Trainingsschema
jeugd in coronatijd

Klik hier voor het schema.

Vacatures

Vrijwilligers gezocht
voor keuken en bar
Klik hier voor meer informatie.
Stuur een e-mail naar
vrijwilligerscommissie@wvf.nl.

Stukje schrijven over 
wedstrijden van WVF 1
Klik hier voor meer informatie.

Varia

Scheidsrechters gevraagd
Klik hier voor meer informatie.

Inloggen op www.voetbal.nl
Klik hier voor meer informatie.

WVF Webshop

wvf voetbal westenholte Flyer-WVF-clubkleding

Twitter

Vrijwilligers gezocht voor functie gastheer/gastdame


Geplaatst op: 22 november 2019

wvf voetbal westenholte vrijwilligers1Heb je eens in de 6 weken op de zaterdagochtend 2 uurtjes tijd ?  Dan komen we heel graag met je in contact voor de functie gastheer/gastdame !!!

Na de winterstop gaat WVF namelijk het gastheer/gastdame-schap op de zaterdagochtend in het leven roepen. In het kort: in 2 diensten op de zaterdagmorgen ( 07.45 tot 10.15  / 10.00 tot 12.15 ) gaat de commissiekamer boven bemand worden door een gastheer of gastdame.
De leiders van zowel WVF als van de uitspelende vereniging melden zich bij de gastheer en worden een gastvrij en sportief welkom geheten, waarbij de koffie voor hen klaar staat. Ze vernemen van de gastheer op welk veld ze spelen en welke kleedkamer beschikbaar is voor hen. Ook worden door de gastheer/gastdame de evt. benodigde reserveshirts uitgereikt.
Ook de scheidsrechters melden zich boven en krijgen van de gastheer/gastdame te horen op welk veld hun teams spelen en in welke kleedkamer ze zitten. Tevens krijgen de scheidsrechters een fluit, notitieblokje, gele en rode kaarten, vlaggen voor de assistent-scheidsrechters en een hesje uitgereikt.
Tijdens deze 2 uurtjes werk je nauw samen met de 2 dienstdoende coördinatoren die geregeld even binnen zullen lopen. Al met al een ontzettend leuke en zeker belangrijke functie, die je toch niet veel tijd kost !
Dus heb je 2 uurtjes over ( meer mag natuurlijk ook ), meld je aan ! Even de drempel over, je krijgt er ontzettend veel voor terug !

wvf voetbal westenholte vrijwilligers2We streven naar een poule van ca. 15 vrijwilligers, die naar eigen wens en beschikbaarheid ingedeeld gaan worden voor 2 uurtjes op zaterdagochtend.

Heb je belangstelling, dan verwelkomen we je heel graag op woensdag 27 november om 20.00 uur  in de kantine van WVF. Tijdens deze korte bijeenkomst zal nadere informatie worden gegeven en kun je je vragen stellen.
Graag berichtje naar coordinator_jo13@wvf.nl als je erbij bent op 27 november. Kun je de 27e niet, maar ben je wel geinteresseerd ? Ook dan graag berichtje naar coordinator_jo13@wvf.nl.

Dank alvast !!


Contactgegevens

Sportpark De Weide Steen
Stinsweg 15
8042 AZ Zwolle
telefoon 038 - 4211708
email info@wvf.nl
routebeschrijving

Wegwijzer vv WVF

Klik hier voor de wegwijzer.

hoofdsponsor jeugd

123inkt

Goud sponsors


Zilver sponsors


Brons sponsors

wvf voetbal westenholte sponsoren

wvf voetbal westenholte rtv

wvf voetbal westenholte vriendenloterij

webdesigner in Zwolle