Protocol Corona

*Aanpassingen protocol
  i.v.m. Corona. Klik hier.
*Klik hier voor het protocol.

Vacatures

Train(st)er vrouwenafdeling
Klik hier voor meer informatie.

Coördinatoren gezocht voor
JO14 - JO15 - JO17 - JO19

Klik hier voor meer informatie.

TC-lid jeugd
Klik hier voor meer informatie.

Stukje schrijven over 
wedstrijden van WVF 1
Klik hier voor meer informatie.

Vrijwilligers gezocht
voor keuken en bar
Klik hier voor meer informatie.
Stuur een e-mail naar
vrijwilligerscommissie@wvf.nl.

Varia

Scheidsrechters gevraagd
Klik hier voor meer informatie.

Inloggen op www.voetbal.nl
Klik hier voor meer informatie.

WVF Webshop

wvf voetbal westenholte Flyer-WVF-clubkleding

Twitter

Update inzake maatregelen met betrekking tot Coronavirus 24 april


Geplaatst op: 24 april 2020

Beste voetbalvrienden

Wij hopen dat het goed met jullie en jullie naasten gaat. Gezondheid is immers het allerbelangrijkst.

Afgelopen week heeft het kabinet besloten dat er onder bepaalde voorwaarden door de jeugd weer gesport, en dus ook gevoetbald, mag worden. Zo mogen kinderen tot en met 12 jaar weer op een normale wijze trainen en jongeren van 13 tot en met 18 jaar onder voorwaarden (1,5 meter afstand).  Het is een voorzichtig begin, maar niet onbelangrijk om op deze wijze de jeugd weer het spelplezier van het voetbal te laten ondervinden.

wvf voetbal westenholte dortmund manchestercity
Zoals gezegd zijn er voorwaarden verbonden aan de herstart van trainingen. Wij zullen de voorwaarden die de overheid, de KNVB, de gemeente Zwolle en Sportservice ons meegeven hanteren bij de regels om trainen weer mogelijk te maken. Niet onbelangrijk is dat wij ook onze eigen regels hieraan toe zullen voegen indien dat wenselijk is. Voorop staat dat eenieder veilig en op een gezonde wijze kan trainen. Momenteel inventariseren wij bij onze jeugdteams de behoefte om weer te gaan trainen. De teams die uiteindelijk weer gaan trainen zullen vooraf goed geïnstrueerd worden voor wat betreft de regels die wij daaraan stellen. Het succes van het weer opstarten van de trainingen valt of staat bij het naleven van deze regels door alle betrokkenen. Het is daarom zeer van belang dat de regels na te leven. Medio volgende week zullen wij de richtlijnen kenbaar maken en jullie verder informeren over de vervolgstappen. Tot deze tijd is het in ieder geval nog niet toegestaan om te gaan trainen.

Zoals verwacht zal onze kantine gesloten blijven en gaan wij ervan uit dat dit nog wel gedurende langere zo tijd zal blijven. Zoals reeds bekend zijn daardoor ook al de nodige activiteiten geannuleerd. Het is wel mooi om te zien dat er al nagedacht wordt over alternatieven zodra dat weer zou kunnen.

De vereniging komt dus langzaamaan weer in beweging. Wij hebben nog een lange weg te gaan om weer op het niveau te komen van voor de Corona-crisis. Toch staat de vereniging zeker niet stil en richten wij ons op de (verdere) toekomst.

Wij zijn bezig met een meerjaren investeringsplan aangaande onze accommodatie. Dat gaat dan zowel over groot onderhoud als investeringen om het sportpark te upgraden. Dit plan zal in de eerstvolgende ALV worden gepresenteerd. Als gevolg van de huidige omstandigheden zullen wij echter de ALV verplaatsen naar september aanstaande. Wij gaan ervan uit dat wij op dat moment een goed beeld hebben van de impact van de Coronacrisis op het meerjaren plan en de begroting voor volgend seizoen.

Samenvattend mogen wij content zijn dat de eerste tekenen van herstel aanwezig zijn, maar we moeten ook concluderen dat we er nog lang niet zijn. Dus blijf goed op elkaar letten en hopelijk hebben wij de komende weken verder positief nieuws te melden.

Met vriendelijke groet,
Het bestuur


Contactgegevens

Sportpark De Weide Steen
Stinsweg 15
8042 AZ Zwolle
telefoon 038 - 4211708
email info@wvf.nl
routebeschrijving

Wegwijzer vv WVF

Klik hier voor de wegwijzer.

hoofdsponsor jeugd

123inkt

Goud sponsors


Zilver sponsors


Brons sponsors

wvf voetbal westenholte sponsoren

wvf voetbal westenholte rtv

wvf voetbal westenholte vriendenloterij

webdesigner in Zwolle