Afgelastingen

HTC JO10-1       - WVF JO10-3
DSV '61 JO14-1 - WVF JO14-2

Balsponsor

KWD Doetinchem

Wedstrijdsponsoren

Postuma AGF
Timmerman Vishandel
Sani4all
Kraaninspectie Nedeland
Campenaer koffie
Boudesteyn 
Verzekeringen & Hypotheken

Wedstrijden WVF 1

07-12 WVF - IJVV
           aanvang: 15.00 uur
10-12 WVF - Nunspeet
           aanvang: 20.00 uur
14-12 Den Ham - WVF
           aanvang: 14.30 uur

Vacatures

Vrijwilligers gezocht
voor keuken en bar

Klik hier voor meer informatie.
Stuur een e-mail naar
vrijwilligerscommissie@wvf.nl.

Mensen gezocht voor
commissie rookbeleid

Klik hier voor meer informatie.

Stukje schrijven over 
wedstrijden van WVF 1

Klik hier voor meer informatie.

Trainer JO15-4
Contact opnemen via e-mail
coordinator_jo15@wvf.nl

Vrijwilliger innen contributie
Klik hier voor meer informatie.

Vrijwiliger controle entree
Klik hier voor meer informatie.

Varia

Veld- en kleedkamerindeling
7 december. Klik hier.

Algemene Ledenvergadering
12 december 2019.
Klik hier voor meer informatie.

Scheidsrechters gevraagd
Klik hier voor meer informatie.

Inloggen op www.voetbal.nl
Klik hier voor meer informatie.

WVF Webshop

wvf voetbal westenholte Flyer-WVF-clubkleding

Twitter

WVF herpakt zichzelf tegen Den Ham


Geplaatst op: 6 april 2019

wvf voetbal westenholte 9 105

Na het teleurstellende verlies van vorige week was de ploeg van van der Steege er op gebrand om vandaag een goed resultaat neer te zetten. Op het eigen sportpark was WVF met 3-1 te sterk voor het laag genoteerde Den Ham. 

Voorafgaand aan de wedstrijd werden de jongens van JO9-3 in het zonnetje gezet. Zij zijn de winnaars van de spandoekenactie van vorige week en winnen hiermee kaartjes voor PEC Zwolle. Al snel daarna wordt er afgetrapt en na 3 minuten wordt het spannend voor WVF. Joost Zweers maakt hands op randje 16 meter, maar de aanvoerder van Den Ham schiet de bal via onze eigen aanvoerder huizenhoog over. Het resultaat is een corner en hoofdpijn voor Martijn Ruijsch. De eerste tien minuten verlopen rustig. Den Ham heeft wat kleine uitbraken, geen grote kansen. In de 27e minuut krijgt wederom Martijn een flinke charge te verduren rond de middenlijn. Misschien was het onkunde, maar misschien werd de aanval er wel slim mee onderbroken. We laten het in het midden. Scheidsrechter Pouls fluit tot dusver een goede wedstrijd en geeft geel voor Den Ham. Voor de rest gebeurt er het eerste half uur weinig. Voetballend komen beide ploegen niet tot kansen en er worden veel lange ballen gespeeld. Bij vrije trappen en corners wordt het enigszins spannend, maar het publiek zit nog niet op het puntje van hun stoel. 
Totdat Hessel Berends het op zijn heupen krijgt en doorbreekt aan de linkerkant. Hij stuurt twee man het bos in en snelt richting achterlijn. Zijn strakke voorzet komt bij Jabir Mazouz, die op zijn beurt hard op de lat schiet. In de tegenstoot van Den Ham komt het tot een schot uit de tweede linie en de bal belandt in de handen van goalie Te Wiele. Geen goals, maar het publiek is weer wakker.
Aan het einde van de eerste helft neemt WVF meer initiatief. In de 42e minuut krijgt Sieme ten Broeke de bal en legt hem met zijn fluwelen traptechniek precies op het hoofd van wie anders, Martijn Ruijsch. Zijn hoofdpijn is blijkbaar weer over, want hij kopt hem gericht in de lange hoek. 1-0. 

