Wedstrijden WVF 1

10-12 WVF - Nunspeet
           aanvang: 20.00 uur
14-12 Den Ham - WVF
           aanvang: 14.30 uur

Vacatures

Vrijwilligers gezocht
voor keuken en bar

Klik hier voor meer informatie.
Stuur een e-mail naar
vrijwilligerscommissie@wvf.nl.

Stukje schrijven over 
wedstrijden van WVF 1
Klik hier voor meer informatie.

Trainer JO15-4
Contact opnemen via e-mail
coordinator_jo15@wvf.nl

Vrijwilliger innen contributie
Klik hier voor meer informatie.

Vrijwiliger controle entree
Klik hier voor meer informatie.

Varia

Algemene Ledenvergadering
12 december 2019.
Klik hier voor meer informatie.

Scheidsrechters gevraagd
Klik hier voor meer informatie.

Inloggen op www.voetbal.nl
Klik hier voor meer informatie.

WVF Webshop

wvf voetbal westenholte Flyer-WVF-clubkleding

Twitter

Staphorst WVF


Geplaatst op: 31 augustus 2015

Na de 2 eerdere bekerwedstrijden die WVF ruim heeft verloren dan nu de wedstrijd tegen de vv Staphorst.

Staphorst ging furieus van start en het was direct duidelijk dat Staphorst uit was op een grote overwinning. In de 8e minuut was het dan ook raak. Uit een corner kopte Martijn Brakke de bal in de korte hoek van het doel. Het gaatje was klein maar de bal ging er knap in (1-0).

Diezelfde Martijn Brakke liet zich de gehele 1e helft gelden en vormde samen met nieuwkomer Niklas Tarvajärvi een zeer gevaarlijk aanvalskoppel. Men wist elkaar keer op keer moeiteloos te vinden en dit zorgde regelmatig (in de 10e, 19e en 36e minuut) voor hachelijke situaties voor de goal van Mike te Wiele. Als de bal al niet net naast of over ging dan was Mike te Wiele weer degene die een einde maakte aan de aanval van Staphorst.

Het eerste wapenfeit voor WVF kwam pas in de 35e minuut. Een vrije trap genomen door Richard Bouwmeester kwam terecht bij Jari Bezembinder, die helaas net naast schoot. De 1e helft eindigde met een goed genomen vrije trap van Ferdi ter Avest die maar rakelings over ging. Balbezit 1e helft 70% Staphorst tegen 30% WVF. Staphorst was echter niet bij machte om het doelsaldo verder op te voeren.

In de 2e helft was het een totaal ander beeld. Nu waren Staphorst en WVF meer aan elkaar gewaagd. Het spel golfde op en neer en voor de WVF supporters was er nu ook meer de genieten. In de 55e minuut moest Rob Meijerink het veld verlaten vanwege wat ongemakken en werd vervangen door Elroy Modderman. Een goed aanval van Staphorst die gevaarlijk oogde leverde echter niet meer dan een corner op waar verder niets uit voort kwam. In de 60e minuut werd Jari Bezembinder vervangen door Ricardo Kuijer. Deze nieuwe speler van WVF kon door een blessure nog niet eerder in actie komen voor WVF. In de 65e minuut kreeg Elroy Modderman door een zeer ongelukkige overtreding (geen opzet) geel van scheidsrechter Ter Brake en aangezien dit binnen de 16 meter gebeurde kreeg Staphorst een strafschop toegekend. Martijn Brakke schoot de bal echter over het doel van Mike.
Een minuutje later kreeg Sander Bolt ook geel. Hij ging voor de bal maar raakte daarbij ook zijn tegenstander. In de 72e minuut kreeg Staphorst nog een 100% kans door een prachtig uitgespeelde aanval. Het schot ging echter rakelings naast. Dion Reijnen, ook wat pijntjes, werd in de 73e minuut vervangen door Tommy van der Sluis.

Het laatste kwartier strandden veel acties in schoonheid van weerszijden. Bij WVF kwam de eindpass vaak (net) niet aan. Een spijtende pass echter van Jesse Betaze bereikte Ricardo Kuijer wel en deze wist met een bekeken schot de eindstand op 1-1 te brengen. Kortom toch nog een goed einde aan dit beker avontuur.

Eef Kuper


Contactgegevens

Sportpark De Weide Steen
Stinsweg 15
8042 AZ Zwolle
telefoon 038 - 4211708
email info@wvf.nl
routebeschrijving

Wegwijzer vv WVF

Klik hier voor de wegwijzer.

hoofdsponsor jeugd

123inkt

Goud sponsors


Zilver sponsors


Brons sponsors

wvf voetbal westenholte sponsoren

wvf voetbal westenholte rtv

wvf voetbal westenholte kits
wvf voetbal westenholte vriendenloterij

webdesigner in Zwolle