Wedstrijden WVF 1

10-12 WVF - Nunspeet
           aanvang: 20.00 uur
14-12 Den Ham - WVF
           aanvang: 14.30 uur

Vacatures

Vrijwilligers gezocht
voor keuken en bar

Klik hier voor meer informatie.
Stuur een e-mail naar
vrijwilligerscommissie@wvf.nl.

Stukje schrijven over 
wedstrijden van WVF 1
Klik hier voor meer informatie.

Trainer JO15-4
Contact opnemen via e-mail
coordinator_jo15@wvf.nl

Vrijwilliger innen contributie
Klik hier voor meer informatie.

Vrijwiliger controle entree
Klik hier voor meer informatie.

Varia

Algemene Ledenvergadering
12 december 2019.
Klik hier voor meer informatie.

Scheidsrechters gevraagd
Klik hier voor meer informatie.

Inloggen op www.voetbal.nl
Klik hier voor meer informatie.

WVF Webshop

wvf voetbal westenholte Flyer-WVF-clubkleding

Twitter

WVF D5 kampioen!!


Geplaatst op: 16 mei 2016

wvf voetbal westenholte 7 23

Zaterdag 7 mei. WVF D5 heeft zojuist een zwaarbevochten, maar verdiende, 1-2 overwinning behaald in een warm Kampen. Na een 1-0 achterstand is er knap teruggevochten! Niet veel later komt het gehoopte, maar niet verwachte, bericht uit Wezep: koploper Genemuiden heeft verloren!! Dit betekent dat we volgende week voor het eerst in deze competitie koploper kunnen worden. En dat op het beste moment: op de laatste speeldag! Er moet alleen wel gewonnen worden op bezoek bij het hooggeplaatste ZAC.

En toen was het zaterdag 14 mei. De jongens van D5 zijn aan het warm lopen. Gespannen koppies. Bijna kampioen, maar nog een lastige wedstrijd voor de boeg. Na een kort praatje voor de wedstrijd, kunnen we beginnen. En WVF begint erg fel! Nadat een paar schoten geen doelpunt opleverden, leverde de eerste corner er wel eentje op. De bal bleef liggen in de 16 en verdediger Quinten kon de bal binnenschieten; 0-1!!! Een explosie van vreugde (ook bij vader Henk)! De eerste stap is gezet. De wedstrijd gaat verder. ZAC probeert wat aan te dringen, maar de verdediging, bestaande uit Chris, Quinten, Youri en Niek, staat als een huis! De snelle spitsen van ZAC komen er niet door heen. Hierdoor gaan ze het wat proberen met afstandsschoten, maar deze zijn allemaal een prooi voor keeper Teun.

Het middenveld is in handen van Job, Michiel, Janoah, Geert, Jarno en Thomas, waar fel wordt gespeeld en om elke bal wordt gevochten. Ook is regelmatig een stukje creativiteit te zien. Een een-tweetje of een andere mooie truc. Dit laat Thomas ook zien, een minuut of 10 na de 0-1. Eén, twee mannetjes voorbij en net op tijd de bal afspelen naar Dorian. Met een droge knal laat de snelle spits het net bollen; 0-2!! Weer ontploffen de spelers! We zijn er nog niet, maar dit kan toch niet meer mis gaan...?!

In de tweede helft blijkt het echt een kampioenswedstrijd te zijn. Niet zo goed voetbal, wel veel strijd en spanning. ZAC dringt aan, krijgt een paar kleine kansjes, maar er wordt uitstekend verdedigd. Niet alleen door de verdedigers, maar ook het middenveld en de aanval zakt goed terug. Er komt zelfs een 'streaker hond' het veld op om WVF uit de concentratie te helpen, maar zelfs dat mag niet baten voor ZAC. Ook WVF krijgt wat kansen. Aanvallers Niels, Dorian, Harold en Jarno creëren een aantal mooie kansen, maar ZAC krijgt nog niet de nekslag en blijft dus hopen..

Met nog 5 minuten te spelen worden Harold en Job gewisseld. Beiden gaan stoppen en verdienen een publiekswissel. Het vele publiek klapt zijn handen stuk voor beide toppers; wat een mooie wedstrijd om afscheid te nemen!

Vlak na de wissels krijgt WVF nog een corner. Zoals de afspraak is, gaat er een verdediger mee per corner. Dit keer is het Chris. De corner wordt aangesneden, Chris komt inlopen en....kopt de bal snoeihard tegen de touwen; 0-3!! Het kampioenschap is binnen!!

De wissels trekken alvast het kampioenshirt aan en niet veel later klinkt het eindsignaal! KAMPIOEN!! Er barst een feest los op het veld. Gezang, gejuich, blije gezichten, nog net geen tranen, een fotomoment voor al de aanwezige pers. Bij de kleedkamers worden de spelers één voor één op het erebalkon geroepen en ontvangen ze de dik verdiende beker! Dit ook weer onder toeziend oog van de vele fans. Bij WVF ging het feestje nog even door in de kantine. Patat en 'We are the Champions' mochten natuurlijk niet ontbreken. Niek uit D4 was hier ook bij en kreeg ook een kampioenshirt en beker uitgereikt. Niek heeft bijna alle wedstrijden bij ons gekeept, maar kon er vandaag helaas niet bij zijn. Toch is ook hij met ons kampioen geworden!

Chris, Quinten, Youri, Niek, Janoah, Job, Geert, Niek, Michiel, Thomas, Jarno, Dorian en Harold; klasse gedaan jongens!! Fantastisch gespeeld en alles gegeven! Met een super resultaat.... KAMPIOEN!!!

Trainers D5: Leroy en Robin.

wvf voetbal westenholte 5 27

wvf voetbal westenholte 4 27

wvf voetbal westenholte 3 28

wvf voetbal westenholte 2 29

wvf voetbal westenholte 1 28


Contactgegevens

Sportpark De Weide Steen
Stinsweg 15
8042 AZ Zwolle
telefoon 038 - 4211708
email info@wvf.nl
routebeschrijving

Wegwijzer vv WVF

Klik hier voor de wegwijzer.

hoofdsponsor jeugd

123inkt

Goud sponsors


Zilver sponsors


Brons sponsors

wvf voetbal westenholte sponsoren

wvf voetbal westenholte rtv

wvf voetbal westenholte kits
wvf voetbal westenholte vriendenloterij

webdesigner in Zwolle