Man of the match

wvf voetbal westenholte jeffrynijs motm 071219
Jeffry Nijs

Wedstrijden WVF 1

10-12 WVF - Nunspeet
           aanvang: 20.00 uur
14-12 Den Ham - WVF
           aanvang: 14.30 uur

Vacatures

Vrijwilligers gezocht
voor keuken en bar

Klik hier voor meer informatie.
Stuur een e-mail naar
vrijwilligerscommissie@wvf.nl.

Mensen gezocht voor
commissie rookbeleid

Klik hier voor meer informatie.

Stukje schrijven over 
wedstrijden van WVF 1

Klik hier voor meer informatie.

Trainer JO15-4
Contact opnemen via e-mail
coordinator_jo15@wvf.nl

Vrijwilliger innen contributie
Klik hier voor meer informatie.

Vrijwiliger controle entree
Klik hier voor meer informatie.

Varia

Algemene Ledenvergadering
12 december 2019.
Klik hier voor meer informatie.

Scheidsrechters gevraagd
Klik hier voor meer informatie.

Inloggen op www.voetbal.nl
Klik hier voor meer informatie.

WVF Webshop

wvf voetbal westenholte Flyer-WVF-clubkleding

Twitter

WVF Buitenpost


Geplaatst op: 24 augustus 2015

wvf voetbal westenholte 24

1e bekerwedstrijd van dit seizoen

Nog voordat de wedstrijd goed en wel begonnen was stond WVF in de 1e minuut al met 0-1 achter. Direct na de aftrap kwam de bal na een vlotte combinatie van Buitenpost terecht bij Simon Schreiber. Hij aarzelde niet en haalde goed uit waardoor de 0-1 een feit was. Dat WVF hierdoor even van slag was uitte zich doordat Jesse Betaze in de 4e minuut, na een voorzet van Buitenpost, de bal terug kopte naar Mike te Wiele die deze alleen nog maar door een katachtige redding uit zijn doel wist te houden. Dezelfde Mike te Wiele kwam na een hoge voorzet die hij onderschepte in de 8e minuut plat op zijn rug terecht doordat hij viel over een medespeler. De schrik sloeg iedereen om het hart want zijn behandeling duurde ruim 4 minuten. Berrie de Gunst liet de trainers al weten dat er gewisseld moest worden. Toch heeft Mike het de 1e helft kunnen volhouden.
In de 19e minuut werd WVF een penalty onthouden. Na een goede aanval en een loepzuivere steekpass van Michel Koning op Niels Goedegebuur kreeg deze een enorme duw in zijn rug ruim binnen de 16 meter waardoor hij de bal niet kon controleren. Iedereen zag het, alleen de scheidsrechter niet. Jammer. Dit had de wedstrijd een andere wending kunnen geven. In de 24e minuut verloor Rob Meijerink de bal binnen de eigen 16 meter en dit leverde een goede kans op voor Buitenpost. Gelukkig was Mike weer bijzonder alert.
Direct daarna kreeg WVF een kans doordat Romano Luhukay een aanval van Buitenpost wist te onderbreken. Dit leverde een schotkans op die net naast gaat. In de 35e minuut kwam de bal na wederom een vlot lopende aanval van Buitenpost terecht bij Simon Schreiber. Diens voorzet werd echter net naast gekopt. In de 37e minuut was het echter raak. Na een prachtige indraaiende voorzet van Buitenpost wist Dorjan Berisha de bal te schampen en zo achter Mike te Wiele te plaatsen. De 0-2 is een feit. Nadat Buitenpost de bal in de 40e minuut wederom in de 16 bracht was er een en al geklungel en geen doortastend optreden van WVF waardoor de bal het laatste zetje kreeg van Joop Pijnacker, die de 0-3 liet aantekenen. De 0-4 werd gemaakt in de blessuretijd van de 1e helft waar Jorrit Terpstra een vrije trap mocht nemen na een overtreding van Dion Reijnen, die hij met een prachtige krul in de verste hoek schoot.

