webshop

wvf voetbal westenholte Flyer-WVF-clubkleding

Twitter

Selectie en staf WVF 1 2020-2021


Geplaatst op: 19 maart 2020

WVF heeft de ambitie om een stabiele, eerste klasser te worden. Op dit moment staan we bovenaan en acht punten los op de nummer twee: Hulzense Boys. Daarnaast zijn we in het bezit van de 1e periodetitel.

Dat is een mooie uitgangspositie voor promotie, maar iedereen realiseert zich ook wel dat er nog van alles kan gebeuren. Naast sportief blijven presteren, zijn we afhankelijk van de ontwikkelingen rondom het coronavirus. Het is afwachten wanneer, en of, de KNVB de competitie kan hervatten en hoe dit verder verloopt.

De TC heeft de periode voor de perikelen rond het coronavirus, benut om de selectie en staf van WVF 1, voor aankomend seizoen (2020-2021), in te vullen. Het is prettig om te kunnen melden dat de staf bijna geheel intact blijft.

Binnen de selectie zijn overigens wel een aantal personele mutaties. Van Wijhe ’92 komt Ricardo Heerink naar Westenholte. Een aanvaller die zijn waarde heeft bewezen in het zondagvoetbal, maar nu graag zijn kwaliteiten wil etaleren in het zaterdagvoetbal. Ricardo, woonachtig in Zwolle, heeft in de gesprekken een heel goed gevoel bij WVF gekregen. Hij is overigens al regelmatig als supporter langs de zijlijn te bewonderen. Ricardo is op meerdere plaatsen inzetbaar. De TC ziet in hem een mooie aanwinst.

Ruben Meijer heeft aangegeven zijn heil ergens anders te gaan zoeken. Hij vertrekt naar DOS Kampen. We vinden het erg jammer dat hij vertrekt. In de jaren bij WVF heeft hij, met zijn ervaring, laten zien van meerwaarde te zijn voor ons 1e elftal. Daarnaast had hij een goede binding met onze supporters.
Wij bedanken hem voor zijn inzet bij WVF en wensen hem veel plezier in Kampen.

Alle andere selectiespelers hebben, in persoonlijke gesprekken met de TC, aangegeven te zullen blijven bij WVF.

Vanuit de JO19-1 zal een aantal talenten doorstromen naar de selectie van het 1e en 2e. Zij zitten in de zogenaamde Talentenpool en hebben afgelopen jaar al meegetraind met het 1e. Dit met het doel om van hen, op termijn, een volwaardig eerste elftal speler te maken.

Jari Bezembinder heeft dit seizoen in Dalfsen een zware knieblessure opgelopen. Zijn herstel gaat lang duren. Desondanks blijft hij lid van de 1e selectie. Jari krijgt alle ruimte om aan zijn herstel te werken in de hoop dat we hem ergens volgend kalenderjaar op het veld kunnen begroeten. Iedereen realiseert zich dat dit een lang traject gaat worden, dat is het eigenlijk al. We hebben er alle vertrouwen in dat Jari keihard zijn best gaat doen om weer aan te haken.

Trainer Marcel van de Steege gaat zijn derde seizoen in als hoofdtrainer bij WVF. Zijn contract is met 1 jaar verlengd. Marcel heeft het enorm naar zijn zin bij onze club. We kunnen constateren dat er grote stappen zijn gemaakt op divers gebied binnen WVF, zoals: videoanalyse, talentontwikkeling, verbinding en niet te vergeten een prima selectie. Dat biedt alle ruimte om samen verdere stappen te maken.
 
Assistent trainer Martijn Ruijsch blijft ook behouden. Hij is een fantastische ondersteuning en aanvulling gebleken voor onze hoofdtrainer. Met een WVF-hart, voetbalgogme en veel passie, geeft hij invulling aan zijn rol als assistent en analyseert hij de beschikbare videobeelden.

Het contract van keeperstrainer Niek Karrenbelt wordt verlengd met 1 jaar. Onze keepers zijn erg content over de wijze hoe Niek zijn rol vervuld. Hij weet zijn passie en vakkennis op hen over te brengen waardoor onze keepers blijven ontwikkelen. Naast zijn rol als keeperstrainer, assisteert hij Marcel en Martijn op de bank in de coaching en begeleiding.

Leiders Dick ter Harmsel en Jesse Telgenhof kun je allebei om een boodschap sturen. Rand- en bijzaken zijn bij WVF 1 uitstekend voor elkaar. Spelers en trainers hoeven nergens naar om te kijken, het is geregeld. Beide gaan nog een jaar door.

Verzorger Gary Burgers heeft het prima naar zijn zin. Naast verzorging houdt Gary zich bezig met hersteltraining. Dat is in het huidige seizoen nogal eens nodig gebleken. Zijn contract is met 1 jaar verlengd.
 
Mocht WVF promoveren naar de eerste klasse zal de KNVB regelmatig een arbitraal trio gaan aanstellen. Bij dit scenario blijft assistent-scheidsrechter Bertil Hooghordel behouden. Blijven we in de tweede klasse, zal Bertil zijn tijd anders gaan indelen. In dit laatste scenario zal Jesse Telgenhof hem opvolgen. Jesse zal dan een combinatie-functie gaan vervullen: leider en assistent. 

Danny Jansen blijft onze cameraman. Dat doet hij met veel enthousiasme, dat waarderen we enorm. Onze hoofdtrainer maakt veelvuldig gebruik van videoanalyse. De beelden die Danny maakt worden verwerkt en geanalyseerd door Martijn. De highlights worden voorafgaand aan een training met de selectie besproken door Marcel.


Contactgegevens

Sportpark De Weide Steen
Stinsweg 15
8042 AZ Zwolle
telefoon 038 - 4211708
email info@wvf.nl
routebeschrijving

Wegwijzer vv WVF

Klik hier voor de wegwijzer.

hoofdsponsor jeugd

123inkt

Goud sponsors


Zilver sponsors


Brons sponsors

wvf voetbal westenholte sponsoren

wvf voetbal westenholte rtv

wvf voetbal westenholte kits
wvf voetbal westenholte vriendenloterij

webdesigner in Zwolle