Afgelastingen

CSV '28 JO11-3 - WVF JO11-2
CSV '28 JO11-6 - WVF JO11-6

Wedstrijden WVF 1

14-12 Den Ham - WVF
           aanvang: 14.30 uur
21-12 WVF - DFS
           aanvang: 15.00 uur

Vacatures

Vrijwilligers gezocht
voor keuken en bar

Klik hier voor meer informatie.
Stuur een e-mail naar
vrijwilligerscommissie@wvf.nl.

Stukje schrijven over 
wedstrijden van WVF 1
Klik hier voor meer informatie.

Trainer JO15-4
Contact opnemen via e-mail
coordinator_jo15@wvf.nl

Vrijwilliger innen contributie
Klik hier voor meer informatie.

Vrijwiliger controle entree
Klik hier voor meer informatie.

Varia

Veld- en kleedkamerindeling
14 december. Klik hier.

Toernooien overzicht 2020
Klik hier voor meer informatie.

Scheidsrechters gevraagd
Klik hier voor meer informatie.

Inloggen op www.voetbal.nl
Klik hier voor meer informatie.

WVF Webshop

wvf voetbal westenholte Flyer-WVF-clubkleding

Twitter

Voetbal afgelast en dan? WVF JO13-1


Geplaatst op: 13 februari 2017

wvf voetbal westenholte image8

Na een aantal leuke en vooral ook leerzame wedstrijden te hebben gespeeld tijdens de wintercompetitie tegen o.a. Olympia’28 JO13-1, Hatto Heim JO13-1, SVI JO13-1 en HTC JO13-1 waren de jongens klaar voor de 2e seizoenshelft. Alleen dacht moeder natuur daar nog even anders over met als gevolg dat de wedstrijden afgelopen weekend afgelast waren.

En wat gaan we dan doen? Energie genoeg bij de jongens nu nog een sport bedenken die zowel het nuttige als het aangename combineert. De laatste tijd waren we met de jongens bezig met het thema (op een repectvolle manier) een duel aan durven te gaan. In die zin werd er door de technische staf de link gelegd met het kickboksen! Aangezien 1 van de voetbaltrainers momenteel ook bezig is met de opleiding tot Material Arts Trainer was al gauw geregeld dat de jongens zaterdag 11 februari konden genieten van een actieve workshop kickboksen bij vechtsportschool Tabonon aan de Floresstraat 2 te Zwolle..

Op een enkele geblesseerde speler na was het gehele team compleet inclusief trainer Jim Rense. De jongens hadden er duidelijk zin in en aan energie zeker geen gebrek dus werd er aangevangen met flinke intensieve warming-up wat gebruikelijk is binnen deze sport. De jongens werd geleerd te gaan bewegen vanuit de basis vechthouding en al gauw waren daar de eerste linkse- en rechtse directes zichtbaar! Vervolgens werd er ‘gehoekt’ en ook de ‘opstoten’ konden niet achter blijven.

Het was mooi om te zien hoe fanatiek er werd meegedaan door de hele groep inclusief trainer. Tevens werd er duidelijk gemaakt dat je niet hoeft te schuwen om een duel aan te gaan mits je hierop goed voorbereid bent (gebruik de juiste techniek maar zorg ook voor een goede dekking) maar dat je zelfs bij een individuele sport als het kickboksen alleen beter kunt worden als je bereid bent te leren in teamverband. Hard trainen is hierbij essentieel maar ook je maatje kan je beter maken door op een juiste manier samen te trainen. Zelfs de tegenstander is nodig om verder te komen in je ontwikkeling daarom werd geprobeerd duidelijk te maken om met een respectvolle manier met elkaar en met een scheidsrechter om te gaan.

Uiteindelijk werd er ook nog even flink uitgeleefd op de trapkussens door ‘low-kicks te oefenen‘ met links en rechts wat sommige spelers nog wel even leken te verwarren met het nemen van een vrije trap maar kwestie van oefenen baart kunst. Zo vloog de tijd voorbij en is er getracht een aantal keren te linken vanuit het kickboksen naar het voetbal en vice versa.
Met een drankje en wat te eten werd de zinvolle en plezierige workshop bij vechtsportschool Tabonon afgesloten en keerden de jongens en trainers van WVF JO13-1 moe maar voldaan op de fiets terug naar huis.. Op naar de volgende wedstrijd.

wvf voetbal westenholte image1

wvf voetbal westenholte image2

wvf voetbal westenholte image3

wvf voetbal westenholte image4

wvf voetbal westenholte image5

wvf voetbal westenholte image6

wvf voetbal westenholte image7


Contactgegevens

Sportpark De Weide Steen
Stinsweg 15
8042 AZ Zwolle
telefoon 038 - 4211708
email info@wvf.nl
routebeschrijving

Wegwijzer vv WVF

Klik hier voor de wegwijzer.

hoofdsponsor jeugd

123inkt

Goud sponsors


Zilver sponsors


Brons sponsors

wvf voetbal westenholte sponsoren

wvf voetbal westenholte rtv

wvf voetbal westenholte kits
wvf voetbal westenholte vriendenloterij

webdesigner in Zwolle