Trainingsschema
jeugd in coronatijd

Klik hier voor het schema.

Vacatures

Vrijwilligers gezocht
voor keuken en bar
Klik hier voor meer informatie.
Stuur een e-mail naar
vrijwilligerscommissie@wvf.nl.

Stukje schrijven over 
wedstrijden van WVF 1
Klik hier voor meer informatie.

Varia

Toernooien overzicht 2020
Klik hier voor meer informatie.

Scheidsrechters gevraagd
Klik hier voor meer informatie.

Inloggen op www.voetbal.nl
Klik hier voor meer informatie.

WVF Webshop

wvf voetbal westenholte Flyer-WVF-clubkleding

Twitter

WVF hervat competitie met gelijkspel


Geplaatst op: 20 januari 2019

wvf voetbal westenholte 21 84

Na een goede eerste seizoenshelft waarin de ploeg uit Westenholte verraste met een gedeelde tweede plaats, werd de competitie vandaag hervat met de thuiswedstrijd tegen Hulzense Boys. De verwachtingen aan WVF kant waren hoog. Trainer Marcel van der Steege heeft niet voor niets uitgesproken dat zijn ploeg omhoog moet kijken en als ambitie promotie naar de eerste klasse heeft.
Vorig jaar kende WVF ook een goede eerste seizoenshelft, waarna het de competitie hervatte met een kansloze en grote nederlaag. Vandaag hield het in ieder geval een punt over tegen Hulzense Boys en dat was over de gehele wedstrijd gezien een terechte uitslag.

Toch begon WVF goed aan de wedstrijd en kreeg het in het eerste kwartier een drietal goede kansen om op voorsprong te komen. De eerste was voor Max Goudbeek die na een goede pass van Martijn Ruijsch doelman Lohuis omspeelde maar zijn inzet op de lijn gekeerd zag worden door Poorterman. Doelman Lohuis van de gasten had een prima redding op een inzet van Joost Zweers en Bas koenen sneed mooi naar binnen maar zag zijn schot net naast het doel van Hulzense Boys verdwijnen. Even later reageerde doelman Lohuis goed op een dieptepass van Bas Koenen waardoor Max Goudbeek net niet aan de bal kwam. In de 25e minuut was het wel raak. Na een indraaiende voorzet vanaf rechts door Jabir Mazouz was het Max Goudbeek die de bal binnen kopte 1-0. WVF kreeg nog wat kleine kansjes om de voorsprong te vergroten maar zag tegelijkertijd dat de gasten uit Hulsen meer en meer het initiatief namen en ook kansen creëerden op de gelijkmaker. Zo kwam het goed weg nadat een voorzet van Kamphuis na een goede actie over alles en iedereen heenging. Vlak voor rust lag de bal wel in het net, maar dit doelpunt werd afgekeurd omdat de bal bij een voorzet al over de achterlijn was geweest.

Na de rust kwam de ploeg van Marcel van der Steege niet al te best uit de kleedkamer en kwam Hulzense Boys wel heel snel en makkelijk aan de gelijkmaker. Na langdurig geklungel aan WVF kant was het de volledig vrijstaande Van Keulen die de bal na een voorzet van De Jong binnenkopte 1-1. Max Goudbeek kreeg hierna direct de kans om WVF weer op voorsprong te brengen. Hij mocht alleen doorgaan op het doel van Hulzense Boys maar speelde de bal net iets te ver voor zich uit, waardoor de uitstekende doelman Lohuis de bal van zijn schoen kon plukken. De gasten zagen meer mogelijkheden en drong WVF bij tijd en wijle ver terug. Het kreeg ook kansen maar Mike te Wiele redde bekwaam bij een kopbal van Wolters en kwam goed zijn doel uit om Schoenmaker na een goed lopende combinatie van scoren af te houden. Zo eindigde deze wedstrijd in een 1-1 gelijkspel en gezien het wedstrijdverloop een terechte uitslag. Talent Bas Koenen werd uitgeroepen tot man van de wedstrijd en ja wie de jeugd heeft, heeft de toekomst dus wat dat betreft zeker gezien het aantal punten wat de ploeg inmiddels heeft vergaard kan het ook met een gerust gevoel omhoogkijken. Volgende week staat de stadsderby tegen SVI op sportpark De Siggels op het programma en dat belooft toch wel, zeker na de winst van SVI vandaag, toch wel een enerverende derby te worden. Iets waar iedere voetballiefhebber dan ook naar uitkijkt.

WVF- Hulzense Boys 1-1 (rust 1-0), 25. Goudbeek 1-0, 46. Van Keulen 1-1

Scheidsrechter: dhr. Funcke

Geel: Mazouz (WVF), Te Wierik en Van der Zande (Hulzense Boys)

WVF: Te Wiele, Ten Broeke (46 Bril), Zweers, Van Dijk, Koning, Meijer, Koenen, Ruijsch (84 Mulder), Mazouz, Goudbeek, Berends

Hulzense Boys: Lohuis, De Jong (89 Hegeman), Poorterman, Roetgerink, Schoenmaker, Van der Zande, Kamphuis, Te Wierik, Van Keulen (69 Wolters),Wolfkamp, te Kolste

Dick Noordman


Fotoverslag van WVF - Hulzense Boys

wvf voetbal westenholte 1 119

wvf voetbal westenholte 2 121

wvf voetbal westenholte 3 119

wvf voetbal westenholte 4 116

wvf voetbal westenholte 5 114

wvf voetbal westenholte 6 113

wvf voetbal westenholte 7 104

wvf voetbal westenholte 8 97

wvf voetbal westenholte 9 97

wvf voetbal westenholte 10 97

wvf voetbal westenholte 11 96

wvf voetbal westenholte 12 94

wvf voetbal westenholte 13 94

wvf voetbal westenholte 14 93

wvf voetbal westenholte 15 91

wvf voetbal westenholte 16 91

wvf voetbal westenholte 17 89

wvf voetbal westenholte 18 90

wvf voetbal westenholte 19 88

wvf voetbal westenholte 20 89

wvf voetbal westenholte 22 83

wvf voetbal westenholte 23 81

wvf voetbal westenholte 24 80

wvf voetbal westenholte 25 79

wvf voetbal westenholte 26 75

wvf voetbal westenholte 27 74

wvf voetbal westenholte 28 73

wvf voetbal westenholte 29 70

wvf voetbal westenholte 30 66

wvf voetbal westenholte 31 60

wvf voetbal westenholte 32 60

wvf voetbal westenholte 33 55

wvf voetbal westenholte 34 50


Contactgegevens

Sportpark De Weide Steen
Stinsweg 15
8042 AZ Zwolle
telefoon 038 - 4211708
email info@wvf.nl
routebeschrijving

Wegwijzer vv WVF

Klik hier voor de wegwijzer.

hoofdsponsor jeugd

123inkt

Goud sponsors


Zilver sponsors


Brons sponsors

wvf voetbal westenholte sponsoren

wvf voetbal westenholte rtv

wvf voetbal westenholte kits
wvf voetbal westenholte vriendenloterij

webdesigner in Zwolle