Wedstrijden WVF 1

10-12 WVF - Nunspeet
           aanvang: 20.00 uur
14-12 Den Ham - WVF
           aanvang: 14.30 uur

Vacatures

Vrijwilligers gezocht
voor keuken en bar

Klik hier voor meer informatie.
Stuur een e-mail naar
vrijwilligerscommissie@wvf.nl.

Stukje schrijven over 
wedstrijden van WVF 1
Klik hier voor meer informatie.

Trainer JO15-4
Contact opnemen via e-mail
coordinator_jo15@wvf.nl

Vrijwilliger innen contributie
Klik hier voor meer informatie.

Vrijwiliger controle entree
Klik hier voor meer informatie.

Varia

Algemene Ledenvergadering
12 december 2019.
Klik hier voor meer informatie.

Scheidsrechters gevraagd
Klik hier voor meer informatie.

Inloggen op www.voetbal.nl
Klik hier voor meer informatie.

WVF Webshop

wvf voetbal westenholte Flyer-WVF-clubkleding

Twitter

Vervolg worstenactie 2017


Geplaatst op: 16 januari 2017

Beste ouders en spelers,

De Worstenactie 2017 van WVF vindt plaats van maandag 30 januari tot en met vrijdag 3 februari. De aftrap met trainers en leiders van deze derde editie is inmiddels geweest. In dit bericht zetten we de belangrijkste zaken van deze actie op een rij.

Kern van de actie
De kern van de actie is dat elk verkocht worstenpakket van € 5 WVF ruim    € 2 oplevert. Die opbrengst gebruiken we dit jaar om nieuwe ballen te kopen. Ter illustratie, er zijn ongeveer tien verkochte worstpakketten nodig om een kwalitatief goede en duurzame bal aan te schaffen. Ook dit jaar houden we weer een smakelijke Proeverij op donderdag 2 februari vanaf 19.00 uur in de kantine. De rookworsten van Slagerij Van Guilik kunnen GRATIS worden geproefd en de pakketten zijn dan ook te koop. Na afloop van de actie belonen we de top 3 van teams en spelers met de hoogste verkoop. Voor de opvallendste verkoopactie of speler ligt een extra prijs klaar.

Extra inkomsten
De Worstenactie is voor WVF een van de mogelijkheden om extra inkomsten te genereren. De opbrengsten van voorgaande jaren zijn onder meer besteed aan mini- en midigoaltjes. In overleg met het bestuur is de aanschaf van nieuwe ballen de inzet van deze derde editie. Deze nieuwe ballen worden straks over de teams verdeeld, dat met oog voor de getoonde inzet.
We hebben het ambitieuze doel gesteld tenminste 2000 worstpakketten te verkopen. Dat waren er vorig jaar ruim 1250. Mede door het enthousiasme tijdens de presentatieavond durven we de lat voor dit jaar daarom hoger te leggen.
Het is onze gezamenlijke uitdaging zoveel mogelijk spelers en ouders te mobiliseren en zo de actie tot een succes te maken. De rol van leider en/of trainer zien wij vooral als een coördinerende. Zij zijn immers al voldoende belast met taken binnen Wvf.

Hoe werkt het?
Er zijn verschillende mogelijkheden voor de verkoop:
1. Huis-aan-huisverkoop

 • Eerdere edities laten zien dat huis-aan-huisverkoop, met het hele team, in de gebieden Westenholte, Voorst, Frankhuis en Stadshagen goed scoort én leuk is voor het team. Om dit te ondersteunen staat tijdens de actieweek de koelwagen met worsten dagelijks vanaf het eerste trainingsmoment bij WVF. Zo kun je met je team op de trainingsdag(en) op pad.
 • Iedere speler gaat op pad met een aantal worstpakketten en deurstickers zodat bewoners niet twee keer worden benaderd. Het is de bedoeling dat er direct aan de deur wordt afgerekend. Lever na afloop het geld en eventueel overgebleven pakketten weer in. Extra pakketten ophalen mag natuurlijk ook. (Neem een ruime tas mee)
 • Het is mogelijk zelf te kiezen in welke straten je met je team wilt verkopen en deze keuze vooraf vast te laten leggen, ook om overlap bij de verkoop zoveel mogelijk te voorkomen. Geef je voorkeuren zo snel mogelijk door aan de trainer of leider.

