Wedstrijden WVF 1

10-12 WVF - Nunspeet
           aanvang: 20.00 uur
14-12 Den Ham - WVF
           aanvang: 14.30 uur

Vacatures

Vrijwilligers gezocht
voor keuken en bar

Klik hier voor meer informatie.
Stuur een e-mail naar
vrijwilligerscommissie@wvf.nl.

Stukje schrijven over 
wedstrijden van WVF 1
Klik hier voor meer informatie.

Trainer JO15-4
Contact opnemen via e-mail
coordinator_jo15@wvf.nl

Vrijwilliger innen contributie
Klik hier voor meer informatie.

Vrijwiliger controle entree
Klik hier voor meer informatie.

Varia

Algemene Ledenvergadering
12 december 2019.
Klik hier voor meer informatie.

Scheidsrechters gevraagd
Klik hier voor meer informatie.

Inloggen op www.voetbal.nl
Klik hier voor meer informatie.

WVF Webshop

wvf voetbal westenholte Flyer-WVF-clubkleding

Twitter

WVF 1 domineert en wint overtuigend in Oldenzaal (0-3)


Geplaatst op: 27 november 2017

wvf voetbal westenholte 27 44

Na de verdienstelijke overwinning tegen stadsgenoot Be Quick ’28 togen de mannen van Herben Visscher zaterdag naar Oldenzaal om tegen De Esch aan te treden. Een vrij onbekende tegenstander blijkt uit de statistieken, aangezien beide ploegen elkaar voor het laatst troffen in het seizoen 2001/2002. Vooraf was het de vraag of de wedstrijd wel doorgang zou hebben, aangezien er eerder dit seizoen al tweemaal een wedstrijd werd afgelast in Oldenzaal. Gelukkig kon er gebruik gemaakt worden van de uitwijkmogelijkheid, en zodoende speelde WVF haar vijfde uitwedstrijd van het seizoen op een relatief verlaten kunstgrasveld in Oldenzaal.

Beide ploegen waren in het begin van de wedstrijd aan elkaar gewaagd. Beiden hadden een positieve spelopvatting, waardoor een open wedstrijd ontstond met kleine kansjes over-en-weer. WVF was in vergelijking tot de tegenstander dreigender in aanvallend opzicht. De eerste grote kans was er voor Jari Bezembinder. Een goed opgezette aanval via Zweers en Ruijsch zorgde ervoor dat Bezembinder oog-in-oog kwam te staan met de goalie van De Esch. Helaas ontbrak de scherpte in de afronding, en plaatste Bezembinder de bal naast het doel. Een grote kans die gemist werd, maar het was wel het sein voor WVF dat er voldoende kansen en mogelijkheden lagen bij de wat ‘trage’ verdedigers van De Esch. Met name de buitenspelers en bewegende middenvelders van WVF zorgde ervoor dat de defensie van De Esch handen en voeten tekort kwamen om de blauw-witten af te stoppen. Dit resulteerde dan ook snel in twee gele kaarten voor de thuisploeg. Uit één van de vrije trappen, met aangever Clint Kruisweg, was het spits Mazouz die met een prachtige kopbal WVF op 0-1 zette.

Met de voorsprong op het scorebord legden beide ploegen een vermakelijk schouwspel op de mat. Vrij snel na de 0-1 noteerde De Esch een grote kans. De linksbuiten was Jamiro Oortwijn te snel af, maar in plaats van zelfzuchtig te zijn legde hij de bal breed in het luchtledige, en kon Mike te Wiele kordaat optreden. WVF bleef combineren via Meijer, Bezembinder en Ruijsch en kwam het geregeld voor dat Hessel Berends zijn tegenstander zijn hielen liet zien. Een prachtig uitgespeelde aanval leverde een goede kans op voor Ruijsch. Martijn Ruijsch deed eigenlijk alles goed, maar zijn inzet strandde op de benen van de keeper. De afvallende bal werd wat onrustig overgeschoten door Clint Kruisweg.

