Protocol Corona

*Aanpassingen protocol
  i.v.m. Corona. Klik hier.
*Klik hier voor het protocol.

WVF-magazine
2020-2021 online

wvf voetbal westenholte WVF-magazine 2020 2021
Klik hier voor het online
WVF-magazine 2020-2021.

Vacatures

WVF 1 zoekt
assistent-scheidsrechter

Klik hier voor meer informatie.

Coördinatoren gezocht voor
JO14 - JO15 - JO17 - JO19

Klik hier voor meer informatie.

Stukje schrijven over 
wedstrijden van WVF 1
Klik hier voor meer informatie.

Vrijwilligers gezocht
voor keuken en bar
Klik hier voor meer informatie.
Stuur een e-mail naar
vrijwilligerscommissie@wvf.nl.

Varia

Scheidsrechters gevraagd
Klik hier voor meer informatie.

Inloggen op www.voetbal.nl
Klik hier voor meer informatie.

WVF Webshop

wvf voetbal westenholte Flyer-WVF-clubkleding

Twitter

Trainersacademie 2020-2021


Geplaatst op: 28 november 2020

wvf voetbal westenholte trainersacademie
WVF wil haar trainers stimuleren zich te blijven ontwikkelen, ook in deze bijzondere coronaperiode. Daarvoor biedt onze voetbalclub ze niet alleen via de VTON-app wekelijks nieuwe oefenstof aan, maar is er ook de trainersacademie. Voor seizoen 2020 – 2021 is een jaarprogramma opgesteld bestaande uit vier onderwerpen: loopscholing, blessurepreventie, ontdekkend leren voetballen en smartgoals. 

Loopscholing – december
Door loopscholing toe te passen, zullen de spelers bewuster bewegen en hun bewegingsapparaat efficiënter inzetten. Met een goede coördinatie krijgen de spelers hun lichaam beter onder controle. Dat zorgt voor een betere balans, gecontroleerd voetenwerk, flexibiliteit en balcontrole.

In deze workshop worden trainers meegenoemen in de verschillende mogelijkheden romdom loopscholing.

Blessurepreventie – januari
Deze workshop is bestemd voor trainers, coaches, leiders en/of ouders die van alles willen weten over blessures en het voorkomen daarvan. Deze onderwerpen worden er onder meer behandeld:

  • Blessurepreventie
  • Blessurebehandeling
  • ​Core-stability
  • Veel voorkomende blessures bij voetbal, zoals knie, lies, hamstring en enkel.

Ontdekkend leren voetballen – februari
Voor veel kinderen is leren voetballen een grote passie. Het begint vaak al op straat, op veldjes en op pleintjes. Juist daar wordt het fundament gelegd voor hun ontwikkeling. Jonge spelers ontdekken dan zelf hoe het spel in elkaar zit. Ontdekkend leren voetballen beschrijft hoe de kracht van zelf ontdekken ook in de training een rol kan spelen. 

In deze workshop neemt de Trainersacademie trainers mee in de werkwijze van ontdekkend leren voetballen en wordt ingegaan op de praktijk. Hoe breng je dit principe in de praktijk? En wat kun je ermee bereiken? Deze en andere vragen komen aan de orde.  

Smartgoals – maart 
SmartGoals is een interactieve trainingsmethode die werkt met lichtsignalen. De opgelichte SmartGoals vormen het doelwit. Ren, dribbel of schiet je door een opgelichte SmartGoal dan verspringt het licht naar een andere SmartGoal.  

Hierdoor train je zaken als kijkgedrag, handelingssnelheid, wendbaarheid, overzicht en teamspel in steeds veranderende wedstrijdsituaties. Plezier en uitdaging zijn gegarandeerd voor elk niveau. SmartGoals heeft een database met veel verfilmde voetbaloefeningen. Hoe SmartGoals werkt, wordt met tekst en uitleg gedemonstreerd. 

Externe scholingen
Naast het programma van de Trainersacademie zijn er voor de WVF-trainers nog een aantal externe evenementen/avonden die interessant zijn om bij te wonen: 

Cursus Pupillentrainer – start derde week januari (onder voorbehoud)
Deze opleiding brengt een trainer-coach bij hoe kinderen met plezier beter leren voetballen. Klik hier voor meer info. WVF stelt voor deze cursus jaarlijks een beperkt aantal plekken beschikbaar. Heb je interesse? Stuur dan een e-mail naar: dion_reijnen@hotmail.com

Thema-avond PEC Zwolle XXL – datum nog niet bekend
De thema-avond XXL is een exclusief event voor de dertig amateurverenigingen waarmee PEC Zwolle samenwerkt. Insteek van de avond is een inspirerend (inhoudelijk) programma met presentaties en workshops, waarbij de club de vertaalslag maakt naar de convenantverenigingen. 

VTON-vragen
De VTON-informatieavond kon dit jaar vanwege de coronaregels niet doorgaan. Heb je toch vragen, wil je meer informatie of wil je je aanmelden als trainer voor de applicatie? Stuur dan een e-mail naar Jason van der Meulen: jason.vdmeulen73@gmail.com

 


Contactgegevens

Sportpark De Weide Steen
Stinsweg 15
8042 AZ Zwolle
telefoon 038 - 4211708
email info@wvf.nl
routebeschrijving

Wegwijzer vv WVF

Klik hier voor de wegwijzer.

hoofdsponsor jeugd

123inkt

 

Goud sponsors


Zilver sponsors


Brons sponsors

wvf voetbal westenholte sponsoren

wvf voetbal westenholte rtv

wvf voetbal westenholte vriendenloterij

webdesigner in Zwolle