Man of the match

wvf voetbal westenholte jeffrynijs motm 071219
Jeffry Nijs

Wedstrijden WVF 1

10-12 WVF - Nunspeet
           aanvang: 20.00 uur
14-12 Den Ham - WVF
           aanvang: 14.30 uur

Vacatures

Vrijwilligers gezocht
voor keuken en bar

Klik hier voor meer informatie.
Stuur een e-mail naar
vrijwilligerscommissie@wvf.nl.

Mensen gezocht voor
commissie rookbeleid

Klik hier voor meer informatie.

Stukje schrijven over 
wedstrijden van WVF 1

Klik hier voor meer informatie.

Trainer JO15-4
Contact opnemen via e-mail
coordinator_jo15@wvf.nl

Vrijwilliger innen contributie
Klik hier voor meer informatie.

Vrijwiliger controle entree
Klik hier voor meer informatie.

Varia

Algemene Ledenvergadering
12 december 2019.
Klik hier voor meer informatie.

Scheidsrechters gevraagd
Klik hier voor meer informatie.

Inloggen op www.voetbal.nl
Klik hier voor meer informatie.

WVF Webshop

wvf voetbal westenholte Flyer-WVF-clubkleding

Twitter

Stadsderby WVF Be Quick 28 eindigt in gelijkspel


Geplaatst op: 20 september 2015

wvf voetbal westenholte 14 3
Vanmiddag stond de eerste stadsderby in de Eerste Klasse D op het programma. De wedstrijd op sportpark de Weide Steen in Westenholte eindigde zoals deze begon in 0-0. Met deze uitslag mocht WVF het meest tevreden zijn en zal spits Bas Buimer van Be Quick’28 niet graag aan deze derby herinnerd willen worden, na het missen van een aantal kansen.

Al in de eerste vijf minuten liet Be Quick´28 twee goede kansen liggen. In de 1e minuut kreeg Bas Buimer een vrije doortocht maar schoot naast het doel van WVF. Even later kreeg diezelfde weer een kans na een foute terugspeelbal aan WVF zijde, maar ditmaal keerde de uitstekend keepende Mike te Wiele zijn inzet. Kort hierna kreeg WVF zijn eerste kans. Het was Rob Meijerink die met een mooie dieptepass Ricardo Kuijer alleen voor doelman Wibo van Dijk van Be Quick zette, maar deze redde door goed uitkomen bekwaam. Hierna nam WVF het initiatief, het speelde een periode behoorlijk positiespel zonder echt gevaarlijk te worden. De betere kansen bleven voor Be Quick’28, zo mocht Bas Buimer in buitenspelpositie doorgaan, de grensrechter vlagde hier ook voor maar werd genegeerd door scheidsrechter Olde Klieverink, legde goed breed op Mark Meijer, maar diens te slappe inzet was geen probleem voor Mike te Wiele. Zo rond het half uur in de eerste helft beleefde de wedstrijd zijn beste periode en gebeurde er tenminste wat in deze derby, die verder weinig opwindend was. Zo schoot Rob Meijerink, na goed voorbereidend werk van Richard Bouwmeester over het doel van Be Quick’28, verdween aan de andere kant een goede voorzet van Onur Tekay via Bas Buimer over het WVF doel en ook een vrije trap van Onur Tekay op de rand van de zestien verdween trof geen doel. Vlak voor rust kreeg Be Quick nog een goede mogelijk via wederom Bas Buimer, maar zijn schot werd gekeerd door Mike te Wiele.

