Wedstrijden WVF 1

25-01 WVF - ZAC
           aanvang: 14.30 uur
01-02 Vroomsh. Boys - WVF
           aanvang: 14.30 uur

Vacatures

Vrijwilligers gezocht
voor keuken en bar

Klik hier voor meer informatie.
Stuur een e-mail naar
vrijwilligerscommissie@wvf.nl.

Stukje schrijven over 
wedstrijden van WVF 1
Klik hier voor meer informatie.

Trainer JO15-4
Contact opnemen via e-mail
coordinator_jo15@wvf.nl

Vrijwilliger innen contributie
Klik hier voor meer informatie.

Vrijwiliger controle entree
Klik hier voor meer informatie.

Varia

Toernooien overzicht 2020
Klik hier voor meer informatie.

Scheidsrechters gevraagd
Klik hier voor meer informatie.

Inloggen op www.voetbal.nl
Klik hier voor meer informatie.

WVF Webshop

wvf voetbal westenholte Flyer-WVF-clubkleding

Twitter

Verdiende overwinning van sterk WVF in Wezep


Geplaatst op: 31 oktober 2015

wvf voetbal westenholte 11 8

Het was een mooie zaterdagmiddag, de laatste in oktober. Onder ideale weersomstandigheden was WVF duidelijk de betere ploeg in de derby tegen WHC in Wezep. Het won dan ook verdiend met 0-1 en deze score had hoger uit kunnen vallen, als de ploeg de geboden kansen beter had benut. Nu bleef het tot het einde spannend.

WVF begon met een verrassing in de opstelling. De jarige Bas Bouwhuis werd in de spits geposteerd en vulde die rol goed in en zorgde samen met Muhittin Yükselen en Jari Bezembinder voor de nodige problemen in de Wezeper defensie. Al in de zesde minuut kreeg WVF de kans om op voorsprong te komen. Het was Muhittin Yükselen die de bal met de borst klaarlegde voor Bas Bouwhuis, maar helaas voor WVF schoot Bas met links net naast het Wezeper doel. Kort hierna bracht Yoshua van Marle van WHC met een harde en onnauwkeurige terugspeelbal zijn doelman in de problemen, wat maar net goed afliep voor de Wezepers. De enige kans(je) in de eerste helft voor de thuisploeg was een afstandsschot van Beumer welke Mike te Wiele moest lossen. WVF stond organisatorisch goed, verdedigend gaf het niks weg en op het middenveld, waar de sterk spelende Sander Bolt voor de nodige rust zorgde, was het duidelijk de betere van WHC. Ook aanvallend was WVF vanmiddag gevaarlijk en bezorgde het de verdeding van WHC handenvol werk. Vooral de snelle en behendige Jari Bezembinder, vandaag zou de naam Jari Handenbinder niet hebben misstaan, liet meerdere malen zijn directe opponent van Schie zijn hielen zien en stond vaak aan de basis van meerdere gevaarlijke aanvallen. Zo kreeg WVF een corner na weer een goede actie van Jari. Deze werd door Richard Bouwmeester genomen en voorbij de tweede paal door Dion Reijnen koppend ingebracht, waarbij keeper Malanda ternauwernood redding kon brengen. Volgens sommigen was de bal zelfs de doellijn gepasseerd, maar scheidsrechter Van Dijk had dit niet gezien en bleef het nog even gelijk. Niet lang, nadat eerst Richard Bouwmeester met een listig balletje de te ver voor zijn doel staande Malanda probeerde te verschalken en Jelle Post namens WHC naast het doel van WVF schoot was het in de 35e minuut wel raak. Het was Jari Bezembinder, die met zijn linker de bal voor het doel bracht waar Muhittin Yükselen alleen maar hoefde te knikken met zijn hoofd en daarmee WVF op een verdiende voorsprong zette 0-1. WHC probeerde nog voor rust op gelijke hoogte te komen, maar WVF stond goed en gaf niks weg.