Tweede helft, geen wissels. Beide ploegen komen gretig uit de kleedkamer en het tempo wordt wat opgeschroefd. Na 5 minuten de eerste kans voor Den Ham. Een schot in het zijnet. In de 55e minuut maakt Michel Koning op de linksbackpositie een nogal onnodige overtreding. De scheids geeft geel, maar de vrije trap die erop volgt is niet gevaarlijk. 
Even hierna veroverd Ruben Meijer de bal op het middenveld. Hij ziet Ruijsch en Mazouz als dolle honden in de diepte vertrekken, waarna hij de bal achter de verdediging legt. De keeper komt uit, maar kopt de bal in de voeten van Mazouz op zo'n 30 meter van de goal. Hij zet een dribbel in zoals alleen hij dat kan. Hij omspeelt vakkundig de in de weg lopende Den Ham defensie en schiet de bal in de lange hoek. 2-0.
Het lukt Den Ham om in de 62e minuut iets terug te doen. Een vrije trap beland bij de tweede paal en wordt hier kiezelhard op de volley genomen door een van de aanvallers van Den Ham. De bal spat uit een op de vuisten van te Wiele, tot ongenoegen van het uitpubliek. Even later krijgen zij toch hun zin wanneer de nr. 11 van Den Ham de bal krijgt uit een ingooi. Hij worstelt zich door de WVF defensie en tikt al vallend de bal langs Te Wiele. Telt ook, 2-1.
De tegentreffer lijkt voor wat onrust te zorgen bij het team van Van der Steege. Den Ham dringt aan, maar laat gaten vallen achterin. De scheidsrechter laat zich vanaf dat moment niet van zijn beste kant zien. Wederom wordt er een schandalige overtreding begaan op onze aanvoerder Martijn Ruijsch. De scheidsrechter neemt ruim 5 minuten om na te denken wat hij met de situatie zal doen en besluit de overtreding niet te bestraffen. Ondertussen verlaat Ruijsch geblesseerd het veld en wordt vervangen door Dani van der Steege. 
Den Ham blijft aandringen maar mist kwaliteit om ook daadwerkelijk gevaarlijk te worden. WVF daarentegen laat in de tegenstoot flitsende aanvallen zien met Berends en Van der Steege. Laatst genoemde schiet helaas net voorlangs. Even later de aanval andersom. Van der Steege zet met een strakke voorzet Berends vrij voor de goal die de bal gemakkelijk kan in tikken. De grensrechter reageert hierop met een vlagsignaal voor buitenspel. De scheidsrechter gaat hierin mee en houdt Den Ham hiermee in de wedstrijd. 
Gelukkig laat WVF het daarbij niet zitten. Ruben Meijer draait op de rand van de 16 een aantal tegenstanders dol, bewaart het overzicht en zet Berends 1 op 1 met de keeper. Hij blijft koelbloedig en krijgt zijn verdiende doelpunt. 
De wedstrijd lijkt gespeeld, maar Den Ham komt er nog eenmaal goed uit. Een strakke voorzet wordt op anderhalve meter hard op het doel van Te Wiele geschoten, maar hij gooit zich er voor en voorkomt hiermee de tweede tegentreffer. 
De scheids fluit af bij een 3-1 stand. Man of the Match: Dion Reijnen.
 

Fotoverslag van WVF - Den Ham

wvf voetbal westenholte 1 127

wvf voetbal westenholte 2 129

wvf voetbal westenholte 3 127

wvf voetbal westenholte 4 124

wvf voetbal westenholte 5 122

wvf voetbal westenholte 6 121

wvf voetbal westenholte 7 112

wvf voetbal westenholte 8 105

wvf voetbal westenholte 10 105

wvf voetbal westenholte 11 104

wvf voetbal westenholte 12 102

wvf voetbal westenholte 13 102

wvf voetbal westenholte 14 101

wvf voetbal westenholte 15 99

wvf voetbal westenholte 16 99

wvf voetbal westenholte 17 97

wvf voetbal westenholte 18 98

wvf voetbal westenholte 19 96

wvf voetbal westenholte 20 97

wvf voetbal westenholte 21 92

wvf voetbal westenholte 22 91

wvf voetbal westenholte 23 89

wvf voetbal westenholte 24 88

wvf voetbal westenholte 25 87

wvf voetbal westenholte 26 83

wvf voetbal westenholte 27 82

wvf voetbal westenholte 28 81

wvf voetbal westenholte 29 78

wvf voetbal westenholte 30 74

wvf voetbal westenholte 31 68

wvf voetbal westenholte 32 68

wvf voetbal westenholte 33 62

wvf voetbal westenholte 34 56

wvf voetbal westenholte 35 48

wvf voetbal westenholte 36 45


Contactgegevens

Sportpark De Weide Steen
Stinsweg 15
8042 AZ Zwolle
telefoon 038 - 4211708
email info@wvf.nl
routebeschrijving

Wegwijzer vv WVF

Klik hier voor de wegwijzer.

hoofdsponsor jeugd

123inkt

Goud sponsors


Zilver sponsors


Brons sponsors

wvf voetbal westenholte sponsoren

wvf voetbal westenholte rtv

wvf voetbal westenholte kits
wvf voetbal westenholte vriendenloterij

webdesigner in Zwolle