Man of the match

wvf voetbal westenholte jeffrynijs motm 071219
Jeffry Nijs

Wedstrijden WVF 1

10-12 WVF - Nunspeet
           aanvang: 20.00 uur
14-12 Den Ham - WVF
           aanvang: 14.30 uur

Vacatures

Vrijwilligers gezocht
voor keuken en bar

Klik hier voor meer informatie.
Stuur een e-mail naar
vrijwilligerscommissie@wvf.nl.

Mensen gezocht voor
commissie rookbeleid

Klik hier voor meer informatie.

Stukje schrijven over 
wedstrijden van WVF 1

Klik hier voor meer informatie.

Trainer JO15-4
Contact opnemen via e-mail
coordinator_jo15@wvf.nl

Vrijwilliger innen contributie
Klik hier voor meer informatie.

Vrijwiliger controle entree
Klik hier voor meer informatie.

Varia

Algemene Ledenvergadering
12 december 2019.
Klik hier voor meer informatie.

Scheidsrechters gevraagd
Klik hier voor meer informatie.

Inloggen op www.voetbal.nl
Klik hier voor meer informatie.

WVF Webshop

wvf voetbal westenholte Flyer-WVF-clubkleding

Twitter

Teamdag WVF B1


Geplaatst op: 20 augustus 2015

wvf voetbal westenholte 1

Op zaterdag 15 augustus heeft  het team WVF B1 een teamdag gehouden als voorbereiding op het seizoen 2015/16. Op deze dag is er getraind, een gezamenlijke lunch genoten, een teambespreking gehouden en een teamactiviteit gedaan.

De training in de ochtend vond plaats onder een ons welgezind zonnetje. De training werd geleid door Trainer Alex de Graaf en assistent-trainer Jesse Betaze (WVF 1). Het trainingstafereel dat werd geschetst door de spelers en de trainers werd gadegeslagen door de teamleiders Steve Sommer en Paul Binda: zij zagen dat het goed was! Naast de zelf aangeschafte teamkleding, zag ook de inzet van de jongens er “pico bello in orde” uit! De tempolopen werden geconcentreerd gedoseerd aangevlogen, en ten tijde van de positiespellen werd er gepassioneerd “geknepen en gekanteld”, en daar waar nodig, ook snel veel druk gezet!

Na een verkwikkende douche mochten de jongens aanschuiven aan de picknick tafels die op het bordes bij Veld 1 zijn geplaatst! Met dank aan de WVF vrijwilligers die eigenhandig dit bordes hebben gemaakt! Wat een mooi plekje is dat! De genoten, uitgebreide en zeer voedzame lunch werd verzorgt door Jennet Sommer en Steve: Dank! Voor de balans, werd deze maaltijd aangevuld met een overheerlijke  kroket gesponsord door Trainer Alex.

Vervolgens is er in de oude Bestuurskamer een teambespreking gehouden waarin voornamelijk de teamafspraken zijn besproken en door een ieder bevestigd. Van een ieder wordt verwacht dat hij of zij zich houdt aan het fair play-beginsel / de gedragscodes die door WVF zijn vastgelegd. In grote lijnen: We willen het met zijn allen heel leuk houden en er zorg voor dragen dat een ieder met veel plezier naar WVF komt, en dat we ons realiseren  dat wij zowel “uit” als “thuis” in woord en gedrag de vv WVF vertegenwoordigen en alle mensen die bij onze vereniging zijn betrokken. Daar konden de jongens zich zoals verwacht helemaal in vinden, maar het is goed dat dit aan het begin van het seizoen nogmaals nadrukkelijk wordt belicht.

Als teamactiviteit hadden we “Pitch & Putt” aan het Heerderstrand op de agenda staan. Toen we Westenholte uitreden begon het enorm te regenen en daar kwam geen eind aan. Eenmaal op de locatie aangekomen, was het onduidelijk of we op het parkeerterrein stonden of dat we de auto’s in de Heerderplas hadden geparkeerd. Toen maar besloten om te gaan bowlen…. Dit was een schot in de roos: het was een feest! Er werd in hoog tempo gebowld, waarbij schitterende strikes net zo makkelijk werden afgewisseld met 2x een bal in de goot! Er werd veel om en met elkaar gelachen, flink aangemoedigd en respect voor een mooie worp en medeleven bij een misser naar elkaar toe getoond. Dus een prima teambuilding event! Daar waar de oude garde dacht de overwinning binnen te halen met het hoogst aantal punten, gooide Maxim met een laatst ultieme worp deze droom aan diggelen…..

Groet, namens de spelers, staf B1.

Bekerwedstrijd:

Zaterdag 22 augustus 13.00 uur: WVF B1 – Nieuwleusen B1

wvf voetbal westenholte 2

 

wvf voetbal westenholte 3

wvf voetbal westenholte 4

wvf voetbal westenholte 5

wvf voetbal westenholte 6

wvf voetbal westenholte 7

wvf voetbal westenholte 8

wvf voetbal westenholte 9

wvf voetbal westenholte 10

wvf voetbal westenholte 11


Contactgegevens

Sportpark De Weide Steen
Stinsweg 15
8042 AZ Zwolle
telefoon 038 - 4211708
email info@wvf.nl
routebeschrijving

Wegwijzer vv WVF

Klik hier voor de wegwijzer.

hoofdsponsor jeugd

123inkt

Goud sponsors


Zilver sponsors


Brons sponsors

wvf voetbal westenholte sponsoren

wvf voetbal westenholte rtv

wvf voetbal westenholte kits
wvf voetbal westenholte vriendenloterij

webdesigner in Zwolle