Wedstrijden WVF 1

10-12 WVF - Nunspeet
           aanvang: 20.00 uur
14-12 Den Ham - WVF
           aanvang: 14.30 uur

Vacatures

Vrijwilligers gezocht
voor keuken en bar

Klik hier voor meer informatie.
Stuur een e-mail naar
vrijwilligerscommissie@wvf.nl.

Stukje schrijven over 
wedstrijden van WVF 1
Klik hier voor meer informatie.

Trainer JO15-4
Contact opnemen via e-mail
coordinator_jo15@wvf.nl

Vrijwilliger innen contributie
Klik hier voor meer informatie.

Vrijwiliger controle entree
Klik hier voor meer informatie.

Varia

Algemene Ledenvergadering
12 december 2019.
Klik hier voor meer informatie.

Scheidsrechters gevraagd
Klik hier voor meer informatie.

Inloggen op www.voetbal.nl
Klik hier voor meer informatie.

WVF Webshop

wvf voetbal westenholte Flyer-WVF-clubkleding

Twitter

WVF B1 wint Finale niet


Geplaatst op: 15 juni 2016

wvf voetbal westenholte 1 37

Op zaterdag 11 juni was het zover: Finale Nacompetitie voor een plek in de 4e Divisie:

WVF B1 – HSV De Zuidvogels B1: 2-3 (2-1)

De wedstrijd werd gekenmerkt door een in de eerste helft goed spelend WVF, een mindere 2e helft van WVF en een finale onwaardig arbitraal trio.

WVF en HSV De Zuidvogels waren voor deze wedstrijd te gast bij de vv Hierden die alles tot in de puntjes hadden geregeld! De ontvangst was hartelijk en de verzorging perfect! Dank daarvoor!  

Bij aanvang wedstrijd bleek het aantal toeschouwers erg hoog en was er een heuse cameraploeg aanwezig die de wedstrijd “live” doorgaf aan Facebook! Het was fijn om te zien dat er onder de vele supporters ook WVF-bestuursleden en diverse commissie leden aanwezig waren om het team aan te moedigen.

Na het aanvangssignaal werd het snel duidelijk dat hier 2 teams aan het voetballen waren die goed tegen elkaar waren opgewassen. Na 10 minuten kwam WVF B1 met 0-1 achter, ingeleid door balverlies op het de as van het veld dicht bij de 16. Hierdoor konden de Vogels rap op onze keeper Quinten Binda af gaan, die uiteindelijk bij een 2e poging werd gepasseerd. Jammer, maar het spelbeeld gaf geen aanleiding om hierdoor van slag te zijn. We voetbalden gewoon goed door, en niet veel later passeerde Lucas de rechtsback van de Vogels met een onnavolgbare beweging, stoomde hij door naar de achterlijn en gaf de bal voor aan de goed meegelopen Maxim Reijnen die de 1-1 intikte! Voor dit soort van acties en goals kom je naar het voetbal en zowel de supporters van WVF en De Vogels hadden hier veel waardering voor! WVF bleef daarna goed voetballen en creëerde daardoor veel kansen: een afstand schot van Bas Koenen spatte op de paal, net onder de kruising, uiteen; bij een vrije schietkans van Thomas Smit, kreeg de bal niet voldoende snelheid en richting om het de keeper moeilijk te maken, en kon Nathan Bernadina van schuin voor de goal de keeper in een 1-op-1 situatie niet passeren. In de tussentijd hadden we de 2-1 gemaakt: een schot van Thomas Smit van de rand van de 16 werd gestopt door de keeper die de bal niet kon klemmen, waarna de goed meegelopen Nathan Bernadina de bal intikte! Een hoopvolle ruststand, die eigenlijk veel hoger had kunnen zijn, en achteraf gezien, hoger had moeten zijn.

Bij aanvang 2e helft bleek dat De Vogels veel druk op de bal zetten waar wij ons niet goed onderuit konden voetballen. Daarnaast nam de “middencirkel” scheids continu onbegrijpelijke beslissingen en besloot hij bij een overduidelijke handsbal in de 16 van De Vogels te doen als of er niets aan de hand was. In de tussentijd hadden De Vogels de 2-2 binnen geschoten en hadden wij toch nog een paar kleine kansen niet kunnen verzilveren.  Mede door toedoen van de scheids ontstond er een rommelige eindfase waarin De Vogels vlak voor tijd de 2-3 binnenschoten. Daar dit ook de eindstand bleef, gaan de felicitaties naar De Vogels! Wij wensen hen veel succes toe in de 4e Divisie!

Zo eindigde dit seizoen voor WVF B1 met een kleine domper, maar kan er niet anders worden geconcludeerd dat dit een geweldig seizoen was voor het team! Gedurende het seizoen zijn er pieken en dalen geweest in de resultaten, maar is er een duidelijk opgaande lijn te zien geweest in de voetbalontwikkeling van de jongens!

De Nacompetitie is een geweldig mooi avontuur geweest waarbij WVF B1 de zeer positieve ondersteuning van de Vereniging WVF als een warm bad heeft ondergaan! Van Het Bestuur tot en met de K-side, en van de Materialen Mannen tot en met de Kantine Dienst / film ploeg J, van de aanwezige supporters tot en met diegene die via Social Media het team hebben gevolgd, dan wel succes hebben gewenst: Een ieder hartelijk dank voor de ondersteuning aan WVF B1! #WVF#Wereldclub

Fotoverslag: met dank aan Esther Goudbeek!!

wvf voetbal westenholte 2 38

wvf voetbal westenholte 3 37

wvf voetbal westenholte 4 36

wvf voetbal westenholte 5 35

wvf voetbal westenholte 6 34

wvf voetbal westenholte 7 27

wvf voetbal westenholte 8 25

wvf voetbal westenholte 9 25

wvf voetbal westenholte 10 24

wvf voetbal westenholte 11 23

wvf voetbal westenholte 12 21

wvf voetbal westenholte 13 21

wvf voetbal westenholte 14 21

wvf voetbal westenholte 15 20

wvf voetbal westenholte 16 20

wvf voetbal westenholte 17 20

wvf voetbal westenholte 18 21

wvf voetbal westenholte 19 19

wvf voetbal westenholte 20 20

wvf voetbal westenholte 21 20

wvf voetbal westenholte 22 20

wvf voetbal westenholte 23 18

wvf voetbal westenholte 24 17

wvf voetbal westenholte 25 17

wvf voetbal westenholte 26 15


Contactgegevens

Sportpark De Weide Steen
Stinsweg 15
8042 AZ Zwolle
telefoon 038 - 4211708
email info@wvf.nl
routebeschrijving

Wegwijzer vv WVF

Klik hier voor de wegwijzer.

hoofdsponsor jeugd

123inkt

Goud sponsors


Zilver sponsors


Brons sponsors

wvf voetbal westenholte sponsoren

wvf voetbal westenholte rtv

wvf voetbal westenholte kits
wvf voetbal westenholte vriendenloterij

webdesigner in Zwolle