Afgelastingen

CSV '28 JO11-3 - WVF JO11-2
CSV '28 JO11-6 - WVF JO11-6

Wedstrijden WVF 1

14-12 Den Ham - WVF
           aanvang: 14.30 uur
21-12 WVF - DFS
           aanvang: 15.00 uur

Vacatures

Vrijwilligers gezocht
voor keuken en bar

Klik hier voor meer informatie.
Stuur een e-mail naar
vrijwilligerscommissie@wvf.nl.

Stukje schrijven over 
wedstrijden van WVF 1
Klik hier voor meer informatie.

Trainer JO15-4
Contact opnemen via e-mail
coordinator_jo15@wvf.nl

Vrijwilliger innen contributie
Klik hier voor meer informatie.

Vrijwiliger controle entree
Klik hier voor meer informatie.

Varia

Veld- en kleedkamerindeling
14 december. Klik hier.

Toernooien overzicht 2020
Klik hier voor meer informatie.

Scheidsrechters gevraagd
Klik hier voor meer informatie.

Inloggen op www.voetbal.nl
Klik hier voor meer informatie.

WVF Webshop

wvf voetbal westenholte Flyer-WVF-clubkleding

Twitter

State of Design Interieurvormgeving Brons sponsor


Geplaatst op: 6 december 2018

wvf voetbal westenholte state of design

Wij heten welkom onze brons sponsor State of Design interieurvormgeving, een sponsor waar WVF een samenwerkingsverband mee heeft voor het vernieuwen van het kantine interieur. Als regelmatige bezoeker van onze kantine zal u dit niet ontgaan zijn dat er in de afgelopen maanden al heel veel werk verzet door vele WVF-vrijwilligers, de plannen hiervan komen allemaal uit de koker van Erna Gerritsma. En het wordt echt een heel mooi en eigentijds geheel.

Hieronder stelt Erna Gerritsma zich verder aan u voor:
Sinds 2011 creëert Erna Gerritsma vanuit haar ontwerpstudio in Hattem de meest uiteenlopende interieurs voor haar particuliere en zakelijke opdrachtgevers. Ook het vernieuwde interieur van de WVF-kantine komt uit haar koker.

De dienstverlening van State of Design varieert van advieswerk over indeling, verlichting en kleur, tot complete (zakelijke) interieurconcepten. En alles wat daartussenin zit. “De nadruk ligt voor mij altijd op het persoonlijke karakter van een ruimte”, vertelt Erna. “Een interieur moet bij de gebruikers passen en bovendien vanuit een tijdloze basis zijn opgebouwd. Alleen op die manier is het je investering echt waard en zul je er jarenlang plezier van hebben”.

Erna neemt haar opdrachtgevers mee in het creatieve proces door te werken met 3D visuals. “We experimenteren samen met allerlei scenario’s. Niet alleen ik, maar ook de opdrachtgever heeft vaak allerlei ideeën”, licht ze toe. “De goede, die koesteren we uiteraard. Maar soms is een idee ook niet zo goed. Dan werkt het prettig om het visueel te maken en samen tot de conclusie te komen dat een plan van tafel kan. Je krijgt achteraf dan nooit het gevoel van: ‘Had ik niet beter zus of zo’, want je hebt er samen goed over nagedacht en kunt je beslissing onderbouwen. Het werken in 3D maakt het maken van definitieve keuzes dan ook een stuk eenvoudiger”.

Wie de gemaakte plannen vervolgens ook wil laten realiseren is bij State of Design eveneens aan het goede adres. “Ik heb intussen een flink netwerk van allerlei vaklieden opgebouwd. Doordat we regelmatig met elkaar samenwerken weet ik wat ik aan hen heb. En zij trouwens ook aan mij”, glimlacht Erna. “En de lat ligt hoog, dat weet iedereen intussen. Of het nou gaat om maatwerk meubels, verlichting, schilderwerk, ik hanteer een hoge standaard. Soms hebben we aan een half woord genoeg, dat is prettig”. Wie zelf ervaring heeft met een verbouwing of een ingrijpende verandering in het interieur weet dat dit een behoorlijk stressvolle periode is. “Ik zie in de praktijk dat veel mensen daarop stuk lopen. Zolang alles goed gaat is er weinig aan de hand, maar vroeg of laat gaat er altijd wel iets mis. Met alle gevolgen van dien. Dat frustreert. Voor mij is het dus echt een uitdaging om die fase voor de opdrachtgever zo geruisloos mogelijk te laten verlopen”.

Contactgegevens:
State of Design | interieurvormgeving
Zwolle | Hattem
06-16130787
www.state-design.nl
erna@state-design.nl


Contactgegevens

Sportpark De Weide Steen
Stinsweg 15
8042 AZ Zwolle
telefoon 038 - 4211708
email info@wvf.nl
routebeschrijving

Wegwijzer vv WVF

Klik hier voor de wegwijzer.

hoofdsponsor jeugd

123inkt

Goud sponsors


Zilver sponsors


Brons sponsors

wvf voetbal westenholte sponsoren

wvf voetbal westenholte rtv

wvf voetbal westenholte kits
wvf voetbal westenholte vriendenloterij

webdesigner in Zwolle