Afgelastingen

CSV '28 JO11-3 - WVF JO11-2
CSV '28 JO11-6 - WVF JO11-6

Wedstrijden WVF 1

14-12 Den Ham - WVF
           aanvang: 14.30 uur
21-12 WVF - DFS
           aanvang: 15.00 uur

Vacatures

Vrijwilligers gezocht
voor keuken en bar

Klik hier voor meer informatie.
Stuur een e-mail naar
vrijwilligerscommissie@wvf.nl.

Stukje schrijven over 
wedstrijden van WVF 1
Klik hier voor meer informatie.

Trainer JO15-4
Contact opnemen via e-mail
coordinator_jo15@wvf.nl

Vrijwilliger innen contributie
Klik hier voor meer informatie.

Vrijwiliger controle entree
Klik hier voor meer informatie.

Varia

Veld- en kleedkamerindeling
14 december. Klik hier.

Toernooien overzicht 2020
Klik hier voor meer informatie.

Scheidsrechters gevraagd
Klik hier voor meer informatie.

Inloggen op www.voetbal.nl
Klik hier voor meer informatie.

WVF Webshop

wvf voetbal westenholte Flyer-WVF-clubkleding

Twitter

WVF begint te laat aan wedstrijd tegen Go Ahead Kampen


Geplaatst op: 3 april 2016

wvf voetbal westenholte 19 10

Of het nu komt door de verschillende aanvangstijden in deze competitie of niet. Het mag geen verschil uitmaken, Of het nu 14.30 of 14.45 of 15.00 uur is, de wedstrijd begint wanneer de scheidsrechter fluit voor de aftrap en dan behoor je scherp aan de wedstrijd te beginnen. Dat laatste deed de ploeg van trainer Freddy Smit duidelijk niet. Het begon uitermate slap aan de wedstrijd en hielp daarmee de koploper uit Kampen al snel aan de overwinning. Binnen 7 minuten stonden de gasten uit Kampen al met 0-2 voor. Toch zouden ze later nog in de problemen komen na de aansluitingstreffer van WVF. En dan rest de vraag als je wel scherp aan de wedstrijd begint, had er dan niet een stunt tegen Go Ahead ingezeten en misschien wel de overwinning kunnen pakken en wellicht voor het nodige zelfvertrouwen had kunnen zorgen om alsnog te gaan voor klasse behoud al dan niet via de promotie/degradatie regeling.

Binnen 7 minuten leek de IJsselderby tussen WVF en de mannen van Middenwetering, zoals ze hardnekkig genoemd worden door de fans en mogelijke tegenstander in het volgende seizoen DOSK. Binnen 5 minuten lag de openingstreffer al in het net. Een steekbal ban Merraki binnen de zestien, waarop door niemand van de thuisclub werd gereageerd en waarbij keeper Gert Schaafsma ook besloot om op de doellijn te blijven staan werd dankbaar en simpel door Doufikar in een doelpunt omgezet. Nog geen twee minuten later was het opnieuw raak. Ditmaal was het Doufikar die vanaf links wel heel makkelijk Jeroen Kinket opzij zette, doelman Gert Schaafsma hielp vervolgens een handje door deze voorzet voor de voeten van Merraki te stompen en deze wist wel raad met dit presentje en tekende voor de 0-2. Een afstraffing hing in de lucht. WVF was de kluts volledig kwijt en de gasten uit Kampen legden een aantal fraaie combinaties op de mat. Toch drukte Go Ahead niet echt door in die eerste helft en dat gaf WVF wat lucht zonder dat het ook maar in staat was om gevaarlijk te kunnen worden in de eerste helft. Vlak voor ruste schakelde Go Ahead toch nog even een tandje bij en dat leverde gelijk twee hele goede kansen op. Zo was het Wiegers die met veel snelheid vanaf links Zandbergen een eigenlijk niet te missen kans bood, maar deze toch gerenommeerde spits zag zijn inzet op onverklaarbare wijze naast het doel van WVF verdwijnen. Ook een prachtige lange bal van achteruit van rechtsachter Bakker die ineens vanuit de lucht door Doufikar werd ingeschoten trof geen doel maar belande op de paal.