Bij het begin van de 2e helft hadden wij als toeschouwers nog geen idee dat de eindstand al bereikt was. Sander Bolt kwam erin voor Elroy modderman en Gert Schaafsma verving Mike te Wiele die echt niet verder kon door zijn val in de 1e helft. Hierdoor ging Dion rechtsachter spelen en Sander in het midden. In de 50e minuut, na een knappe interventie van Jesse Betaze, stelt hij Richard in staat een schot af te vuren op het vijandelijke doel. Deze ging helaas rakelings naast het doel. In de 52e minuut verdraait Wim de Vries van Buitenpost zijn knie en na een langdurige behandeling moest hij helaas het veld verlaten. Zag er niet goed uit. In de 58e minuut had WVF weer eens een veelbelovende aanval via Romano Luhukay die Michel Koning in staat stelde een schot te lossen op doel. Deze was helaas veel te zacht om de keeper van Buitenpost te verschalken. Tussen de de 60e en 70e minuut golfde het spel op en neer maar werden geen kansen van beide kanten meer gecreëerd. Tussen de 70e en 75e minuut moest Gert Schaafsma meerdere malen in actie komen na goede aanvallen van buitenpost. De schoten op zijn doel waren in die periode niet te tellen maar Gert wist zijn doel ”schoon” te houden. In de 76e minuut na een goede voorzet van Jari op Richard Bouwmeester stelde deze Niels Goedegebuur in staat een schot te lossen. Dit leverde helaas niets op. In de 78e minuut na een aardige aanval kreeg Richard de kans om de score voor WVF te openen. Ook deze actie strandde in schoonheid.
Na een prachtige aanval van Buitenpost kreeg Joran Olijve de kans om de score verder op te voeren maar zijn schot ging maar net naast. In de 89e minuut, de laatste aanval van WVF, via Karwan en Jari, kwam de bal bij Jesse Betaze terecht. Helaas eindigde ook deze aanval in schoonheid. In de 90e minuut kreeg Jesse ook nog eens geel na een domme reactie op een gemene overtreding van Romano op een speler van Buitenpost.

Conclusie van deze wedstrijd. WVF is nog geen team en dat kan ook niet anders na zoveel wijzigingen in de selectie. Daarbij zijn er nog veel geblesseerde spelers alsmede vakantiegangers. De technische staf van WVF zal nog de handen vol hebben om een goed team te smeden voor de start van de competitie.
Daarentegen waren er ook lichtpuntjes. De nieuwelingen Jesse Betaze, Karwan Mehrabi, Jari Bezembinder en Romano Luhukay, zijn duidelijke aanwinsten voor de hoofdmacht. De kleine Jari durfde acties te maken en was voor de duvel niet bang. Karwan nam initiatief in de achterhoede en voorkwam vele gevaarlijke momenten voor het doel van WVF. Romano, snel en behendig kan een smaakmaker worden. Kortom de start van het seizoen is niet geweldig maar als de selectie een eenheid kan worden dan voorspel ik dat ze hoge ogen kunnen gaan gooien in het aankomende seizoen.

Opstelling WVF: Mike (46. Gert), Dion, Elroy (46. Sander Bolt), Karwan, Tommy, Rob, Jesse, Richard, Michel (62. Jari), Niels, Romano.
Opstelling Buitenpost: Robert, Aaron, Danny (68. Dirk) , Marco, Wim (55. Joran), Jan, Rob, Simon, Jorrit, Dorjan (55. Jasper), Joop

Scheidsrechter de heer G.W.R. Poffers

Door: Eef Kuper

Fotoverslag van WVF - Buitenpost

wvf voetbal westenholte 1 1

wvf voetbal westenholte 2 1

wvf voetbal westenholte 3 1

wvf voetbal westenholte 4 1

wvf voetbal westenholte 5 1

wvf voetbal westenholte 6 1

wvf voetbal westenholte 7 1

wvf voetbal westenholte 8 1

wvf voetbal westenholte 9 1

wvf voetbal westenholte 10 1

wvf voetbal westenholte 11 1

wvf voetbal westenholte 12 1

wvf voetbal westenholte 13 1

wvf voetbal westenholte 14 1

wvf voetbal westenholte 15 1

wvf voetbal westenholte 16 1

wvf voetbal westenholte 17 1

wvf voetbal westenholte 18 1

wvf voetbal westenholte 19 1

wvf voetbal westenholte 20 1

wvf voetbal westenholte 21

wvf voetbal westenholte 22

wvf voetbal westenholte 23

wvf voetbal westenholte 25

wvf voetbal westenholte 26

wvf voetbal westenholte 27

wvf voetbal westenholte 28

wvf voetbal westenholte 29


Contactgegevens

Sportpark De Weide Steen
Stinsweg 15
8042 AZ Zwolle
telefoon 038 - 4211708
email info@wvf.nl
routebeschrijving

Wegwijzer vv WVF

Klik hier voor de wegwijzer.

hoofdsponsor jeugd

123inkt

Goud sponsors


Zilver sponsors


Brons sponsors

wvf voetbal westenholte sponsoren

wvf voetbal westenholte rtv

wvf voetbal westenholte kits
wvf voetbal westenholte vriendenloterij

webdesigner in Zwolle