2. Bestelformulier

 • Met een bestelformulier (in de bijlage) is het mogelijk al voor de actieweek pakketten via voorverkoop aan de man te brengen. Dat kunnen spelers/ouders huis aan huis doen (vergeet dan niet een deursticker te plakken), maar ook telefonisch of via mail of app. Let erop dat iedereen duidelijk leesbaar naam en adres van de besteller en de gewenste hoeveelheid pakketten noteert en afspreekt met de besteller wanneer de worsten worden afgeleverd. De leider/trainer zal de bestellingen bundelen en de bestellijst, met naam en telefoonnummer van leider en verkoper, zaterdag 28 januari tussen 10-12 uur inleveren bij WVF. Een kopie van de lijst gebruiken we om de bestelling klaar te maken.
 • Tijdens de verkoopweek als de koelwagen aanwezig is, kun je de bestelling van je team samen met de leider/ trainer ophalen, waarna spelers/ouders direct gaan bezorgen. Je komt dan dezelfde dag terug met het geld van de verkoop. Pakketten die niet zijn afgeleverd, geef je terug. Willen spelers/ouders deze op een later moment alsnog afleveren, bewaar dan de lijst en probeer het op een andere dag. We zorgen ervoor dat je bestelling de volgende keer wederom klaarstaat.

In het kort

 • Actieweek: van maandag 30 januari tot en met vrijdag 3 februari
 • Aanbieding pakket: 2 worsten voor € 5 (ieder pakket levert ruim € 2 op voor WVF)
 • Spelers en ouders zijn aan zet. Trainer en/of leider hebben een coördinerende rol.
 • Bij voorverkoop: lever de bestellijst (als bijlage in deze mail) voor zaterdag 28 januari bij de leider/ trainer in. Deurstickers zijn op 19, 24 en 26 januari vanaf 19.00 uur op te halen in de kantine.
 • Bij huis-aan-huisverkoop: geef zo snel mogelijk aan de leider/ trainer door in welke straten je wilt lopen
 • Neem een ruime tas mee voor de worstpakketten en loop in het 123-inkt trainingspak voor de herkenbaarheid.
 • Voor onze jongste jeugdleden zien we graag een ouder als begeleider.
 • Loop zoveel mogelijk huis aan huis bij daglicht.
 • In woonzorgcomplex Westenhage in Westenholte mag niet huis aan huis verkocht worden. Een coördinator neemt de bestellingen van de bewoners op.
 • Communicatie verloopt via website www.wvf.nl, Facebook www.facebook.com/voetbalverenigingwvf, mail (voor leiders en trainers) en twitter @WvfWinter.
 • Opbrengst, prijswinnaars en besteding worden zo snel mogelijk bekendgemaakt..

Vragen of meer informatie?
Neem contact op met de Worstenactie-commissie: okuhlmann@icloud.com
Commissieleden: Liesbeth Eikenaar, Melanie ter Horst, Irene Smit en Oscar Kuhlmann

Klik hier voor de bestellijst.


Contactgegevens

Sportpark De Weide Steen
Stinsweg 15
8042 AZ Zwolle
telefoon 038 - 4211708
email info@wvf.nl
routebeschrijving

Wegwijzer vv WVF

Klik hier voor de wegwijzer.

hoofdsponsor jeugd

123inkt

Goud sponsors


Zilver sponsors


Brons sponsors

wvf voetbal westenholte sponsoren

wvf voetbal westenholte rtv

wvf voetbal westenholte kits
wvf voetbal westenholte vriendenloterij

webdesigner in Zwolle