Na de rust begon WHC met een offensief, het probeerde WVF vroeg onder druk te zetten, maar de ploeg van Freddy Smit gaf geen krimp en bleef goed en gedisciplineerd voetballen. Het kreeg zelfs voldoende en goede kansen om de wedstrijd in het slot te gooien. Zo was het Muhittin Yükselen, die al vroeg in de tweede helft zijn ploeg op een 0-2 voorsprong had moeten zetten. Ook werd WVF nog een strafschop onthouden na een duidelijke handsbal van een WHC verdediger in het zestienmeter gebied, maar scheidsrechter Van Dijk wuifde dit weg. De sterk ingevallen Ricardo Kuijer kreeg nog een paar goede mogelijkheden om de score verder op te voeren maar doelman Malanda redde een paar keer bekwaam en een keer met het nodige geluk. Kardag kreeg nog een goede mogelijkheid nadat de bal bij toeval voor zijn voeten kwam, maar zijn inzet was te slap om Mike te Wiele te verontrusten, Verder hebben we Kardag niet gezien deze middag, een verdienste voor de sterk opererende verdediging van WVF die (bijna) niets weggaf.

Door deze overwinning beloonde de ploeg zichzelf en het was meer dan verdiend. De ploeg beschikt over voldoende voetballend vermogen om voor de nodige verrassingen te kunnen zorgen dit seizoen. Voor vandaag was het mooi om met de volle buit en met de wind in de rugge over de Iesselbrugge huiswaarts te gaan. Volgende week volgt er weer een mooie derby voor WVF. In Kampen speelt het dan de altijd sfeervolle IJsselderby tegen koploper Go Ahead op sportpark Middenwetering. Wellicht een mooie gelegenheid om voor de eerste positieve verrassing van dit seizoen te zorgen.

Dick Noordman


WHC-WVF 0-1, rust 0-1
35. Muhittin Yükselen 0-1

Geel: WVF: Bas Bouwhuis, Jeroen Kinket

Scheidsrechter: Van Dijk

Toeschouwers: 350

WHC: Malanda, Siemelink, Reijnen, van Schie, Kardag, J. van Marle, Y.van Marle (23 Olaria), Beumer (75 Dijkhof), Fijn, Post (75 Wolff), Van de Vegte

WVF: Mike te Wiele, Dion Reijnen, Jesse Betaze, Jorben Nieuwenhuis (81 Tommy van der Sluis), Jeroen Kinket, Sander Bolt, Rob Meijerink, Richard Bouwmeester, Jari Bezembinder (85 Romano Luhukay), Bas Bouwhuis (69 Ricardo Kuijer), Muhittin Yükselen


Fotoverslag van WHC - WVF

wvf voetbal westenholte 1 8

wvf voetbal westenholte 2 9

wvf voetbal westenholte 3 9

wvf voetbal westenholte 4 9

wvf voetbal westenholte 5 9

wvf voetbal westenholte 6 9

wvf voetbal westenholte 7 9

wvf voetbal westenholte 8 8

wvf voetbal westenholte 9 8

wvf voetbal westenholte 10 8

wvf voetbal westenholte 12 8

wvf voetbal westenholte 13 9

wvf voetbal westenholte 14 8

wvf voetbal westenholte 15 9

wvf voetbal westenholte 16 9

wvf voetbal westenholte 17 9

wvf voetbal westenholte 18 9

wvf voetbal westenholte 19 8

wvf voetbal westenholte 20 8

wvf voetbal westenholte 21 5

wvf voetbal westenholte 22 5

wvf voetbal westenholte 23 5

wvf voetbal westenholte 24 4

wvf voetbal westenholte 25 4


Contactgegevens

Sportpark De Weide Steen
Stinsweg 15
8042 AZ Zwolle
telefoon 038 - 4211708
email info@wvf.nl
routebeschrijving

Wegwijzer vv WVF

Klik hier voor de wegwijzer.

hoofdsponsor jeugd

123inkt

Goud sponsors


Zilver sponsors


Brons sponsors

wvf voetbal westenholte sponsoren

wvf voetbal westenholte rtv

wvf voetbal westenholte kits
wvf voetbal westenholte vriendenloterij

webdesigner in Zwolle