Man of the match

wvf voetbal westenholte jeffrynijs motm 071219
Jeffry Nijs

Wedstrijden WVF 1

10-12 WVF - Nunspeet
           aanvang: 20.00 uur
14-12 Den Ham - WVF
           aanvang: 14.30 uur

Vacatures

Vrijwilligers gezocht
voor keuken en bar

Klik hier voor meer informatie.
Stuur een e-mail naar
vrijwilligerscommissie@wvf.nl.

Mensen gezocht voor
commissie rookbeleid

Klik hier voor meer informatie.

Stukje schrijven over 
wedstrijden van WVF 1

Klik hier voor meer informatie.

Trainer JO15-4
Contact opnemen via e-mail
coordinator_jo15@wvf.nl

Vrijwilliger innen contributie
Klik hier voor meer informatie.

Vrijwiliger controle entree
Klik hier voor meer informatie.

Varia

Algemene Ledenvergadering
12 december 2019.
Klik hier voor meer informatie.

Scheidsrechters gevraagd
Klik hier voor meer informatie.

Inloggen op www.voetbal.nl
Klik hier voor meer informatie.

WVF Webshop

wvf voetbal westenholte Flyer-WVF-clubkleding

Twitter

Verdiend punt voor WVF in Dalfsen


Geplaatst op: 1 oktober 2016

wvf voetbal westenholte 2 40

Even na half drie beginnen ASC'62 en WVF aan hun vijfde wedstrijd in het nog prille seizoen. WVF start in een op twee plaatsen veranderde opstelling ten opzichte van de gewonnen partij van vorige week; Jon Lieben begint op de rechtsback positie, voor de zieke Kristian Bril en Hessel Berends mag van het trainersduo Visscher - Van Leeuwen in de basis beginnen als één van de twee spitsen. Daardoor begint Brend Mellema vandaag op de bank. Waar je zou denken dat WVF vertrouwen heeft geput uit de winstpartij van vorige week, is daar de eerste 20 minuten niet veel van te merken. Het spel oogt onrustig, er worden veel fouten gemaakt in de opbouw en duels worden niet vol aangegaan. Hierdoor heeft ASC het initiatief en is de thuisploeg de bovenliggende partij. 

Al na twee minuten ontstaat er gevaar als de bal na een knappe combinatie op het middenveld diep wordt gespeeld op één van de twee spitsen van ASC. Deze lijkt alleen op keeper Te Wiele af te kunnen gaan, maar op het laatste moment is het Martijn Ruijsch die met een uiterste krachtsinspanning via een sliding redding kan brengen, ten koste van een corner. Toch is het WVF dat als eerste scoort. Als de bal door een centrale verdediger van de Dalfsenaren iets tekort terug wordt gespeeld, is Hessel Berends er als de kippen bij om de bal met een prachtige boogbal over de uitkomende keeper te liften. 0-1 in de 5e minuut en een mooie opsteker voor de ploeg uit Westenholte. Toch blijft het spel van WVF ongedurig en na 17 minuten spel kan Mees Bartels namens ASC '62 de gelijkmaker op het bord zetten, nadat balverlies in de laatste lijn bij WVF leidt tot een vrije doortocht richting doel en deze keer is het wel raak: 1-1. ASC '62 is overal op het veld veelal feller, wint meer duels en is daardoor de bovenliggende partij in de eerste helft. Bij één van de spaarzame wel goedlopende WVF-aanvallen wordt een corner verdiend, genomen vanaf de rechterkant door Michel Koning. Niek Mulder komt bij de eerste paal voor zijn man en kan vallend inkoppen, de bal verdwijnt een metertje naast het doel. Omdat ASC'62ook niet echt doordrukt, gaan we rusten met een 1-1 stand.

