Vacatures

Vrijwilligers gezocht
voor keuken en bar

Klik hier voor meer informatie.
Stuur een e-mail naar
vrijwilligerscommissie@wvf.nl.

Stukje schrijven over 
wedstrijden van WVF 1
Klik hier voor meer informatie.

Varia

Toernooien overzicht 2020
Klik hier voor meer informatie.

Scheidsrechters gevraagd
Klik hier voor meer informatie.

Inloggen op www.voetbal.nl
Klik hier voor meer informatie.

WVF Webshop

wvf voetbal westenholte Flyer-WVF-clubkleding

Twitter

Update inzake maatregelen met betrekking tot Coronavirus


Geplaatst op: 25 maart 2020

wvf voetbal westenholte update corona 250320
Het is een rare tijd waarin wij momenteel leven. Een situatie die zo uniek is dat wij allemaal voor nieuwe uitdagingen komen te staan zoals thuiswerken en afstand houden van de medemens. Ook in sportief opzicht is er veel veranderd. We trainen niet meer en voetballen op zaterdag is uitgesloten.

Op maandag 23 maart jl heeft de regering aanvullende maatregelen getroffen in het kader van de Coronavirus. Eén van die maatregelen is dat samenkomsten tot 1 juni as worden verboden. Een daglater stelde de KNVB dat zij rond 6 april een besluit gaat nemen over het verdere verloop van alle competities. Momenteel wachten we dat besluit af en betekent dit dat er in ieder geval tot 6 april geen voetbalactiviteiten (trainingen en wedstrijden) zullen plaatsvinden. Maar we moeten er zeker rekening mee houden dat dit langer kan duren. Wij roepen een ieder op om op een andere, leuke,
individuele en veilige wijze te trainen om zodoende fit te blijven. Of doe bijvoorbeeld mee met de nu al zeer populaire WVF-challenge.

Ook wij als vereniging ondervinden de nadelige gevolgen van het virus. Zo hebben wij moeten besluiten dat reeds geplande activiteiten geen doorgang zullen vinden tot 1 juni a.s., zoals de sponsoravond, vrijwilligersavond, eierengooien en bingo’s. Ook hebben wij helaas moeten besluiten om het WVF-toernooi van 6 juni as. niet door te laten gaan. Dit in verband met de voorbereidingstijd en de voorinvesteringen die daarvoor moeten worden gedaan. Het financiële risico is hiervoor eenvoudigweg te groot. Over het 123inkt-toernooi zal nog een besluit worden genomen. De financiële gevolgen zullen sowieso ook voor WVF groot zijn. Een vereniging als de onze draait op een drietal financiële pijlers, te weten; contributie, sponsoring en kantine-inkomsten. Deze laatste is volledig stil komen te vallen hetgeen de vereniging aanzienlijk zal gaan voelen. Momenteel onderzoeken wij ook bezuinigingsmogelijkheden om kosten te besparen. Omdat de liquiditeit van de vereniging gezond is blijven wij gewoon voldoen aan al onze lopende verplichtingen.

Wij willen hierbij ook onze sponsoren een hart onder de riem steken. Ook voor hen zullen het zware tijden zijn en wij hopen dat zij voldoende ondersteund kunnen worden vanuit het maatregelenpakket van de regering.

Het is niet alleen jammer dat er op zaterdagen niet gevoetbald kan worden maar denk tevens aan die mensen die op zaterdag het sportpark bezoeken om een wedstrijd te bekijken en daarna de kantine bezoeken. De sociaal-maatschappelijke rol die een vereniging heeft staat op deze manier stil. We proberen deze rol daarom op een andere manier in te vullen. Waar mogelijk vinden we elkaar online zoals middels de eerder genoemde WVF-challenge.

Wij zullen jullie op de hoogte houden van de verdere ontwikkeling in relatie tot WVF. Laten we allemaal even doorbijten om daarna weer volop met elkaar te kunnen genieten van een mooie zaterdag.

Met vriendelijke groet,
Het Bestuur


Contactgegevens

Sportpark De Weide Steen
Stinsweg 15
8042 AZ Zwolle
telefoon 038 - 4211708
email info@wvf.nl
routebeschrijving

Wegwijzer vv WVF

Klik hier voor de wegwijzer.

hoofdsponsor jeugd

123inkt

Goud sponsors


Zilver sponsors


Brons sponsors

wvf voetbal westenholte sponsoren

wvf voetbal westenholte rtv

wvf voetbal westenholte kits
wvf voetbal westenholte vriendenloterij

webdesigner in Zwolle