Direct na rust kreeg Go Ahead wederom een grote mogelijkheid om de voorsprong te vergroten. Zandbergen kreeg een vrije doortocht naar het WVF doel maar zag zijn inzet op de paal belanden. Het wachten was echter op een grotere voorsprong voor de gasten maar deze kwam er niet, al kreeg het voldoende mogelijkheden hiervoor. Ja, en als jezelf niet scoort dan gebeurt het meestal aan de andere kant en dat gebeurde ook vanmiddag. Vanuit het niets was het Ricardo Kuijer die met hulp van doelman Noordman voor de aansluitingstreffer zorgde 1-2. De gasten uit Kampen raakten zelfs even in paniek en WVF kreeg zelfs enige goede kansen op de gelijkmaker. Zo werd een voorzet van de ingevallen Muhittin Yükselen op Martijn Ruijsch met veel kunst en vliegwerk tot hoekschop verwerkt, verdween een vrije trap van Richard Bouwmeester na een overtreding op Jesse Betaze net over het Kamper doel en werd Ricardo Kuijer neergehaald, waarbij het vraag was of dit binnen of buiten het strafschopgebied was. Scheidsrechter Kieft besloot om de bal op de rand van de zestien te leggen en helaas voor WVF leverde deze vrije trap niks op. Toch raakte de koploper in paniek en was het aan een sterke individuele aktie van Doufikar, die na een prachtige pass van Merraki over links de diepte werd ingestuurd, vervolgens Dion Reijnen passeerde en bijna vanaf de achterlijn snoeihard via de binnenkant paal binnenschoot en daarmee zijn ploeg de bevrijdende overwinning bracht 1-3. Hierna belande nog een hard schot van de tot man van de wedstrijd verkozen Ricardo Kuijer op de paal. Zo ging Go Ahead alsnog verdiend met de drie punten richting Kampen en trok de thuisclub lering uit het feit dat een wedstrijd begint bij het fluitsignaal van de scheidsrechter ongeacht het aanvangstijdstip van de wedstrijd.

WVF-Go Ahead Kampen 1-3 (rust 0-2)

5. 0-1 Doufikar, 7. 0-2 Merraki, 69. 1-2 Ricardo Kuijer, 90. 1-3 Doufikar

Geel: WVF: Kristian Bril, Ricardo Kuijer, Bas Bouwhuis
          
Go Ahead Kampen: Van den Bosch, Bakker, Doufikar

Sheidsrechter: W.M. Kieft

Toeschouwers: 250

WVF: Gert Schaafsma, Jeroen Kinket (80. Tommy van der Sluis), Jorben Nieuwenhuis, Hiro Gnanapragassam, Dion Reijnen, Martijn Ruijsch, Sander Bolt (76. Bas Bouwhuis), Richard Bouwmeester, Kristian Bril (70. Muhittin Yükselen), Jesse Betaze, Ricardo Kuijer

Go Ahead Kampen: Noordman, Bakker, Timmerman, Van den Bosch (60. Hendriks), Van Keulen, Van der Kooi (82. Visscher), Wiegers, Acikgoz, Zandbergen, Merraki, Doufikar

Dick Noordman


Fotoverslag van WVF - Go Ahead Kampen

wvf voetbal westenholte 1 18

wvf voetbal westenholte 2 19

wvf voetbal westenholte 3 18

wvf voetbal westenholte 4 17

wvf voetbal westenholte 5 17

wvf voetbal westenholte 6 17

wvf voetbal westenholte 7 15

wvf voetbal westenholte 8 14

wvf voetbal westenholte 9 14

wvf voetbal westenholte 10 13

wvf voetbal westenholte 11 12

wvf voetbal westenholte 12 11

wvf voetbal westenholte 13 11

wvf voetbal westenholte 14 11

wvf voetbal westenholte 15 11

wvf voetbal westenholte 16 11

wvf voetbal westenholte 17 11

wvf voetbal westenholte 18 12

wvf voetbal westenholte 20 11

wvf voetbal westenholte 21 11

wvf voetbal westenholte 22 11

wvf voetbal westenholte 23 9

wvf voetbal westenholte 24 8

wvf voetbal westenholte 25 8

wvf voetbal westenholte 26 7

wvf voetbal westenholte 27 7

wvf voetbal westenholte 28 7

wvf voetbal westenholte 29 7

wvf voetbal westenholte 30 6

wvf voetbal westenholte 31 5

wvf voetbal westenholte 32 5

wvf voetbal westenholte 33 5

wvf voetbal westenholte 34 3

wvf voetbal westenholte 35 3


Contactgegevens

Sportpark De Weide Steen
Stinsweg 15
8042 AZ Zwolle
telefoon 038 - 4211708
email info@wvf.nl
routebeschrijving

Wegwijzer vv WVF

Klik hier voor de wegwijzer.

hoofdsponsor jeugd

123inkt

Goud sponsors


Zilver sponsors


Brons sponsors

wvf voetbal westenholte sponsoren

wvf voetbal westenholte rtv

wvf voetbal westenholte kits
wvf voetbal westenholte vriendenloterij

webdesigner in Zwolle