Wedstrijden WVF 1

10-12 WVF - Nunspeet
           aanvang: 20.00 uur
14-12 Den Ham - WVF
           aanvang: 14.30 uur

Vacatures

Vrijwilligers gezocht
voor keuken en bar

Klik hier voor meer informatie.
Stuur een e-mail naar
vrijwilligerscommissie@wvf.nl.

Stukje schrijven over 
wedstrijden van WVF 1
Klik hier voor meer informatie.

Trainer JO15-4
Contact opnemen via e-mail
coordinator_jo15@wvf.nl

Vrijwilliger innen contributie
Klik hier voor meer informatie.

Vrijwiliger controle entree
Klik hier voor meer informatie.

Varia

Algemene Ledenvergadering
12 december 2019.
Klik hier voor meer informatie.

Scheidsrechters gevraagd
Klik hier voor meer informatie.

Inloggen op www.voetbal.nl
Klik hier voor meer informatie.

WVF Webshop

wvf voetbal westenholte Flyer-WVF-clubkleding

Twitter

WVF haakt weer aan bij de subtop!


Geplaatst op: 14 november 2016

wvf voetbal westenholte 12 28

Na een fantastische overwinning (0-4) van vorige week bij Be Quick 28, mocht WVF het nu laten zien tegen vv Hellendoorn. De jonge ploeg uit Westenholte die de afgelopen weken geen puntverlies leed, vielen elkaar afgelopen zaterdag na het laatste fluitsignaal wederom juichend in de armen. De laatste weken zien we echter een WVF dat fris voetbalt, druk durft te zetten en veel vaker net een stap voor de tegenstander in duels komt. Bovendien worden er veel kansen gecreëerd en benut. De mannen van trainer/coach Herben Visscher staan na 10 wedstrijden zowaar op de 6e plek in de zaterdag 2e klasse.  

Aan de kant van WVF waren er in de achterhoede een paar kleine wijzigingen ten opzichte van vorige week. Robbert-Jan Stals vormde samen met Jort van den Belt het centrale duo omdat Dion Reijnen en Ramon Heukels nog niet waren hersteld van een blessure. Tevens kampte Mike te Wiele met een knieblessure waardoor 2e keeper Gert Schaafsma de kans kreeg om in de basis te starten.

Het publiek op sportpark de Weide Steen krijgt de eerst helft een wat saaie wedstrijd te zien. Ondanks dat WVF de beter spelende ploeg is, zijn ze niet in staat om op voorsprong te komen. Tijdens de eerst helft waren voor beide partijen de kansen op een hand te tellen. In de 20ste minuut werd WVF gevaarlijk aan de rechterflank door een mooie voorzet van de goed spelende Kristian Bril. Helaas was Martijn Ruijsch (de heerser van het middenveld) niet in staat om de voorzet binnen te knikken.
Vlak voor rust krijgt WVF nog een mooie kans om op voorsprong te komen maar de snoeiharde inzet van Michel Koning werd van de lijn gehaald door een verdediger van Hellendoorn.

Na de rust was het WVF dat orde op zaken stelde. Hessel Berends opent amper een minuut na de pauze de score, door een mooie diepgaande bal van Romano Luhukay. WVF deed vervolgens wat het moest doen en schoot uit de startblokken. Het zette Hellendoorn meteen onder druk en combineerde er lustig op los. De tegenstander speelde zeer naïef en straalde niet uit het WVF echt lastig te willen maken. Door de vroege voorsprong in de tweede helft straalde het vertrouwen ervan af en is WVF op zoek naar de tweede treffer. Kort na de 1-0 wordt onze ervaren speler Marc van der Vegte neergehaald in het strafschopgebied en benut zelf de penalty koelbloedig (2-0).

Na de 2-0 is Hellendoorn wanhopig opzoek gaat naar de aansluitingstreffer, waardoor er voor WVF  veel ruimte ontstaat in de omschakeling. In deze fase van de wedstrijd zijn er weinig kansen voor beide ploegen. In de 75ste minuut is het WVF dat de wedstrijd op slot gooit. De goed spelende Hessel Berends weet de bal te veroveren op de helft van de tegenstander. Uiteindelijk is het onze talentvolle spits Brend Mellema die in twee pogingen de 3-0 binnen schiet. In de 93ste minuut fluit de scheidsrechter voor het eindsignaal en zo behoudt WVF haar ongeslagen status in de afgelopen 7 wedstrijden en stijgt het op de ranglijst naar plek 6.

Een prachtig resultaat voor de mannen van Herben Visscher. Een dik verdiende overwinning met bij vlagen goed en leuk voetbal. Mooi om te zien dat het team groeit als collectief en het wordt tactisch steeds meer volwassen. De laatste weken blijkt dat de ploeg van WVF veel potentie heeft. Het blijkt dat wij het elke tegenstander behoorlijk lastig kunnen maken. Kort samengevat? Waar gaat dit eindigen?

Volgende week hebben de mannen van Herben Visscher een vrij weekend. Eerst aankomende wedstrijd speelt WVF tegen IJVV. De laatste drie wedstrijden voor de winterstop zullen voor WVF een mooie graadmeter zijn.

Scoreverloop: 46. Berends, 50. Van der Vegte (p), 75. Mellema.


Fotoverslag van WVF - Hellendoorn

wvf voetbal westenholte 1 45

wvf voetbal westenholte 2 46

wvf voetbal westenholte 3 45

wvf voetbal westenholte 4 44

wvf voetbal westenholte 5 42

wvf voetbal westenholte 6 41

wvf voetbal westenholte 7 34

wvf voetbal westenholte 8 32

wvf voetbal westenholte 9 32

wvf voetbal westenholte 10 31

wvf voetbal westenholte 11 30

wvf voetbal westenholte 13 28

wvf voetbal westenholte 14 28

wvf voetbal westenholte 15 27

wvf voetbal westenholte 16 27

wvf voetbal westenholte 17 27

wvf voetbal westenholte 18 28

wvf voetbal westenholte 19 26

wvf voetbal westenholte 20 27

wvf voetbal westenholte 21 25

wvf voetbal westenholte 22 25

wvf voetbal westenholte 23 23

wvf voetbal westenholte 24 22

wvf voetbal westenholte 25 22

wvf voetbal westenholte 26 20

wvf voetbal westenholte 27 20

wvf voetbal westenholte 28 19

wvf voetbal westenholte 29 19


Contactgegevens

Sportpark De Weide Steen
Stinsweg 15
8042 AZ Zwolle
telefoon 038 - 4211708
email info@wvf.nl
routebeschrijving

Wegwijzer vv WVF

Klik hier voor de wegwijzer.

hoofdsponsor jeugd

123inkt

Goud sponsors


Zilver sponsors


Brons sponsors

wvf voetbal westenholte sponsoren

wvf voetbal westenholte rtv

wvf voetbal westenholte kits
wvf voetbal westenholte vriendenloterij

webdesigner in Zwolle