In minuut veertig ving de goedkeepende Mike te Wiele de bal. Bedacht zich geen moment, en met een prachtige ‘Romero-trap’ zette hij Clint Kruisweg alleen voor de keeper. In de achtervolging was het de captain van De Esch die Kruisweg binnen de beruchte lijnen vloerde. De captain werd bestraft met een tweede gele kaart, dus rood, en een strafschop volgde. Wederom was het Mazouz die de bal tegen de touwen joeg en zijn seizoenstotaal op zes doelpunten bracht, 0-2. Dit was tevens de ruststand.

Na de thee gebeurde er weinig spannends op sportpark De Weschterik. WVF gaf geen krimp, domineerde volledig de wedstrijd en liet met prima veldspel zien dat zij best goed tegen een balletje aan kunnen trappen. De tegenstander probeerde zo nu en dan nog wel wat, maar tot echte kansen kwam dit niet. In de tachtigste minuut moest Te Wiele nog één keer zijn kunnen laten zien, en deed dit met verve. Met zijn inmiddels bekende katachtige reflex stompte hij de bal uit het doel. Niet veel later was het Berends die zijn goaltje meepikte. In een messcherpe counter liep hij alleen op de keeper af, en maakte hij op z’n ‘Bergkamps’ een prachtige lobgoal, 0-3.

De punten gingen mee in de bus richting Zwolle. Een tweede stap voor een goede serie is gezet met wederom een defensieve nul en drie doelpunten hebben de mannen van Visscher vertrouwen getankt in Oldenzaal. De terugreis in de bus was er weer één met ouderwetse gezelligheid met de klanken van Mannes Bel uit de speakers. Al met al, een mooie voetbaldag voor de Westenholtenaren die het volgende week thuis op gaan nemen tegen koploper Dos Kampen. Met dezelfde dosis vertrouwen, vechtlust en lef belooft het een mooi potje te worden.

Scoreverloop: 21. Mazouz 0-1, 41. Mazouz (pen.) 0-2, 88. Berends 0-3

Opstelling WVF: Te Wiele, Oortwijn (75. Ten Broeke), Koning, Zweers, Bril, Meijer, Bezembinder, Ruijsch (70. Mulder), Kruisweg, Mazouz (81. Mellema), Berends.


Fotoverslag van De Esch - WVF

wvf voetbal westenholte 1 83

wvf voetbal westenholte 2 84

wvf voetbal westenholte 3 82

wvf voetbal westenholte 4 79

wvf voetbal westenholte 5 77

wvf voetbal westenholte 6 76

wvf voetbal westenholte 7 69

wvf voetbal westenholte 8 64

wvf voetbal westenholte 9 64

wvf voetbal westenholte 10 63

wvf voetbal westenholte 11 62

wvf voetbal westenholte 12 60

wvf voetbal westenholte 13 60

wvf voetbal westenholte 14 60

wvf voetbal westenholte 15 58

wvf voetbal westenholte 16 58

wvf voetbal westenholte 17 56

wvf voetbal westenholte 18 57

wvf voetbal westenholte 19 55

wvf voetbal westenholte 20 56

wvf voetbal westenholte 21 52

wvf voetbal westenholte 22 52

wvf voetbal westenholte 23 50

wvf voetbal westenholte 24 49

wvf voetbal westenholte 25 49

wvf voetbal westenholte 26 45

wvf voetbal westenholte 28 43

wvf voetbal westenholte 29 41

wvf voetbal westenholte 30 39

wvf voetbal westenholte 31 34

wvf voetbal westenholte 32 34

wvf voetbal westenholte 33 32

wvf voetbal westenholte 34 27

wvf voetbal westenholte 35 25

wvf voetbal westenholte 36 25

wvf voetbal westenholte 37 22

wvf voetbal westenholte 38 21

wvf voetbal westenholte 39 18

wvf voetbal westenholte 40 18

wvf voetbal westenholte 41 11


Contactgegevens

Sportpark De Weide Steen
Stinsweg 15
8042 AZ Zwolle
telefoon 038 - 4211708
email info@wvf.nl
routebeschrijving

Wegwijzer vv WVF

Klik hier voor de wegwijzer.

hoofdsponsor jeugd

123inkt

Goud sponsors


Zilver sponsors


Brons sponsors

wvf voetbal westenholte sponsoren

wvf voetbal westenholte rtv

wvf voetbal westenholte kits
wvf voetbal westenholte vriendenloterij

webdesigner in Zwolle