In de tweede helft komt WVF een stuk beter uit de kleedkamer. Onmiddellijk laat de ploeg zien dat er veel meer voetbal in de ploeg zit als er maar sprake is van overtuiging in de duels. Rond de 50ste minuut een mooie aanval over meerdere schijven waarbij de in de tweede helft veel opkomende linksback Romano Luhukay vrijgespeeld wordt aan de linkerkant van het veld. In de spits komt Peter van de Streek vervolgens net tekort om de bal gericht in te kunnen koppen. Het spel golft nu op en neer en aan beide kanten ontstaan mogelijkheden. Aan de kant van WVF wordt Marc van der Vegte gevaarlijk met een schot van buiten de zestien, die door de keeper wordt losgelaten, in de rebound is Martijn Ruijsch net te laat om doeltreffend af te kunnen ronden. Doordat WVF beter in haar spel komt, ontstaat er voor ASC ruimte in de omschakeling, maar WVF staat in de tweede helft een stuk beter te verdedigen, mede doordat de laatste 25 minuten Kevin Peters wordt ingebracht voor de ongelukkig, op de voor hem onwennige rechtsbackpositie, spelende Jon Lieben. De laatste 20 minuten golft het spel snel op en neer. Beide ploegen raken zichtbaar vermoeid, waardoor er grote gaten ontstaan op het middenveld en daardoor ook kansen. WVF laat een aantal grote kansen onbenut; een knappe actie van Van der Vegte aan de linkerkant van het veld komt aan de rechterkant van het strafschopgebied bij Niek Mulder terecht, die vervolgens met rechts net voorlangs knalt. Vervolgens schiet dezelfde Van der Vegte de bal uit een corner van rechts vol op de lat en weer even later kan Hessel Berends alleen op de keeper afgaan. Met een verdediger in zijn nek, kruist hij eerst goed voorlangs ("als hij mij raakt, heeft hij rood") waarna hij probeert de bal over de keeper heen te stiften. Dat mislukt jammerlijk, waardoor keeper Kijk in de Vegt alsnog redding kan brengen. Maar ook ASC'62 krijgt nog een grote kans als de bal uit een corner op de paal terecht komt en WVF goed weg komt. Dit zou op basis van de tweede helft echter onverdiend zijn geweest, want het beste spel en de beste kansen waren toen ontegenzeggelijk voor de ploeg uit Westenholte.  

Al met al een terechte uitslag en op basis van de tweede helft genoeg aanknopingspunten om mee aan de slag te gaan richting volgende week als Quick'20 de tegenstander is op sportpark de Weide Steen.

Opstelling WVF: Te Wiele, Lieben (67. Peters), Reijnen, Heukels, Luhukay; Mulder, Ruijsch, Koning, Van der Vegte; Van de Streek (77. Mellema), Berends

Scoreverloop: 5. Berends 0-1, 17. Bartels 1-1

Bijzonderheden: Geel: Koning (WVF), Lieben (WVF), Pasman (ASC '62)


Fotoverslag van ASC '62 - WVF

wvf voetbal westenholte 1 39

wvf voetbal westenholte 3 39

wvf voetbal westenholte 4 38

wvf voetbal westenholte 5 37

wvf voetbal westenholte 6 36

wvf voetbal westenholte 7 29

wvf voetbal westenholte 8 27

wvf voetbal westenholte 9 27

wvf voetbal westenholte 10 26

wvf voetbal westenholte 11 25

wvf voetbal westenholte 12 23

wvf voetbal westenholte 13 23

wvf voetbal westenholte 14 23

wvf voetbal westenholte 15 22

wvf voetbal westenholte 16 22

wvf voetbal westenholte 17 22

wvf voetbal westenholte 18 23

wvf voetbal westenholte 19 21

wvf voetbal westenholte 20 22


Contactgegevens

Sportpark De Weide Steen
Stinsweg 15
8042 AZ Zwolle
telefoon 038 - 4211708
email info@wvf.nl
routebeschrijving

Wegwijzer vv WVF

Klik hier voor de wegwijzer.

hoofdsponsor jeugd

123inkt

Goud sponsors


Zilver sponsors


Brons sponsors

wvf voetbal westenholte sponsoren

wvf voetbal westenholte rtv

wvf voetbal westenholte kits
wvf voetbal westenholte vriendenloterij

webdesigner in Zwolle