De tweede helft was volledig voor Be Quick. Het kwam fel uit de kleedkamer zette vroeg druk en zorgde daarmee voor onrust bij WVF. De thuisclub leed in deze fase veel balverlies en gaf heel veel ruimte weg. Be Quick combineerde dan ook naar hartenlust en benutte goed de ruimtes maar vergat een ding, en niet onbelangrijk in het voetbal te scoren. Na een goede actie van Bas Buimer raakte Michel Lassche de paal en dichterbij een doelpunt zou de ploeg van trainer Arnie Pot ook niet meer komen deze middag. WVF kon daar maar weing tegenover brengen. Voorin was het niet bij machte om gevaarlijk te worden. Het ontbrak vanmiddag aan een aanspeelpunt en ook het middenveld was in deze tweede helft niet bij machte om bij te sluiten. Zo hoefde Wibo van Dijk pas na ruim 20 minuten de tweede helft in actie te komen na een harde pegel van Rob Meijerink en deed dat bekwaam door dit schot tot hoekschop te verwerken. Be Quick’28 kreeg daarna nog een paar goede mogelijkheden om de wedstrijd te beslissen, maar liet dat na. Zo werd met een vrije trap Bas Buimer in stelling gebracht, maar diens schot verdween voorlangs het WVF doel, werd er een buitenspelgoal terecht afgekeurd en redde Mike te Wiele knap op een hard en goed schot van de man die zich vanmiddag onsterfelijk had kunnen maken, Bas Buimer. Be Quick’28 verdiende de overwinning meer dan WVF, maar kreeg nog bijna het deksel op de neus. Want als jezelf nalaat om te scoren is het vaak de tegenstander die dat dan wel doet en sta je met lege handen. Vlak voor tijd drong WVF dan ook meer aan en ging het zelf op jacht naar de overwinning en dat gebeurde ook bijna. Het was Richard Bouwmeester, die met een schitterende actie zijn tegenstander het bos instuurde, een uitstekende voorzet afleverde waar de ingevallen Niels Goedegebuur net niet bij kon en die tot opluchting van Be Quick ’28 niet door een eigen speler bijna in eigen doel werd gewerkt. Zo eindigde deze sportieve derby zoals deze begon in een 0-0 gelijkspel. Daarmee mocht WVF zich het gelukkist prijzen. Dat het tijd kost om een bijna geheel nieuwe ploeg op te bouwen was vanmiddag dan ook te zien. Daarnaast mist het nog enkele spelers die net wat extra kunnen brengen.

Daarom is het resultaat voor WVF bevredigend en komt het voetbal heus weer terug, het is een kwestie van tijd.

Dick Noordman


WVF-Be Quick’28  0-0

Scheidsrechter R.H.J. Olde Klieverink

Geel: WVF; Karwan Mehrabi, Ricardo Kuijer, Dion Reijnen en Richard Bouwmeester

           Be Quick’28; Jeroen Horstman, Mark Meijer en Frank Oosterhof

Toeschouwers: 400

WVF: Mike te Wiele, Karwan Mehrabi, Jorben Nieuwenhuis (88 Tommy van der Sluis), Dion Reijnen, Sander Bolt, Jesse Betaze, Rob Meijerink, Romano Luhukay, Ricardo Kuijer (86 Niels Goedegebuur), Kristian Bril (67 Jari Bezembinder), Richard Bouwmeester

Be Quick’28: Wibo van Dijk, Floris Blom, Jeroen Horstman, Dennis Horstman, Frank Oosterhof, Roan Admiraal (63 Talha Ozen), Bas Buimer, Michel Lassche, Onur Tekay, Mark Meijer, Ties van Wijk


Fotoverslag van WVF - Be Quick '28

wvf voetbal westenholte 1 4

wvf voetbal westenholte 2 4

wvf voetbal westenholte 3 4

wvf voetbal westenholte 4 4

wvf voetbal westenholte 5 4

wvf voetbal westenholte 6 4

wvf voetbal westenholte 7 4

wvf voetbal westenholte 8 3

wvf voetbal westenholte 9 3

wvf voetbal westenholte 10 3

wvf voetbal westenholte 11 3

wvf voetbal westenholte 12 3

wvf voetbal westenholte 13 4

wvf voetbal westenholte 15 4

wvf voetbal westenholte 16 4

wvf voetbal westenholte 17 4

wvf voetbal westenholte 18 4

wvf voetbal westenholte 19 3

wvf voetbal westenholte 20 3

wvf voetbal westenholte 21 1

wvf voetbal westenholte 22 1

wvf voetbal westenholte 23 1

wvf voetbal westenholte 24 1

wvf voetbal westenholte 25 1


Contactgegevens

Sportpark De Weide Steen
Stinsweg 15
8042 AZ Zwolle
telefoon 038 - 4211708
email info@wvf.nl
routebeschrijving

Wegwijzer vv WVF

Klik hier voor de wegwijzer.

hoofdsponsor jeugd

123inkt

Goud sponsors


Zilver sponsors


Brons sponsors

wvf voetbal westenholte sponsoren

wvf voetbal westenholte rtv

wvf voetbal westenholte kits
wvf voetbal westenholte vriendenloterij

webdesigner in Zwolle